Ποιο αουτσάιντερ; Ο Ολυμπιακός παίζοντας σαν πρωταθλητής Ευρώπης κατατρόπωσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Έλεγαν πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι φαβορί. Πως έχει μεγαλύτερο κίνητρο, καλύτερους παίκτες, πιο ογκώδη κορμιά, μεγαλύτερο πορτοφόλι, ακόμη και το «σπρώξιμο» της διαιτησίας… Ε, και; Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και το επιβεβαίωσε με τον πιο επιβλητικό τρόπο που θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος φίλος του. Κατατρόπωσε το φαβορί των «ειδικών», έκλεισε τα στόματα των Ρώσων που διψούσαν για εκδίκηση και με 69-52 έκλεισε θέση στον τελικό, όπου το βράδυ της Κυριακής (22:00) θα αντιμετωπίσει το νικητή του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης.

Gross Sees End to Bull Market In Bonds, and More

What's News: An end to the bull market in bonds, Bill Gross says. A dramatic rescue in Bangladesh. Nokia's new smartphone. And an unhappy Mother's Day at the U.S. Postal Service. Jason Bellini reports.

ΤΣΣΚΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 52-69 Αυτός είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης!

Πέρυσι στον τελικό της Πόλης ο Ολυμπιακός «τρομοκράτησε» την ΤΣΣΚΑ παίρνοντας το τρόπαιο. Φέτος οι «ερυθρόλευκοι» δεν επέτρεψαν καν στους Ρώσους να σκεφτούν πως μπορούν να πάρουν ρεβάνς!

Terrafugia: Ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα προσγειώνεται κάθετα!

Η εταιρεία Terrafugia ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του πρωτότυπου μοντέλου της TF-X, ενός αυτοκινήτου που έχει τη δυνατότητα να ίπταται και να προσγειώνεται κάθετα, σύμφωνα με την εξειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας διαδικτυακή πύλη tgdaily.com.

Λονδίνο- Ευρωλίγκα: Ώρα ημιτελικού για τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού έφτασε! Ο κάτοχος του τροπαίου της Ευρωλίγκα, κοντράρεται στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Λονδίνου με την ΤΣΣΚΑ.

Την ομάδα που πέρσι κέρδισε τον τελικό και κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.

Ινδία: Τριάντα νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποτάμι

Τουλάχιστον 30 επιβάτες έχασαν την ζωή τους μετά την πτώση ενός ιδιωτικού λεωφορείου σε ποτάμι στην Βόρεια Ινδία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το όχημα ήταν υπερφορτωμένο.

Γερμανία: Κεραυνός τραυμάτισε 40 άτομα

Δυσάρεστη κατάληξη είχε για εκατοντάδες ανθρώπους ένα υπαίθριο πάρτι στην Ανατολική Γερμανία με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα.

Ωρα για την πλήρη αποποινικοποίηση της χρήσης όλων των ναρκωτικών;-- Κρίση και... χρήση: Έννοιες αλληλένδετες.

Με την οικονομική κρίση να βρίσκεται σε φάση μάλλον τιθάσευσης, τουλάχιστον σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιοποιούνται, μια άλλου είδους κρίση αρχίζει να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία της. Η κοινωνική. Οι αριθμοί της ανεργίας δεν είναι απλά ποσοστά, είναι άνθρωποι χωρίς δουλειά, με οικογένειες, με εισοδήματα πολύ κάτω από τα όρια της φτώχειας.