Προβάδισμα 11 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ * Στη δημοτικότητα των πολιτικών προβάδισμα έχει ο Αλέξης Τσίπρας με 47% με δεύτερο τον Σταύρο Θεοδωράκη με 39%.

Σύμφωνα με τα ποσοστά αυτά η εκτίμηση των κοινοβουλευτικών εδρών διαμορφώνεται ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 146 (από 142 έως 150), Ν.Δ. 66 (από 61 έως 72), Ποτάμι 25 (από 20 έως 30), Χρυσή Αυγή 20 (από 16-24), ΚΚΕ 17 (από 15-20), ΠΑΣΟΚ 15 (από 12-17), Ανεξάρτητοι Έλληνες 11 (από 8-13) και ΔΗΜΑΡ καμία.

ΣΥΡΙΖΑ:Εκδήλωση μνημόσυνο-Σαμαράς:Ελλειψη σεβασμού

Το σχόλιο της Κουμουνδούρου για την ομιλία του Πρωθυπουργού άναψε νέες «φωτιές» μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «μνημόσυνο» την εκδήλωση στην Χαλκιδική για να απαντήσει ο ίδιος ο Α. Σαμαράς ότι τέτοιες ανακοινώσεις δείχνουν «έλλειμμα πολιτικής ηθικής»

ΠΑΣΟΚ: Ο Καραμανλής και τα «Ζάππεια» δεν ξεχνιούνται

Με ένα αιχμηρό σχόλιο που αφορά τόσο την περίοδο της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, όσο και τις προεκλογικές εξαγγελίες του Αντ.Σαμαρά πριν τις εκλογές του 2012 απάντησε το ΠΑΣΟΚ στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ στη Χαλκιδική για τα 40 χρόνια της ΝΔ.

Καμμένος: Ο Πρωθυπουργός αθέτησε 18 προεκλογικές υποσχέσεις

Το σχόλιο του Προέδρου των ΑΝΕΛ για τα όσα είπε ο Α.Σαμαράς για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ  «Υπόσχεται ο πρωθυπουργός που αθέτησε και τις 18 προεκλογικές υποσχέσεις του.

Mail online:Και η νύφη φορούσε .... κόκκινο! Amal Alamuddin ζαλίζει σε ένα κόκκινο φόρεμα λίγο πριν αυτή γίνη κα George Clooney

She'll no doubt be wearing angelic white when she walks down the aisle, but on the evening before her marriage to George Clooney, Amal Alamuddin stepped out in devilish red.

The British human rights lawyer wore a stunning waterfall gown, with black oozing into the scarlet shade, a matching lipstick and her hair perfectly coiffed into a voluminous side parting, in Venice on Friday night.

Τι κάνουν σήμερα οι 21 πρώτοι υπάλληλοι της Google

Λιγότεροι από τους μισούς εργάζονται ακόμη στην εταιρεία
Αφήνοντας εκτός τους Larry Page και Sergey Brin (συνιδρυτές της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης στο Διαδίκτυο), λίγοι από τους πρώτους υπαλλήλους της Google εξακολουθούν να εργάζονται για την εταιρεία-κολοσσό, που τους έκανε πολύ πλούσιους.

Οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί * Νο 1: Αθήνα, Ελλάδα

Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Υπεγράφη διάταγμα για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος ανεξαρτητοποίησης στην Καταλονία

Ο Καταλονός πρόεδρος Αρτούρ Μας υπέγραψε ένα διάταγμα για τη διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος στις 9 Νοεμβρίου για την ανεξαρτητοποίηση της πλούσιας αυτής επαρχίας της Ισπανίας, αψηφώντας την κυβέρνηση της Μαδρίτης που θέλει να το εμποδίσει.

Νέο "χαστούκι" της Αιγύπτου στον "Σουλτάνο" Ρ.Τ.Ερντογάν: "Δεν υπάρχει «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου»"

Νέο "χαστούκι" από την Αίγυπτο του προέδρου Αμιντέλ Αμιντέλ Φατάχ Αλ Σισι προς τον "σουλτάνο" Ρ.Τ.Ερντογάν που με αποφασιστική στάση απέρριψε προηγύμενο ψήφισμα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, και αρνήθηκε να ονομάσει το Ψευδοκράτος «τουρκική δημοκρατία βόρειας Κύπρου», με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία να ολοκληρωθεί η συνεδρίαση του Οργανισμου χωρίς ψήφισμα!

Βατερλώ» για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ* Πάει για αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ: Μπροστά με 11% σε νέα δημοσκόπηση

«Βατερλώ» για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δείχνει η έρευνα της PublicIssue – Τρίτο κόμμα το «Ποτάμι» 

Σε νέα έρευνα της PublicIssueγια την Εφημερίδα τω Συντακτών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης όχι απλώς παγιώνει το προβάδισμα αλλά δημιουργεί και δυναμική αυτοδυναμίας.

Ερρίκος Ντυνάν: Το «σκάνδαλο» της δεκαετίας με... δωρεά της κυβέρνησης

Συμμέτοχη σε μια πρωτοφανή απάτη σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, της δημόσιας υγείας και των λειτουργών της, καθώς και των ασθενών, φέρεται να είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τεράστιες ευθύνες να βαρύνουν τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, και τον νυν υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, αλλά και τον προκάτοχό του, Άδωνι Γεωργιάδη.

Νέα Δημοκρατία Η διαδρομή των 40 χρόνων από το 1974 μέχρι σήμερα* Από τον Εθνάρχη Κ. Καραμανλή στα... Μνημόνια!

Η μεγάλη παράταξη του Κ. Καραμανλή που διασφάλισε την εθνική ανεξαρτησία σήμερα διαχειρίζεται μια χώρα στην... εντατική των μνημονίων


Η διαδρομή των 40 χρόνων από το 1974 μέχρι σήμερα για την μεγάλη παράταξη της Κεντροδεξιάς γράφτηκε κατά κύριο λόγο από τις μεγάλες τομές τις οποίες επιχείρησε ο ιδρυτής της ΝΔ.

Παύλος Μπακογιάννης: 25 χρόνια μετά την ημέρα της δολοφονίας του (pics-vid)

Η ημέρα που «έσβησε» η Δημοκρατία – 26/9/1989 – Ημέρα δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη

Ενός ηγέτη που θα έσπαγε το κατεστημένο των… χρωμάτων και θα ένωνε γαλάζιους πράσινους, κόκκινους, κίτρινους σαν μια γροθιά για το καλό της πατρίδος του.