Η Gigi Hadid, το χαμένο παπούτσι και 6 ακόμα άτυχες στιγμές πάνω στο catwalk

Ένα μοντέλο αποδεικνύει τον επαγγελματισμό του όταν του τύχει κάτι απρόοπτο την ώρα του catwalk. Πώς θα αντιδρούσες αν ενώ περπατούσες σου έφευγε το παπούτσι;
 Ή αν πατούσες το φόρεμά σου;

Δες για παράδειγμα τι συνέβη όταν η Gigi Hadid έχασε το παπούτσι της λίγο πριν το fashion show της Anna Sui και αναγκάστηκε να περπατήσει με το ένα τακούνι.

Emily Ratajkowski: To Photoshop στο στήθος και τα χείλη της που την εξόργισε

Mια απροσδόκητη τροπή η φωτογράφιση της Emily Ratajkowski για το γαλλικό Madame Figaro.
Το μοντέλο με το εκρηκτικό ταπεραμέντο και την τεράστια απήχηση στο γυναικείο κοινό, δήλωσε τρομερά απογοητευμένο με την εικόνα του στο εξώφυλλο για έναν πολύ βασικό λόγο: Το Photoshop.
Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το εξώφυλλο του περιοδικού αλλά και την original –προ επεξεργασίας- λήψη, γράφοντας:

Sex και σχέσεις: Γιατί οι εσωστρεφείς τύποι είναι και οι καλύτεροι στο κρεβάτι

Δεν σου έριξε ούτε βλέμμα. Ούτε λόγος για να σου μιλήσει. Ωστόσο με τα τσαλίμια σου τον έριξες και θα σε βγάλει και ραντεβού. Οι φιλενάδες σου σε έχουν τρελάνει ότι πιο βαρετό σεξ από αυτό που θα κάνεις με τον "αμίλητο", δεν θα έχεις ξαναδοκιμάσει. 

Πόσες σεξουαλικές επαφές μπορεί να αντέξει ένας άνδρας κάθε βράδυ

Πολλοί είναι οι παράγοντες που σχετίζονται με τη συχνότητα που κάνει σεξ ένας άνδρας.
Η ψυχολογία, η ηλικία αλλά και η καλή υγεία φαίνεται ότι παίζουν καθοριστικό ρόλο στις αντοχές των ανδρών.
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύθηκε στην ιατρική επιθεώρηση sex roles έδειξε ότι οι άνδρες μέχρι τα 35 αντέχουν και κάνουν σεξ τουλάχιστον δυο με τρεις φορές κάθε βράδυ. Η συχνότητα αυτή όμως μειώνεται αμέσως μετά την ηλικία αυτή.

Σε ποια ηλικία η γυναίκα έχει τον καλύτερο οργασμό

Η λογική μπορεί να υποδηλώνει ότι στα είκοσι χρόνια μας, δηλαδή στην πιο ξέγνοιαστη περίοδο της ζωής μας, είναι η στιγμή που έχουμε το καλύτερο σεξ της ζωής μας.

Οργασμός - Η δεκαετία 19-29 ετών θεωρείται ως το απόγειο της σεξουαλικής εξερεύνησης και του πρώτου μεγάλου έρωτα, ενώ συνήθως το άτομο έχει όλο τον χρόνο και την ενέργεια για το πιο έντονο σεξ.

Σεξ και λιπαντικά: Τι να προσέχετε πάντα – Τι δείχνουν οι επιστημονικές έρευνες

Καμιά φορά, για να απολαύσουμε καλύτερα το σεξ, χρειαζόμαστε λίγη... βοήθεια για να κάνουμε τα πράγματα να πάνε πιο... ομαλά. Τα λιπαντικά προϊόντα μπορούν να κάνουν την επαφή πιο άνετη για τις γυναίκες με κολπική ξηρότητα, ένα κοινό πρόβλημα που μπορεί να οφείλεται σε ποικίλες αιτίες, όπως η μείωση των επιπέδων οιστρογόνων στην εμμηνόπαυση, η συναισθηματική κατάσταση, ορισμένα φάρμακα κ.α.

Τι να προσέχετε όταν είναι η γυναίκα από πάνω, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Το σεξ είναι απόλαυση για όλους. Και ο καθένας το απολαβάνει καλύτερα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Αλλά υπάρχουν και μερικές στάσεις στο σεξ, που σίγουρα είναι... κλασικές. Μία από αυτές είναι με την γυναίκα να είναι από πάνω.

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Advances in Urology έδειξε ότι η στάση στο σεξ, η οποία είναι υπεύθυνη για τα περισσότερα περιστατικά κατάγματος πέους, είναι εκείνη που ο άντρας είναι ανάσκελα και η γυναίκα είναι από πάνω του.

Η βόλτα του Μητσοτάκη στα περίπτερα της ΔΕΘ και η ευχή του για τον ΠΑΟΚ

Την ανάγκη να γίνει η Βόρεια Ελλάδα ένα κέντρο εξαγωγικών δραστηριοτήτων και πόλος υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας με παράλληλη ανάπτυξη του τουρισμού και άλλων τομέων της οικονομίας επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στη σύντομη συζήτηση που είχε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζτιζικώστα και τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO Τάσο Τζήκα.

Οι ΗΠΑ μεταβάλλουν την αρνητική στάση τους για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και πλέον το συνιστούν

Αλλαγή πλεύσης 180 μοιρών σημειώθηκε πρόσφατα στην απόλυτα εχθρική στάση της εθνικής επιτροπής των ΗΠΑ για τα τρόφιμα και τα φάρμακα, της γνωστής FDA (Food and Drug Administration), για το ηλεκτρονικό τσιγάρο! Πρόκειται για μια εξέλιξη που αναμένεται να μεταβάλλει άρδην την αρνητική προσέγγιση που τηρεί η άλλη πλευρά του Ατλαντικού για το άτμισμα.