Τέσσερις μεγάλες ξένες τηλεοπτικές παραγωγές Ρωσίας, Γαλλίας και Βελγίου με ... «άρωμα» από Ελλάδα! (βίντεο) (upd)

Τέσσερις μεγάλες ξένες τηλεοπτικές παραγωγές θα έχουν ... «άρωμα» από Ελλάδα καθώς έχουν ήδη αρχίσει τα γυρίσματα σε Κεφαλονιά, Μονεμβασιά και Χαλκιδική, προβάλλοντας και διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ομορφιές της χώρας μας.

Η Κίνα γίνεται ναυτική δύναμη: Καθελκύστηκε το νέο κινεζικό αεροπλανοφόρο

Το νέο κινεζικό αεροπλανοφόρο, το δεύτερο κατά σειρά και το πρώτο το οποίο ναυπηγήθηκε στην Κίνα έπεσε στο νερό σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στα ναυπηγεία Dalian. Το πρώτο αεροπλανοφόρο της Κίνας το Liaoning το οποίο αποτελεί μετασκευή πρώην σκάφους του Σοβιετικού Ναυτικού εντάχθηκε σε υπηρεσία το 2012.
Η ναυπήγηση του νέου αεροπλανοφόρου ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2013. Το σκάφος όπως αναφέρουν κινεζικά ΜΜΕ είναι έτοιμο όπως και το προσωστήριο σκεύος και τα ηλεκτρικά συστήματα.

Γερμανός στρατιωτικός μέλος των Ειδικών Δυνάμεων παρίστανε τον Σύρο πρόσφυγα για να προετοιμάσει επίθεση (φωτό)

Γερμανός στρατιωτικός ο οποίος υπηρετεί σε μονάδα του στρατού της χώρας, η οποία σταθμεύει στη Γαλλία και που υποδυόταν τον Σύρο πρόσφυγα, συνελήφθη από την αστυνομία καθώς τον βαρύνουν υποψίες ότι σχεδίαζε να διαπράξει επίθεση με στόχο πιθανόν ξένους, όπως μεταδίδει το RT.
Ο σκοπός του ήταν να «συκοφαντήσει» τους μετανάστες.
Οπως έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές, ο στρατιωτικός συνελήφθη χθες Τετάρτη, όπως κι ένας Γερμανός φοιτητής, ηλικίας 24 ετών, καθώς θεωρείται ύποπτος ότι «εμπλέκεται στον πιθανό σχεδιασμό μιας επίθεσης».

Νόαμ Τσόμσκι: Οι ΗΠΑ είναι η πιο επικίνδυνη χώρα στον κόσμο

Η διάδοση των πυρηνικών όπλων και η κλιματική αλλαγή αποτελούν αντικείμενα έντονης ανησυχίας στην τρέχουσα στιγμή, δημιουργώντας κατάσταση έκτακτης ανάγκης υπό τη νέα διοίκηση Τραμπ. Σε αυτήν την αποκλειστική συνέντευξη για τον Truthout, ο παγκοσμίου φήμης διανοούμενος Νόαμ Τσόμσκι συζητά την κάλυψη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αυτών των δύο σημαντικών ζητημάτων, επισημαίνοντας τις εντάσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα και σχολιάζοντας την πρόσφατη αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας της Συρίας.

Τί κάνει μία Αμερικανίδα με καρκίνο σταδίου 4 στην Κούβα ??

Το εμπάργκο των ΗΠΑ στην Κούβα μετράει περισσότερα από 50 χρόνια -επεκτάθηκε απολύτως και σε όλες τις εξαγωγές, μεταξύ των οποίων τα τρόφιμα και τα φάρμακα, στις 7 Φεβρουαρίου του 1962.

Αλλά τώρα, για πρώτη φορά, δοκιμάζεται στη Νέα Υόρκη ένα μοναδικό φάρμακο το οποίο δημιουργήθηκε στην Κούβα.

