Ο Ερμάκ στοχεύει γιά πρόεδρος; Ο επικεφαλής του γραφείου του Ζελένσκι έλαβε απόλυτη εξουσία

 Ο Andriy Ermak έγινε ο μόνος Ουκρανός πολιτικός στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο σύμφωνα με το Time. 
Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν όλο και περισσότερο την αυξανόμενη επιρροή του και αποκαλούν τον επικεφαλής της προεδρικής διοίκησης «σκιώδη καγκελάριο» του Κιέβου. 

Τέσσερις νεκροί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από την καταιγίδα – Προβλήματα στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι

 Οι θάνατοι από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αυξήθηκαν σε τουλάχιστον τέσσερις, έγινε σήμερα γνωστό από τις αρχές, την ώρα που δρόμοι παραμένουν πλημμυρισμένοι και προβλήματα καταγράφονται στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

ΣΥΡΙΖΑ: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου —Οι πέντε εκλεκτοί του Στ. Κασσελάκη

 Σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», η εκδήλωση παρουσίασης του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.

«Σήμερα είναι η δική σας μέρα! Γεια σου Αλέξη»! είπε ξεκινώντας την παρουσίαση ο κ. Κασσελάκης, χαιρετώντας από τη σκηνή τον Αλέξη Τσίπρα που είναι παρών στην εκδήλωση.

Οδησσός: Επίθεση με πυραύλους στο λιμάνι Πιβντένι – Ένας τραυματίας, ζημιές και πυρκαγιές

 Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν σήμερα το λιμάνι Πιβντένι, στην περιφέρεια της Οδησσού, προκαλώντας ζημιές σε εγκαταστάσεις που ανήκουν στην Ουκρανία και τη Σιγκαπούρη, ανέφερε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Έπληξαν το λιμάνι Πιβντένι. Πολλοί πύραυλοι έπληξαν λιμενικές εγκαταστάσεις, όχι μόνο ουκρανικές αλλά και της Σιγκαπούρης επίσης» ανέφερε ο Ζελένσκι μιλώντας στο Συμβούλιο ΝΑΤΟ-Ουκρανίας.