4 Nations: Δείχνει «δόντια» η Νέα Ζηλανδία – «περίπατος» Νοτιοαφρικανών με Αυστραλία

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Νέα Ζηλανδία επικράτησε με 47-29 της Αυστραλίας στην πρώτη αγωνιστική του τουρνουά 4 Nations.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές All Blacks σκόραραν από τρεις φορές σε κάθε ημίχρονο. Ο Μπεν Σμιθ πέτυχε χατ τρικ, ενώ σκόραραν επίσης ο Άαρον Κρούντεν, ο Κόνραντ Σμιθ και ο αρχηγός Ρίτσι ΜακΚόου.

Μόσχα-Ο Ουσέιν Μπολτ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει αντίπαλος για να τον κοντράρει…(vds)

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 200 μέτρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που διεξάγεται στο Λουζνίκι της Μόσχας με χρόνο 19.66!

Μάλιστα, στα τελευταία 20-30 μέτρα έκανε περίπατο, περιμένοντας τον δεύτερο της κούρσας και συμπατριώτη του, Ουόρεν Βέιρ να τον πλησιάσει για να πανηγυρίσουν μαζί!

ΧΑΚΕR ΕΚΛΕΨΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ Θύμα εκβιασμού η Miss Teen USA

Στα χέρια των ερευνητών του FBI βρίσκεται η υπόθεση εκβιασμού εις βάρος της νικήτριας του διαγωνισμού Miss Teen USA, όταν γυμνές φωτογραφίες της εκλάπησαν από τον υπολογιστή της..

ΔΕΚΑΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ- Νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της Νταϊάνα

Νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα έχει στην κατοχή της και ερευνά η Μητροπολιτική Αστυνομία της Βρετανίας.Μολονότι η αστυνομία διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για «επανεξέταση»

Ανοίγει η αυλαία του 35ου πρωταθλήματος - Δείτε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

Το 35ο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αρχίσει με τρία παιχνίδια, από τα οποία ξεχωρίζει εκείνο που διεξάγεται στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την SKODA Ξάνθη
Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Εργοτέλη ο οποίος επιστρέφει στα «μεγάλα» σαλόνια μετά από απουσία ενός έτους. Μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα του Περιστερίου η οποία συνεχίζει με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της.

Μάχη στήθος με στήθος θα δώσουν από τις κερκίδες οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών -Δείτε τις καλλονές της Super League

Την δική τους μάχη στο πρωτάθλημα θα δώσουν από τις κερκίδες των γηπέδων οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών της Super League καθώς και φέτος δεν θα λείψουν οι σέξυ παρουσίες στα ελληνικά γήπεδα αφού η φετινή Super League έχει τις καλλονές της.

Σαν σήμερα: Το μπλόκο της Κοκκινιάς** [Ταινία Βίντεο ] χαμένο διαμάντι της ελληνικής φιλμογραφίας.ΔΕΙΤΕ

Η Κατοχή πλησιάζει στο τέλος της. Ο ναζισμός εντείνει τη βαρβαρότητά του ενάντια στον ελληνικό λαό. Σε μια γωνιά της Κοκκινιάς, Γερμανοί με ντόπιους συνεργάτες τους αναθέτουν σε έναν μαυραγορίτη ρόλο καταδότη προκειμένου να εκδικηθούν τη συνοικία που στάθηκε πρωτοπόρα στον αγώνα για τη ματαίωση της επιστράτευσης και τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων.

Διπλά «παγκόσμιος» ο Φάρα στη Μόσχα

Το δεύτερό του χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας πανηγύρισε την Παρασκευή ο Μο Φάρα. Μετά τα 10.000 μέτρα, ο Βρετανός δρομέας προσπέρασε τους Κενυάτες στους δύο τελευταίους γύρους και τερμάτισε πρώτος και στον τελικό των 5.000 μέτρων με χρόνο 13:26.98.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ- Ιταλία: Διάσωση 300 λαθρομεταναστών

Σχεδόν 300 άνθρωποι διασώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο απο τις ιταλικές λιμενικές αρχές στα ανοιχτά της Σικελίας, ανεβάζοντας τον αριθμό των παράνομων μεταναστών που έχουν φτάσει στις ακτές της Ιταλίας στις 9.000 από τις αρχές Ιουλίου.

Πέθανε ο «δικηγόρος του διαβόλου» Ζακ Βερζές -ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΩΝ .

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 88 ετών, άφησε χθες ο Γάλλος ποινικολόγος Ζακ Βερζές, ο οποίος έγινε διάσημος ως συνήγορος εγκληματιών πολέμου, δικτατόρων και τρομοκρατών. Ο αμφιλεγόμενος και πασίγνωστος δικηγόρος Βερζές είχε υπερασπιστεί μεταξύ άλλων τον διαβόητο ναζί Κλάους Μπάρμπι, τον Ίλιτς Ραμίρες Σάντσες, πιο γνωστό ως Κάρλος –μια σημαντική μορφή της διεθνούς τρομοκρατίας–, αλλά και τον ηγέτη των Ερυθρών Χμερ, Χίου Σαμπάν.

Τα μυστηριώδη φώτα στον ουρανό της Νεβάδας- Παραδέχθηκε την «Περιοχή 51» η CIA

Τα μυστηριώδη φώτα στον ουρανό της Νεβάδας και οι "ιπτάμενοι δίσκοι" που πηγαινοέρχονταν στη θρυλική "Περιοχή 51" στην πραγματικότητα δεν ήταν παρά τα κατασκοπευτικά σκάφη U-2 που δοκιμάζονταν σε αυτήν την απόρρητη βάση, όπως αποκαλύπτεται σε έκθεση της CIA που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Πανεπιστήμιο Τζορτζ Ουάσινγκτον.

Λυδία Κονιόρδου στην ΕΡΑ Ζακύνθου: «Κρατάτε γερά!»

«Κρατάτε γερά», είπε με εγκαρδιότητα και αγωνιστικό δυναμισμό η Λυδία Κονιόρδου στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Ζακύνθου και τους αλληλέγγυους, που το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ, την επόμενη ημέρα, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο του νησιού, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον αγώνα για την προστασία του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας.

Σάλος με Γιαννάκη στην Κίνα-AΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (vds)

Αίσθηση προκάλεσε στην Κίνα η άρνηση του Παναγιώτη Γιαννάκη να δώσει το χέρι του στον αντιπρόεδρο της κινεζικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης λίγο πριν την αναχώρησή του ενώπιον των καμερών της τηλεόρασης!

Η Κίνα δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και με αποτέλεσμα η θέση του Έλληνα τεχνικού να είναι επισφαλή στον πάγκο της ομάδας.

Η Εθνική Παίδων συμπλήρωσε εφτά νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων εξασφάλισε η Εθνική Ελλάδας, κερδίζοντας με 42-38 τη Γαλλία. Πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, με 14 πόντους, ενώ είχε και έξι ριμπάουντ,

whitehouse- Νews-Video:Remarks by the President on Egypt

President Obama speaks on the unfolding situation in Egypt and calls for an end to violence. August 15, 2013.

RussiaToday-Video-News-World:Asia Pivot: US boosts military aid to Philippines, aims to 'contain' China

The US is boosting its military assistance to the Philippines with 50 million dollars set to be provided in aid along with more navy vessels. That's as tensions in the region continues to rise over disputed resourse-rich territories in the South China Sea.