Όμως, παρά το γεγονός ότι είναι ήδη υπό δοκιμή στη Νέα Υόρκη, υπάρχουν Αμερικανοί καρκινοπαθείς που αψηφούν το εμπάργκο και πηγαίνουν για θεραπεία στην Αβάνα.

Θερμό επεισόδιο ΗΠΑ - Ιράν στον περσικό κόλπο

Νέο σοβαρό θερμό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στον περσικό κόλπο.  
Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ αμερικανικό σκάφος εκτόξευσε προειδοποιητικές βολές εναντίον ιρανικού, το οποίο φέρεται να πλησίασε, παραβιάζοντας την απόσταση ασφαλείας.

Τρόμος ή σουρεαλισμός: Η Βόρεια Κορέα παρουσιάζει βίντεο βομβαρδισμού του... Λευκού Οίκου (Video)

Μετά το βίντεο με τους πυραύλους που εκτοξεύονται από τη Βόρεια Κορέα και ισοπεδώνουν τις ΗΠΑ, ο προπαγναδιστικός μηχανισμός την Πιονγκγιάνγκ ξαναχτυπά. Κάνοντας εκ νέου χρήση των ψηφιακών ειδικών εφέ, αυτή τη φορά οι Βορειοκορεάτες παρουσιάζουν βίντεο στο οποίο πύραυλοι εκτοξεύονται και κάνουν σμπαράλια το Λευκό Οίκο.

Σοκ και δέος: Η Αμερική «δείχνει τα δόντια» της - Δοκιμάζει διηπειρωτικό πυρηνικό πύραυλο (Photos)

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ, οι οποίες εκτόξευσαν έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο Minuteman III, ο οποίος έχει τη δυνατότητα μεταφοράς πυρηνικών όπλων, από τη βάση Βάντεμπεργκ στην Καλιφόρνια.

Βυθίστηκε ρωσικό πολεμικό πλοίο - Συγκρούστηκε με άλλο σκάφος στο Βόσπορο (Video)

Βυθίστηκε πλοίο ειδικού σκοπού, έρευνας και αναγνώρισης, του ρωσικού πολμικού ναυτικού μετά από σύγκρουση με άλλο σκάφος που μετέφερε ζώα στον Βόσπορο, σύμφωνα με πληροφορίες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πλήρωμα είναι σώο και αβλαβές. Στο σημείο είχαν σταλεί άλλα πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας και ένα αεροσκάφος An-26 με διασώστες για να βοηθήσουν το πλήρωμα.

Επεισόδια στο Παρίσι: Νεαροί διαδηλώνουν κατά των υποψηφίων των προεδρικών εκλογών (Photos)

Αστυνομικοί των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών συγκρούστηκαν την Τετάρτη με νεαρούς στο κέντρο του Παρισιού στο περιθώριο μιας διαδήλωσης όπου συμμετείχαν περίπου 500 μαθητές Λυκείου εναντίον της ακροδεξιάς υποψήφιας των προεδρικών εκλογών Μαρίν Λεπέν και του κεντρώου αντιπάλου της Εμανουέλ Μακρόν.

Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο στο Βερολίνο

Πυρά ακούστηκαν πριν από λίγο σε ένα νοσοκομείο στη συνοικία Κρόιτσμπεργκ του Βερολίνου και η αστυνομία έχει αποκλείσει μια μεγάλη περιοχή γύρω από αυτό, ανέφερε σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter το γερμανικό δίκτυο RBB.

Το παράπονο του Χατζηνικολάου: Με βρίζουν όλοι, δεν είναι δουλειά αυτή...

Τον προβληματισμό του για το αν θα πρέπει να επαναλάβει στην επόμενη τηλεοπτική περίοδο τον «Ενικό» του, εξέφρασε ο Νίκος Χατζηνικολάου από το ραδιόφωνο του Real. Αιτία, όπως είπε, δεν είναι τόσο η κούραση από τον φόρτο εργασίας (παίζει και αυτή το ρόλο της), όσο το άγχος και η πίεση που του δημιουργούν τα σχόλια και οι επικρίσεις για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους συνεντευξιαζόμενους.

Έτσι θα χάσετε γρήγορα τα περιττά κιλά

Το καλοκαιράκι κοντοζυγώνει κι εσείς δε βλέπετε την ώρα να βουτήξετε στα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

Από την άλλη, η εικόνα του σώματός σας, δεν σας ικανοποιεί στον μέγιστο βαθμό.

 Οι παρακάτω συμβουλές διατροφής και γυμναστικής θα σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε γρήγορα τα παραπανίσια κιλά και να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας.

Με τα ρούχα στη θάλασσα ο Αλ Πατσίνο Μες τα μέλια με την κατά 40 χρόνια μικρότερη σύντροφό του

Με την 37χρονη σύντροφό του Λουσίλα Σόλα γιόρτασε τα 77α γενέθλιά του ο Αλ Πατσίνο σε παραλία στο Μεξικό.
Ο ηθοποιός δεν άφηνε από τα μάτια του την καλή του. Οι παπαράτσι, μάλιστα, τους απαθανάτισαν σε τρυφερά ενσταντανέ, με τον ηθοποιό να φιλά συνεχώς την κατά 40 χρόνια νεότερη σύντροφό του.
Η Λουσίλα φορούσε ένα αποκαλυπτικό λευκό μπικίνι,

Η Carmen Electra είναι σαν το παλιό καλό κρασί Όσα χρόνια κι αν περάσουν τέτοια παρουσία δεν ξεχνιέται

Το 1997 φόρεσε το κόκκινο ολόσωμο μαγιό για τις ανάγκες του Baywatch και καθήλωσε τους θαυμαστές της με την σέξι εμφάνισή της.
Ο λόγος για την Carmen Electra από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών και έγινε γνωστή από τις καυτές εμφανίσεις στο περιοδικό «Playboy».

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες της ηθοποιού και μοντέλου για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι…

Η… κακιά κυρία του heavy metal Ποζάρει πάντα κρατώντας ένα βινύλιο και ανάβει φωτιές

Έχει μια τεράστια δισκοθήκη από heavy metal δίσκους και καθημερινά επιδεικνύει κάποιον από αυτούς.
Βασικά δεν επιδεικνύει μόνο τους δίσκους αλλά και τον… εαυτό της καθώς ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη φορώντας καυτές δερμάτινες δημιουργίες που λίγα πράγματα αφήνουν στην φαντασία.

Ποιος είπε: «Ο Μάριος δεν έπρεπε να επιστρέψει πίσω! Είναι άδικο…»

Η επιστροφή του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στην παραλία του Survivor έχει προκαλέσει ερωτηματικά, καθώς πολλοί ισχυρίζονται πως με τον συγκεκριμένο τραυματισμό, δεν γίνεται μέσα σε δύο εβδομάδες να μπορείς να αγωνίζεται τόσο σκληρά.

Η τρυφερή χειρονομία του Γιάννη Σπαλιάρα στην Ελισάβετ που την έκανε... να «λιώσει»!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μάς έδειξε πόσο gentleman είναι. Το γνωστό μοντέλο την ώρα του φαγητού πρόσφερε στην Ελισάβετ λουλούδια για την γιορτή της, μια κίνηση που την έκανε... να «λιώσει»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

H Rihanna ανεβάζει τις πιο παράξενες φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ

Τι έπαθε η Riri και αποφάσισε να εξοργίσει το instagram;
Η Rihanna έχει κερδίσει επάξια μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα για τη θέση της βασίλισσας της pop. Μήπως αυτός ο τίτλος την έκανε να νιώσει ανταγωνιστικά απέναντι στην βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας;

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το σερί των τεσσάρων φωτογραφιών που ανέβασε η Rihanna στο instagram της, στις οποίες βλέπουμε το κεφάλι της βασίλισσας Ελισάβετ,

Μεταμόρφωσε το υπνοδωμάτιό σου σε 5 βήματα

Το παράλληλο σύμπαν του pinterest είναι γεμάτο φανταστικά σπίτια με φωτεινά υπνοδωμάτια, τεράστια μαρμαρένια μπάνια με καθρέφτες και πάλλευκα πλακάκια που ντρέπεσαι να πατήσεις. Όλα φυσικά είναι διακοσμημένα με τα πιο όμορφα αντικείμενα, κομποζαρισμένα σε ενοχλητικά τέλειο βαθμό που σε κάνουν να κοιτάς το σπίτι σου με μισό μάτι γιατί ξαφνικά σου μοιάζει σκοτεινό και άσχημο.

Η Ειρήνη Κολιδά για τον Ντάνο: ''Ήθελε να δείχνει δυνατός και μας είχε σοκάρει όλο αυτό που έκανε''

Η Ειρήνη Κολιδά έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και μίλησε για όλους και για όλα!

Το τροχαίο που συνέβη στο Survivor ήταν μια από τις πιο άτυχες στιγμές για τους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών, ειδικά για την Ειρήνη Κολιδά- μια από τις πιο δυνατές παίκτριες που μπορούσε άνετα να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του realith επιβίωσης, που έσπασε τα πλευρά της και αναγκάστηκε να αποχωρήσεις.

4 ανοιξιάτικα trends που θα θες να φοράς ξανά και ξανά

Τα trends διαμορφώνουν κατά κάποιο τρόπο το street style. Αυτό συμβαίνει και αυτή την άνοιξη, όπου οι fashionistas έχουν πάρει έμπνευση από τις τάσεις που έδειξαν τα catwalks και τις έχουν προσαρμόσει στα street looks. Kάποιες τάσεις μπορεί να φαίνονται λίγο απλησίαστες καθώς είναι υπερβολικές για το δικό σου everyday look, ευτυχώς οι περισσότερες είναι έτοιμες να τις υιοθετήσεις και να αναβαθμίσεις εύκολα το ανοιξιάτικο στιλ σου.

Μια τοιχογραφία της Μισέλ Ομπάμα έχει «ξεσηκώσει» το Σικάγο (pics)

Μια τοιχογραφία με πρωταγωνίστρια την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα «γεννήθηκε» στην γειτονιά του Σικάγο, όπου έζησε ως παιδί και συνεχίζει να λατρεύεται μέχρι σήμερα.

 Ο άνθρωπος που φιλοτέχνησε το έργο όμως έχει μπει στο στόχαστρο έντονης κριτικής για το κατά τ’ άλλα αθώο πρότζεκτ του.
Η Μισέλ Ομπάμα ως βασίλισσα της Αιγύπτου στέκει αγέρωχη κοιτώντας το παλιό δημοτικό της σχολείο,

Απόφαση... σταθμός: Γερμανικό δικαστήριο απέρριψε τις περικοπές μισθού σε έλληνες δασκάλους της Νυρεμβέργης!

Η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου αναφέρεται στην περίπτωση των 18 δασκάλων του ελληνικού δημοτικού σχολείου της Νυρεμβέργης που προσέφυγαν στη γερμανική δικαιοσύνη και τώρα δικαιώθηκαν.

 Στο πλαίσιο των μέτρων λιτότητας που «απαίτησαν από την ελληνική βουλή η Κομισιόν, η ΕΚΤ και το ΔΝΤ» η ελληνική κυβέρνηση περιέκοψε και τους μισθούς των δασκάλων της στη Γερμανία.

Ένα βήμα πριν το «μπαμ» ΗΠΑ - Βόρεια Κορέα (pics+vds)

Με στρατιωτικές επιδείξεις τόσο από την πλευρά του Κιμ Γιονγκ Ουν όσο και εκ μέρους του Ντόναλντ Τραμπ, κλιμακώνεται διαρκώς η ένταση ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Διάχυτος είναι ο φόβος ότι το κομμουνιστικό καθεστώς θα πραγματοποιήσει μια νέα πυρηνική δοκιμή ή δοκιμή πυραύλου ανά πάσα στιγμή. Η Ουάσιγκτον ζητά την εφαρμογή νέων κιρρώσεων εκ μέρους του ΟΗΕ, αλλά εμφανίζεται διατεθειμένη για πιο