Μπισκότα γνωστής εταιρείας ανακαλεί ο ΕΦΕΤ

 

Μπισκότα κανέλας ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία τροφίμου με τα στοιχεία: «Αγαπημένα μπισκότα GOODY Κανέλας Αλλατίνη» 185 γρ. (Ημ/νια Λήξεως: 30/03/2022, Αρ. Παρτίδας L 1226), που παράγεται από την εταιρεία «ELBISCO AE».

..

Glamping: Η τάση στον τουρισμό που η πανδημία έφερε και πάλι στο προσκήνιο Τον τελευταίο χρόνο όλοι και περισσότεροι ταξιδιώτες συνδυάζουν τη φύση με την πολυτέλεια

 

Υπάρχουν πολλές ταξιδιωτικές τάσεις που ακούτε και αναρωτιέστε τι είναι. Μία από αυτές και το Glamping, το οποίο δεν έκανε την εμφάνισή του τώρα -τα τελευταία 15 χρόνια περίπου υπάρχει ως όρος στον τουρισμό-, ωστόσο με τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στο ταξίδι με την εμφάνιση της Covid- 19, γίνεται όλο και πιο αποδεκτό από το κοινό, δημιουργώντας τον τελευταίο χρόνο μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο χώρο.

Τι είναι στην ουσία το Glamping

Οι πλούσιοι παίρνουν τα σούπερ γιοτ τους και ταξιδεύουν στην Ελλάδα Η χώρα μας στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας που δημοσιεύει το Bloomberg

 

Η Ελλάδα, «πατρίδα» της Ακρόπολης, των λευκών κτιρίων της Μυκόνου και της Σαντορίνης και των όμορφων ακτών της Κέρκυρας, είναι και πάλι ανοιχτή για ταξίδια. Και οι πλούσιοι ταξιδεύουν εκεί όπως ποτέ άλλοτε, γράφει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Bloomberg σε σχέση με τον αριθμό των σούπερ γιοτ των πλουσίων που επισκέπτονται τις ακτές της. Τουλάχιστον 194 έχουν ρίξει άγκυρα στις ελληνικές ακτές από τις 25 Ιουνίου.

Κόβει την ανάσα το εντυπωσιακό σώμα της 40χρονης Ζιζέλ Η βραζιλιάνα καλλονή έβαλε το μικροσκοπικό μπικίνι της και έκανε τους followers να παραμιλάνε

 

Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο και το κορμί του μοντέλου παραμένει εντυπωσιακό στα 40 της χρόνια, όπως φαίνεται και σε μια φωτογραφία με μπικίνι που ανάρτησε η ίδια στα social media.

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της βραζιλιάνας supermodel είναι αποθεωτικά, όπως ήταν αναμενόμενο.

Η καλλονή μοιράστηκε τη φωτογραφία της με μαγιό στην παραλία και έκανε πολλούς να παραμιλούν για την ομορφιά της.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Ο υδράργυρος θα χτυπήσει 43άρια!

 

Άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία από σήμερα Τρίτη (29-06-2021) από τα δυτικά και τις επόμενες ημέρες σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα.
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από τις υψηλές θερμοκρασίες είναι τα νησιά του Ιονίου και τα ηπειρωτικά. Οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στο εσωτερικό της ηπειρωτικής Ελλάδας, όπου ήδη οι ελάχιστες τιμές της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές βρίσκονται στα επίπεδα των 25 βαθμών Κελσίου.

Πιο αναλυτικά:

Εθνική Πινακοθήκη: Αυτός είναι ο 49χρονος… οικοδόμος που άρπαξε πίνακες των Πικάσο και Μοντριάν

 

Ένας 49χρονος ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα και παθιασμένος, κατά δήλωσή του, με την τέχνη, είναι ο ληστής της Εθνικής Πινακοθήκης, πριν εννέα χρόνια, που είχε καταφέρει να κλέψει τρεις πίνακες.

Χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, ο 49χρονος ομολόγησε ότι εκείνος είναι ο δράστης της «κλοπής του αιώνα» στην Εθνική Πινακοθήκη.

