Αυτή Είναι η πιο Ωραία Πολυκατοικία της Αθήνας - με Διαφορά

Αγαπάμε την Αθήνα με τα καλά και τα κακά της. Γι' αυτό και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε μέχρι και την τελευταία γωνιά της. Σε μία από αυτές, βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό η «Inside-Out», μία νέα πολυκατοικία που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Νίκος Κτενάς με τους συνεργάτες του και πρόσφατα βραβεύθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, αποσπώντας tο μοναδικό Βραβείο Αρχιτεκτονικής του ΕΙΑ 2013 - 2017.

Η γραφική «Αθήνα της Σερβίας» Νόβι Σαντ, απόδραση στις όχθες του Δούναβη

Χτισμένο στις όχθες του Δούναβη το Νόβι Σαντ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας.
Ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί ως ενδιάμεση στάση για τις εμπορικές συναλλαγές και μάλιστα αναπτύχθηκε τόσο που την αποκαλούσαν «Αθήνα της Σερβίας».
Στη γραφική παλιά πόλη ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει κατά μήκος του πεζοδρόμου Zmaj Jovina και να ανακαλύψει μικρά μαγαζιά και κρυμμένες πλατείες.

Δημοσίευση – ντροπή του Δένδια, με “άρωμα” εκτροπής

Τρομάζει η σημερινή δημοσίευση του Νίκου Δένδια στο Twitter, αλλά και η γενικότερη στάση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τη στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σε συνέχεια της προσπάθειας εκτροπής και ξεπλύματος της ΧΑ, που άρχισε ο Κ. Μητσοτάκης πριν λίγο καιρό λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει. Η βία στην Ελλάδα προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά,

Σειρά εκδηλώσεων του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση

Το ΚΚΕ έχει προγραμματίσει μία σειρά μεγάλων πολιτικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων, για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Την Κυριακή (15/10) στις 18:30, στον Περισσό, θα πραγματοποιηθεί διεθνιστική εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Ο καπιταλισμός είναι το χθες, ο σοσιαλισμός είναι το αύριο». Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και θα απευθύνουν χαιρετισμό οι αντιπροσωπείες των κομμουνιστικών κομμάτων που θα συμμετάσχουν στη

“Στου Αυτιά το μαγαζί θα την πιούμε όλοι μαζί” έγινε με Άδωνη-Τσιρώνη

Και εκεί που λες “δεν έχει πιο κάτω”, εμφανίζεται ο Άδωνις με το γεωτρύπανό του και ανακαλύπτει νέα βάθη στον πυθμένα του δημόσιου διαλόγου. 
Στη φιλική συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Τσιρώνη για το περίφημο “νομοσχέδιο” περί φαρμακευτικής κάνναβης. Το “νομοσχέδιο” βέβαια δεν υπάρχει, αλλά σιγά μην αφήσει ο Άδωνις την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Nomads: Ο τυφώνας Odette πέρασε από το Παλαουάν (εικόνα)

Το Nomads γυρίζεται στις Φιλιππίνες και συγκεκριμένα στο νησί Παλαουάν. Πριν λίγες ώρες ο τυφώνας Odette χτύπησε τις Φιλιππίνες και πέρασε έξω από το εξωτικό νησί που γυρίζεται το reality επιβίωσης του ANT1.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέβασε στο Instagram μια

Ξεκίνησε ο 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης (video)

Χιλιάδες δρομείς γέμισαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης για να συμμετέχουν στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.
Πριν από λίγη ώρα δόθηκε η εκκίνηση από την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του Ημιμαραθωνίου, Βούλα Πατουλίδου.
Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ακολουθεί τις οδούς: Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφόρος Νίκης,