Ισραήλ: "Αν δεν κτυπήσουμε τώρα το Ιράν θα αποκτήσει πυρηνικά μέχρι τον Δεκέμβριο

Tο Τελ Αβίβ πιστεύει ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς, αν δεν υπάρξει κάποια "ενεργός αντίδραση" η Τεχεράνη θα έχει δοκιμάσει το πρώτο πυρηνικό όπλο της, αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς..

Εκβιασμός από ΗΠΑ για τα κοιτάσματα της Κύπρου: "Ή συνδιαχείριση ή πόλεμος

Με ένα περίεργο άρθρο η εφημερίδα Internationa Herald Tribune, ουσιαστικά στην "γραμμή" του Richard L. Morningstar, ειδικού απεσταλμένου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για..

ΕΛΑΣ: Συστήνουν ειδική μονάδα στρατιωτικής δομής βαριά εξοπλισμένη με Ρ90 και FN-MAG!

Mια εξέλιξη χαρακτηριστική των κινδύνων και των προκλήσεων ασφαλείας που αντιμετωπίζει η χώρα στο εσωτερικό της, είχαμε πριν λίγες ημέρες με την απόφαση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ κατόπιν εισηγήσεως μέσων "επιχειρησιακών" στελεχών για την δημιουργία ειδικών μονάδων με βαρύ οπλισμό ικανών να αντιμετωπίσουν τους βαριά οπλισμένους κακοποιούς των αστικών κέντρων,..

Aπελαύνεται ο Αλβανός που πυροβολούσε και έκαιγε την ελληνική σημαία σε video

Στην Αλβανία, στη θέση Κούξι και όχι στον Χελμό γυρίστηκε τελικά το βίντεο που εμφανίζει Αλβανούς πολίτες να καίνε και να πυροβολούν την ελληνική σημαία. Αυτό αποδείχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της έρευνας που διεξήχθη, ο φάκελος της οποίας παραδόθηκε στον Εισαγγελέα Καλαβρύτων..

Ο τέως κυβερνήτης της Φλόριντα Τσάρλι Κριστ (Χριστοδούλου) θα είναι ένας από τους κύριους ομιλητές στο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας

Ο τέως κυβερνήτης της Φλόριντα Τσάρλι Κριστ (Χριστοδούλου) θα είναι ένας από τους κύριους ομιλητές στο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες της ελληνικής υπηρεσίας της «Φωνής της Αμερικής» (VOA), όπου και θα δοθεί επίσημα το χρίσμα στον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ώστε να επιδιώξει επανεκλογή στο ανώτατο αξίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών..

Συνεδρίασαν οι Επιτροπές της Βουλής των Εφήβων

Ολοκληρώθηκε σήμερα η πρώτη φάση της ΙΖ´ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων, κατά την οποία συνεδρίασαν οι Επιτροπές των εφήβων βουλευτών που αντιστοιχούν στις Διαρκείς Επιτροπές της Βουλής των Ελλήνων.
Συγκεκριμένα, χθες, Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, συνεδρίασαν οι Επιτροπές Μορφωτικών Υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, καθώς και η Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ενώ σήμερα, Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, συνεδρίασαν η Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όπως και η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου. .

Tζένιφερ Λόπεζ: έτσι παραμένει κορμάρα!

Οι μεσογειακές γυναίκες χρωστάνε στην Jennifer Lopez ευγνωμοσύνη! Ο λόγος; Μας απάλλαξε από τα σκανδιναβικά πρότυπα ομορφιάς και ανέδειξε τις καμπύλες σε σύμβολο θηλυκότητας!..Αναμφισβήτητα η Τζένιφερ Λόπεζ με τη χυμώδη εμφάνισή της.. άλλαξε τα χολιγουντιανά στάνταρ ομορφιάς. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια, «είμαι γυναίκα και οι γυναίκες έχουν καμπύλες». Όμως, για να κρατηθούν οι καμπύλες στη... σωστή τους θέση υπάρχουν κάποια μυστικά που η Τζένιφερ τα τηρεί ευλαβικά!..

Ρομαντική και σέξι η Rosie Huntington

Δε θα λέγαμε ότι μας έλειψε μιας και τον τελευταίο καιρό η Rosie Huntington-Whiteley δε σταματά να ποζάρει και να ταράζει τα ανδρικά πλήθη. Η αγαπημένη του Jason Statham είναι περιζήτητη και το εκμεταλλεύεται κάνοντας τη μία φωτογράφηση πίσω από την άλλη.
Η 25χρονη καλλονή με τα μπλε μάτια σε συνέντευξή της είχε πει πως όταν ήταν έφηβη δεν άρεσε στα αγόρια και πως στην αρχή της καριέρα της τα βρήκε λίγο σκούρα. Τώρα, σίγουρα τα πράγματα έχουν αλλάξει για τη Huntington…

Διακοπές στο Μαϊάμι Δεν «ξεκολλάει» από τον Casper η Lopez

Τι κι αν οι φήμες έκαναν λόγο για ομηρικούς καβγάδες ανάμεσα στη Jennifer Lopez και τον σύντροφο της  Casper Smart; Εκείνοι τις διαψεύδουν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο!
Αυτή την περίοδο το ζευγάρι χαλαρώνει στο Μαϊάμι περνώντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου μένουν. Ο φακός, λοιπόν, δε θα μπορούσε παρά να απαθανατίσει τις καλύτερες και πιο τρυφερές στιγμές της Λατίνας σεξοβόμβας που δεν «ξεκολλάει» από τον νεαρό χορευτή..

Παντρεύτηκε χθες το απόγευμα η Ντόρα Κουτροκόη

Παντρεύτηκε χθες το απόγευμα η Ντόρα Κουτροκόη με τον αγαπημένο της, Μανώλη Λουπασάκη στην Παλαιόχωρα Χανιών. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, με καλεσμένους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους των νεονύμφων.
Ήταν ένας ιδιαίτερα παραδοσιακός γάμος και στη διακόσμηση τόσο της εκκλησίας και του κέντρου, όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι, επικρατούσε το λινό ύφασμα και η ελιά..

Πρώτη νίκη του Πλατανιά στη Σούπερ Λίγκα

Ιστορία συνεχίζει να γράφει ο Πλατανιάς στη Σούπερ Λίγκα, καθώς μετά την πρώτη ισοπαλία την πρώτη αγωνιστική, ήρθε και η πρώτη νίκη στη κατηγορία το Σάββατο επί του Πανθρακικού με 2-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Αναστασάκος (30') και Μαραγκουδάκης (43')...

Seal: «Η Heidi με απατούσε με τον σωματοφύλακα πριν χωρίσουμε!»

«Πυρ και μανία» είναι ο Seal με την πρώην του σύζυγο Heidi Klum.
Και ενώ η διάσημη καλλονή απολαμβάνει τις διακοπές της στο πλευρό του σωματοφύλακά της, ο Βρετανός τραγουδιστής «σπάει» τη σιωπή του και αποκαλύπτει ότι η Heidi είχε σχέση με το σωματοφύλακά της πριν εκείνοι χωρίσουν!..

O Chris Lighty αυτοπυρπολήθηκε Αυτοκτόνησε ο μάνατζερ της Mariah Carey

Μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας και μάνατζερ της Mariah Carey και άλλων αστέρων όπως των P. Diddy, Busta Rhymes, 50 Cent, o Chris Lighty, έδωσε τέλος στη ζωή του με τον πιο βίαιο τρόπο..

F1 GP Βελγίου: Εύκολη νίκη Μπάτον

H σύγκρουση στην εκκίνηση ανάμεσα στους Γκροζάν, Χάμιλτον, Αλόνσο, Πέρεζ διευκόλυνε το έργο του Τζένσον Μπάτον που έκανε περίπατο σήμερα στο Σπα. Ο Μπάτον που διατήρησε στην εκκίνηση την πρώτη θέση δεν έμπλεξε στο χάος πίσω του, που οριοθέτησε τον αγώνα αρκετών πιλότων όπως ο Καμούι Κομπαγιάσι που εκκινούσε δίπλα του.
Ο Βρετανός πιλότος της McLaren μαζί με το Φέτελ της Red Bull που τελικά τερμάτισε 2ος ήταν οι μόνοι πιλότοι που είχαν την άνεση να διαχειριστούν τα ελαστικά τους με τρόπο ώστε να κάνουν μόνο μια αλλαγή. Αυτή η στρατηγική αποδείχτηκε η πιο γρήγορη σήμερα στο Σπα. ..

ΚΑΚΟ ΣΟΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΑΡΙ» Σημάδεψε τον Ομπάμα και... πέτυχε τον Ρόμνεϊ

Σε... μπούμερανγκ για τους Ρεπουμπλικάνους εξελίχθηκε η εμφάνιση-έκπληξη του Κλιντ Ιστγουντ στην αυλαία του συνεδρίου τους. Ο 82χρονος αστέρας του Χόλιγουντ, σε μία ομιλία με γκάφες που χαρακτηρίστηκε ασυνάρτητη, σταματούσε κατά περιόδους για να επιπλήξει με τη φράση «βούλωσέ το» μια... άδεια καρέκλα, στην οποία υποτίθεται ότι καθόταν ο Ομπάμα..

Έφυγε από τη ζωή χθες στο Λος Αντζελες ο Χαλ Ντέιβιντ σε ηλικία 91 ετών.(Βίντεο)

Ο Χαλ Ντέιβιντ, ο στιχουργός που μαζί με τον συνθέτη Μπερτ Μπάκαρακ μεσουράνησαν στην ποπ σκηνή της δεκαετίας του '60 με τραγούδια σαν το "Raindrops Keep Falling on my Head" και "Walk on By" πέθανε χθες στο Λος Αντζελες σε ηλικία 91 ετών. Ο Χαλ Ντέιβιντ πέθανε στο Cedars-Sinai Medical Center από τις επιπλοκές..

Κωνσταντινίδη: Δάκρυσε στην κάμερα για τον Αλαφούζο

Μια ειλικρινή και πολύ συγκινητική συνέντευξη έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη, λίγο καιρό μετά τον ξαφνικό χωρισμό της με τον Σωκράτη Αλαφούζο. Εξάλλου, η είδηση ότι το ζευγάρι χώρισε, ξάφνιασε πολύ κόσμο, αφού πιστεύαμε ότι σύντομα θα ανέβαιναν τα σκαλιά της..

Έξαλλη η Νομικού: Την έπιασαν... κότσο!

Πήγε για καφέ και βγήκε... κουρεμένη η Δούκισσα Νομικού, η οποία ήρθε κι έγινε έξαλλη... Τόσο έξαλλη που με "ντοκουμέντα" μέσω Twitter ενημέρωσε τον κόσμο για το "κουφό" που τη βρήκε. Η Δούκισσα, που λες, βρέθηκε σε ελληνικό νησί (δεν μας είπε ποιο)..

Γνωστός παρουσιαστής τα παράτησε όλα κι έγινε αγρότης

Υπηρέτησε πιστά τα περιοδικά, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση για πολλά χρόνια από διάφορα πόστα, όπου τα τελευταία χρόνια συμμετείχε σε πανελ εκπομπών, με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, μία ωραία μέρα πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει, όχι μόνο τη λαμπρή του καριέρα, αλλά και την Αθήνα γενικότερα...

ΜΕΙΩΣΗ Η ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ «Μαχαίρι» σε 12 φοροαπαλλαγές κοινωνικού χαρακτήρα

«Μαχαίρι» σε 12 φοροαπαλλαγές κοινωνικού χαρακτήρα Στο στόχαστρο οι απαλλαγές για ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, όπως ανάπηροι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, άνεργοι και χαμηλοσυνταξιούχοι. Το οικονομικό επιτελείο εξετάζει, επίσης, την επιβολή φόρου εισοδήματος σε όλα τα επιδόματα και στις συντάξεις των αναπήρων, των τριτέκνων και των πολυτέκνων, στο επίδομα ανεργίας και στο ΕΚΑΣ..

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ BAYER Ντέκερς: Καλύτερα για όλους να φύγει η Ελλάδα

Ντέκερς: Καλύτερα για όλους να φύγει η Ελλάδα H εγκατάλειψη του ευρώ θα βοηθούσε την Ελλάδα να ανακάμψει οικονομικά προστατεύοντας παράλληλα και την υπόλοιπη ευρωζώνη από πιθανή εξάπλωση της κρίσης, δηλώνει ο επικεφαλής της φαρμακοβιομηχανίας Bayer, σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα..

Σε επίσχεση εργασίας από αύριο οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Σε επίσχεση εργασίας από αύριο οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ Οι συμβεβλημένοι γιατροί με τον ΕΟΠΥΥ ξεκινούν από τη Δευτέρα πενθήμερη επίσχεση εργασίας ενώ ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής έχει ήδη διακόψει από το Σάββατο την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων για τους ασφαλισμένους του Οργανισμού..

Συναγερμός για φονική επιδημία στις ΗΠΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στις ΗΠΑ, καθώς το Ομοσπονδιακό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών εξέδωσε προειδοποίηση για το ενδεχόμενο 10.000 άνθρωποι να έχουν έλθει σε επαφή με ένα θανατηφόρο ιό, έπειτα από τη διαμονή τους στο κάμπινγκ «Curry Village» του Εθνικού Πάρκου Γιοσέμιτι της Καλιφόρνιας, κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Ήδη δύο άτομα έχουν πεθάνει..

ΛΟΝΔΙΝΟ: ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ «ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ» Ο Αμπράμοβιτς νίκησε τον Μπερεζόφσκι

Το δικαστήριο χαρακτήρισε τον 66χρονο Μπερεζόφσκι αναξιόπιστο μάρτυρα που αντιμετωπίζει την αλήθεια ως μια ευέλικτη έννοια. Τα νομικά έξοδα στην πιο ακριβή δίκη μεταξύ ιδιωτών στα βρετανικά χρονικά ξεπέρασαν τα... 126 εκατομμύρια ευρώ!
Ο Μπ. Μπερεζόφσκι εξέρχεται από το δικαστήριο του Λονδίνου μετά την ήττα του στη διένεξη με τον Ρ. Αμπράμοβιτς.

Αυστραλία: Βίζα για Ελληνες υπόσχεται η αντιπολίτευση

Αυστραλία: Βίζα για Ελληνες υπόσχεται η αντιπολίτευση Τη δέσμευσή του ότι αν η παράταξή του γίνει κυβέρνηση, θα βοηθήσει τους Έλληνες που επιθυμούν να μεταβούν στην Αυστραλία για εργασία, εξέφρασε στην τοπική εφημερίδα «Νέος Κόσμος» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, Τόνι Άμποτ..

Συρία: Χιλιάδες πρόσφυγες στην Ιορδανία - έκκληση για βοήθεια

Μαζική ροή προσφύγων πολέμου από τη Συρία, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιορδανία, με τον αριθμό τους αυτή τη στιγμή να ανέρχεται στις 240.000. Από την πλευρά της η Ιορδανία, με δηλώσεις του υπουργού Προγραμματισμού-Συνεργασίας της Ιορδανίας, Τζαφάρ Χασάν, προκειμένου να ανταποκριθεί στο κόστος της περίθαλψης προσφύγων στον καταυλισμό στο Ζατάρι, αλλά και σε άλλες περιοχές, ζήτησε επείγουσα οικονομική βοήθεια, ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ..