ΧΑΚΕR ΕΚΛΕΨΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ Θύμα εκβιασμού η Miss Teen USA

Στα χέρια των ερευνητών του FBI βρίσκεται η υπόθεση εκβιασμού εις βάρος της νικήτριας του διαγωνισμού Miss Teen USA, όταν γυμνές φωτογραφίες της εκλάπησαν από τον υπολογιστή της..
Μετά από έναν μήνα ερευνών, το FBI προσανατολίζεται πλέον σε έναν ύποπτο, ο οποίος εκτός από την πιο όμορφη έφηβη των ΗΠΑ είχε βάλει στο στόχαστρο πολλές ακόμη γυναίκες. Αρνήθηκε ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα.

Ωστόσο η ίδια η Miss Teen USA, Κάσιντι Γουλφ, μίλησε δημοσίως για την κλοπή των γυμνών φωτογραφιών της, δηλώνοντας ότι έλαβε ένα ανώνυμο email από κάποιον ο οποίος την ενημέρωσε ότι είχε κλέψει φωτογραφικό υλικό της από τον υπολογιστή της. Σύμφωνα με την Γουλφ, ο άνδρας επιχείρησε να της αποσπάσει χρήματα με αντάλλαγμα τη μη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών.

Η υπόθεση παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με πολλές περιπτώσεις κλοπής προσωπικών δεδομένων από διασημότητες, ανάμεσα στις οποίες η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Μίλα Κούνις.

Το φαινόμενο του «σεξουαλικού εκβιασμού» είναι σε άνθηση τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ. Πρόσφατα στην Καλιφόρνια ένας άνδρας παραδέχτηκε ότι εξεβίαζε 350 γυναίκες προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει τις γυμνές τους φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Στην περίπτωση της 19χρονης Κάσιντι Γουλφ, εκπρόσωπος του FBI ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος έχει «διακόψει» την συμπεριφορά του. Ωστόσο δεν έγινε καμία αναφορά για σύλληψή του ή για απόδοση κατηγοριών.
PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...