Σκάνδαλο Novartis: Eλεύθερος με εγγύηση 10.000 ευρώ ο Φρουζής για δωροδοκίες γιατρών

 

Ελεύθερος με εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis Κ. Φρουζής σχετικά με την εμπλοκή του σε δωροδοκίες γιατρών.

Πρόκειται για ένα από τα σκέλη τα οποία αφορούν στην υπόθεση Novartis για την οποία έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις στον Κ. Φρουζή και σε πρώην ανώτατα στελέχη της εταιρείας αλλά και γιατρούς από την πρώην εισαγγελέα καταπολέμηση της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη και καταδεικνύει τις παράνομες πρακτικές της εταιρείας.

Oι Biebers κάνουν διακοπές στη Μήλο με άψογο στυλ - Δείτε φωτογραφίες

 

Στην Ελλάδα βρίσκονται τις τελευταίες μέρες ο Justin Bieber και η σύζυγός του, Hailey Bieber. 

Μπορεί στην αρχή το διάσημο ζευγάρι να κρατούσε σιγή ιχθύος για τον ερχομό του στη χώρα μας, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ο 27χρονος super star έχει γεμίσει τον λογαριασμό του με φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην πανέμορφη Μήλο.  

Όπως θα δείτε μέσα από τις παρακάτω φωτογραφίες οι Biebers παραδίδουν μαθήματα summer style.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο σούπερ γιοτ του πλανήτη

 

Τα αποκαλυπτήρια των σχεδίων του μεγαλύτερου σούπερ γιοτ του πλανήτη έγιναν τη Δευτέρα.

Το μήκους 222 μ.  «Somnio», όπως λέγεται το σούπερ γιοτ αυτό, θα καθελκυστεί το 2024 και το εκτιμώμενο κόστος ναυπήγησής του ανέρχεται στο μισό δισ. ευρώ. 

Το «Somnio» θα είναι κατά 40 μ. μακρύτερο από το σούπερ γιοτ «Azzam», που κατέχει μέχρι στιγμής το σχετικό ρεκόρ και ανήκει στη βασιλική οικογένεια του Αμπού Ντάμπι.

Survivor - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα κατάταξης

 

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το φετινό Survivor, αφού την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί ο ημιτελικός.
Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Κόρομι και ο Ηλίας Μπόγδανος αγωνίστηκαν στον πρώτο αγώνα κατάταξης, με στόχο να αποφύγουν την τελευταία ψηφοφορία και να φτάσουν ασφαλείς στον ημιτελικό του Survivor.

Πρώτος τερμάτισε ο Σάκης Κατσούλης και ακολούθησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη,

Kate Hudson - Daniel Craig: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας στις Σπέτσες

 

Στις Σπέτσες βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Daniel Craig και η Kate Hudson για τα γυρίσματα της νέα ταινίας του σκηνοθέτη Rian Johnson, «Knives Out 2».

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί απαθανατίστηκαν στο σετ της ταινίας που είναι σίκουελ της ταινίας δράσης του 2019 «Knives Out».

H Kate Hudson, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στη Σκιάθο για διακοπές με την οικογένειά της, έφτασε στις Σπέτσες φορώντας για τις ανάγκες του ρόλου της, ένα jumpsuit σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις, ένα μεγάλο καπέλο και γυαλιά ηλίου.

Φθηνή εξαγορά για ακριβή υπόθεση

 

Την ανακοίνωση της «Κάρτας Ελευθερίας», μιας προπληρωμένης κάρτας 150 ευρώ που θα δίνεται από την πολιτεία σε όλους τους νέους 18-25 ετών που έχουν ήδη εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστούν στη συνέχεια, έκανε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της παρουσίασης για την ενθάρρυνση των εμβολιασμών, που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Ύστερα από 16 μήνες αναμέτρησης με τον κορωνοϊό, η χώρα δείχνει να κερδίζει τη μάχη μένοντας πάντα σε επιφυλακή» είπε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την παρουσίαση. «Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση στήριξε το ΕΣΥ, τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις,