Κωνσταντινίδη: Δάκρυσε στην κάμερα για τον Αλαφούζο

Μια ειλικρινή και πολύ συγκινητική συνέντευξη έδωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη, λίγο καιρό μετά τον ξαφνικό χωρισμό της με τον Σωκράτη Αλαφούζο. Εξάλλου, η είδηση ότι το ζευγάρι χώρισε, ξάφνιασε πολύ κόσμο, αφού πιστεύαμε ότι σύντομα θα ανέβαιναν τα σκαλιά της..
εκκλησίας, επισημοποιώντας τον δυνατό έρωτα τους. Αλλά τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά και τώρα η γλυκιά ηθοποιός είναι στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της... αυτή που πρέπει να ξεπεράσει έναν χωρισμό.
Η Κωνσταντινίδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου επιβεβαίωσε τα του χωρισμού, ενώ δήλωσε ότι διανύει μία περίοδο πένθους
Κωνσταντινίδη: Δάκρυσε στην κάμερα για τον Αλαφούζο

«Είμαι σε μια φάση τακτοποίησης. Τα συναισθήματα πολλές φορές δεν ακολουθούν το σώμα άμεσα, οπότε χρειάζομαι το χρόνο μου να πενθήσω, να στενοχωρηθώ όσο χρειάζεται. Πενθείς κάτι που έχει φύγει από τη ζωή σου, έχει πεθάνει» δήλωσε με σπασμένη φωνή η ηθοποιός.
Τα μάτια της βουρκώνουν όταν μιλάει για το άδοξο τέλος της σχέσης της με τον Αλαφούζο. «Αυτό το για πάντα νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη παγίδα που βρισκόμαστε όλοι οι άνθρωποι.. Κι εγώ το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη αυτό το για πάντα, αλλά τελικά για πάντα δεν είναι τίποτα μαζί σου, παρά μόνο ο εαυτός σου. Αν το έχει στην καρδιά σου και στο μυαλό σου είναι για πάντα και δεν έχει σημασία αν είναι χειροπιαστό, οπότε μ' αυτό θέλω να προχωρήσω. Όπως και οι άνθρωποι που πεθαίνουν, δεν φεύγουν από το μυαλό σου ή από την καρδιά σου. Αυτό το για πάντα το πιστεύω. Το άλλο το λίγο καταπιεστικό για πάντα δεν το πιστεύω».
Μάλιστα, παραδέχτηκε μπροστά στην κάμερα ότι ακόμη αγαπάει τον ηθοποιό, έχοντας κρατήσει τις πιο τρυφερές αναμνήσεις από τη σχέση τους.

PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...