Η νέα «Miss America» είναι ελληνικής καταγωγής - Κέρδισε τις εντυπώσεις και το στέμμα

Γεννημένη στο Warner Robins, στην πολιτεία της Geogia, η 21χρονη, κατέκτησε με την ομορφιά της όλη την Αμερική. Είχε προηγηθεί η κατάκτηση του τίτλου της, Miss Georgia, το 2015, αλλά πλέον η Βetty, είναι η Miss America για το 2016 στα καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν, χτες, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στο Atlantic City’s Boardwalk Hall.

AirFastTicket: Το λουκέτο, ο Ντόναλντ Τραμπ, η Βίσση και ο Φλωρινιώτης

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα η AirFastTicket, το δημιούργημα το Νίκου Κοκλώνη, που από την επιχειρηματική απογείωση γνώρισε την κατάρρευση σε χρόνο ρεκόρ
ADVERTISEMENT
Ήταν το πιο θορυβώδες λανσάρισμα ηλεκτρονικού καταστήματος στην Ελλάδα. Η AirFastTicket έδινε το ένα πάρτυ μετά το άλλο με καλεσμένους όλη την αφρόκρεμα του (όποιου) lifestyle της χώρας και Άννα Βίσση και Γιάννη Φλωρινιώτη να διασκεδάζουν τους προσκεκλημένους.

Βάζει «λουκέτο» η AirFastTickets

«Λουκέτο» βάζει το διαδικτυακό τουριστικό πρακτορείο Airfasttickets, το οποίο αφήνει πίσω του απλήρωτους εργαζομένους και αεροπορικές εταιρίες.

Η Airfasttickets, η οποία το καλοκαίρι του 2014 δεν απέδωσε στις αεροπορικές εταιρείες οφειλές από πωλήσεις ύψους άνω των 45 εκατ. ευρώ, είχε χάσει το δικαίωμα να εκδίδει εισιτήρια και μεταπωλούσε μέσω άλλων πρακτόρων.

Ένας νεκρός και 400 σπίτια στάχτη από τις φλόγες στην Καλιφόρνια


Τουλάχιστον 400 σπίτια και εκατοντάδες άλλα κτίσματα κατάπιαν οι φλόγες στη βόρεια Καλιφόρνια, ενώ ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από τις πυρκαγιές που θεωρούνται από τις πιο καταστροφικές του καλοκαιριού στις δυτικές ΗΠΑ.
Ο εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Λέικ, Στιβ Μπρουκς, επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός ανθρώπου,

Στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών επαναλειτουργεί το ιστορικό τηλεσκόπιο Δωρίδη

Ένα από τα πρώτα τηλεσκόπια του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνώντο τηλεσκόπιο Δωρίδη*, είναι και πάλι στη διάθεση όσων θέλουν να απολαύσουν τον Αττικό ουρανό από το λόφο των Νυμφών στο Θησείο, απέναντι από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Τις εργασίες αποκατάστασης του τηλεσκοπίου και της αναβάθμισης του κτιρίου που στεγάζεται, ανέλαβαν και υλοποίησαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE.

Επιχειρηματίας της λίστας Λαγκάρντ πλήρωσε σήμερα 500 χιλιάδες ευρώ μετά τις αποκαλύψεις Φαλτσιάνι

Το ποσό των 500.000 ευρώ κατέβαλε στην Εισαγγελία επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ,  ποσό που του καταλογίζεται  ως φόρος από φερόμενα αδήλωτα εισοδήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του στην Ελβετία.

Βίντεο: Κόντρα Κωνσταντοπούλου με Πρετεντέρη & Σαράφογλου στο Mega

Σφοδρή κόντρα στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του Mega είχαν η Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πρετεντέρης και Μαρία Σαράφογλου.

Στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ιστιοφόρο του κόσμου με 305 τουρίστες: Θαυμάστε το ClubMed 2‏

Πρόκειται για το αδελφό πλοίο του Club Med 1, που κατασκευάστηκε το 1992 στη Χάβρη της Γαλλίας και 6 χρόνια αργότερα πουλήθηκε στη WindStar Cruises.

Διαθέτει πέντε άλμπουρα και 5 τριγωνικά ιστία. Το πρωί ταξιδεύει με τις μηχανές του και το βράδυ χρησιμοποιεί τα πανιά. Στο εσωτερικό του διαθέτει 10 σουίτες (115 τετραγωνικών η καθεμία) και πραγματοποιεί κρουαζιέρες στη Μεσόγειο και ειδικότερα στο Αιγαίο και στην Κύπρο.

Η εντυπωσιακή γέφυρα που καταλήγει σε υποθαλάσσια σήραγγα και ενώνει Δανία-Σουηδία (Photos)

Την Δανία με τη Σουηδία ενώνει το αρχιτεκτονικό επίτευγμα Øresund. Η κατασκευή αποτελείται από μια γέφυρα μήκους 8χλμ που ξεκινάει από την Κοπεγχάγη και καταλήγει σε ένα τεχνητό νησί, όπου μετατρέπεται σε μια υποθαλάσσια σήραγγα 4 χλμ, ως την πόλη Μάλμο της Σουηδίας.

Γερμανία: Κλείνουν πρόσφυγες στο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης του Μπούχενβαλτ

Μετά από χρόνια χρήσης, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, στρατοπέδων συγκέντρωσης για τον περιορισμό των μεταναστών χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, μία απόφαση των Γερμανικών αρχών έρχεται να φορτίσει με όλη την εφιαλτική παρακαταθήκη του 20ου αιώνα την πρακτική αυτή.

Στον ΑΝΤ1 τον περίμεναν, στον ALPHA πήγε...

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Και ο παρουσιαστής περίμενε, περίμενε, περίμενε, ώσπου ο καλεσμένος εμφανίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή... Τι είχε συμβεί;

«Φρούριο» η ΕΕ: Στέλνει στρατό στα σύνορα - Θα βυθίζει πλοιάρια διακινητών

Με τα κράτη - μέλη της ΕΕ να επαναφέρουν το ένα μετά το άλλο τους συνοριακούς ελέγχους, προσπαθώντας να περιορίσουν τη ροή των προσφύγων, η έγκριση της χρήσης στρατιωτικής βίας κατά των διακινητών έρχεται να σκληρύνει τη στάση της Ένωσης απέναντι στους πρόσφυγες, που καταφεύγουν στα νύχια των δουλεμπόρων καθώς δεν υπάρχει νόμιμη οδός διαφυγής από την εμπόλεμη ζώνη προς την Ευρώπη.

Άρειος Πάγος: Ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου να δικαστεί για κακούργημα

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου άσκησε αναίρεση στο υπ’ αριθμ. 1149/2015 βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, με το οποίο ο πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Ανδρέας Γεωργίου παραπέμφθηκε να δικαστεί ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος.

Διαψεύδουν τις δηλώσεις Μητρόπουλου για «ρήτρα τύπου Αυστραλίας» στις συντάξεις

Απάντηση σε πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου έδωσε μέσω ανακοίνωσής του ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Νεφελούδης.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής είχε μιλήσει για νομοθέτημα που περιλαμβάνεται στο τρίτο μνημόνιο σύμφωνα με το οποίο οι συντάξεις θα καταβάλλονται ανάλογα με την ακίνητη περιουσία.

Αίγυπτος* Τουρίστες σκοτώθηκαν «κατά λάθος» από αιγυπτιακές δυνάμεις

Τουλάχιστον δύο Μεξικανοί και άλλα 10 άτομα σκοτώθηκαν στη δυτική έρημο της Αιγύπτου μετά την επίθεση που δέχτηκαν από δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, νόμιζαν ότι «κυνηγούσαν τρομοκράτες»

Ιαπωνία: Έκρηξη ηφαιστείου στο νησί Κιούσου ΒΙΝΤΕΟ

Εξερράγη σήμερα το Όρος Άσο, ένα ηφαίστειο στο κύριο νότιο νησί της Ιαπωνίας Κιούσου όπως μετέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας. Η έκρηξη προκάλεσε μια μεγάλη στήλη μαύρου καπνού σε ύψος δύο χιλιομέτρων ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.

Αλεξιάδης: Δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου για τη λίστα Λαγκάρντ ΒΙΝΤΕΟ

Την ιδιότητά του ως υπηρεσιακός υπουργός επικαλέστηκε ως κώλυμα, σήμερα Δευτέρα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, προκειμένου να προχωρήσει σε αποκαλύψεις γύρω από την περιβόητη «λίστα Λαγκάρντ».«Είμαι υπηρεσιακός υπουργός και δεν μπορώ να ανοίξω το στόμα μου. Όταν φύγει αυτό το βάρος από πάνω μου, θα μπορώ να πω περισσότερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης,

Ο Κόρμπιν ανακοίνωσε τα ονόματα της κυβέρνησής του στη Βρετανία

Τα περισσότερα ονόματα της σκιώδους κυβέρνησής του ανακοίνωσε ο νεοεκλεγείς ηγέτης των Εργατικών στη Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν, αρχής γενομένης από τον σκιώδη υπουργό του των Οικονομικών, τον Τζον ΜακΝτόνελ, έναν σκληροπυρηνικό αριστερό, πρώην υψηλόβαθμο συνδικαλιστή, ο οποίος επιθυμεί την επιβολή μεγαλύτερων φόρων στους πλούσιους και στις επιχειρήσεις και ο οποίος υπήρξε ο μάνατζερ της προεκλογικής του εκστρατείας.

Αποκάλυψη από Σ.Λαβρόφ: "Οι ΗΠΑ γνωρίζουν ακριβώς τις θέσεις του ISIL και δεν τις χτυπούν επίτηδες"

Ότι οι ΗΠΑ γνωρίζουν τις ακριβείς θέσεις του ISIL αλλά δεν τις χτυπούν αεροπορικώς  άγνωστο για ποιο λόγο, σαν να υπάρχει μια "σιωπηλή" συμμαχία αποκάλυψε σήμερα ο Ρώσος ΥΠΕΞ Sergei σε συνέντευξή του στο ρωσικό κανάλι 1.
"Ελπίζω ότι δεν αδικώ κάποιον λέγοντας ότι κάποια μέλη του συνασπισμού (κατά του ISIL), ΈΧΟΥΝ πληροφόρηση για το που βρίσκονται και ποιες θέσεις κατέχουν ομάδες του ISIL,

Με σφυροδρέπανο στο πέτο εμφανίστηκε ο Γ.Βαρουφάκης στα 80χρονα της γαλλικής εφημερίδας της Αριστεράς «L'Humalite».

Με το εμβληματικό σφυροδρέπανο στο πέτο του σακακιού του και κρατώντας ένα κόκκινο φουλάρι, ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε αισθητή την παρουσία του στα 80χρονα της γαλλικής εφημερίδας της Αριστεράς «L'Humalite».

Στην κεντρική εκδήλωση για τα γενέθλια της εφημερίδας επέλεξε να καθίσει δίπλα στον Ζαν Λυκ Μελανσόν, τον συνιδρυτή του Αριστερού κόμματος της Γαλλίας και τον Όσκαρ Λαφοντέν, ιδρυτή του γερμανικού Die Linke.

Σλοβάκος πρωθυπουργός: ''Υπάρχουν χώρες στην ΕΕ που στηρίζουν τον εμφύλιο στη Συρία''

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, επανέλαβε την Κυριακή ότι η χώρα του θα εκφράσει την αντίθεσή της στις ποσοστώσεις για τη μετεγκατάσταση προσφύγων, όπως επιθυμούν η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κατά την έκτακτη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης των «28» που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες.

Γερμανία: Κινητοποίηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στα σύνορα με την Αυστρία

Οι γερμανικές αρχές κινητοποιούν "πολλές εκατοντάδες αστυνομικούς" για να ελέγχουν τα σύνορα της χώρας, μετά την απόφαση του Βερολίνου να αναστείλει προσωρινά την ελεύθερη κυκλοφορία προσώπων, όπως προβλέπεται από τη Συνθήκη Σένγκεν, λόγω της μαζικής άφιξης προσφύγων.

Αφού η Γερμανία πρώτα κατέστρεψε το σύστημα προστασίας των ελληνικών συνόρων τώρα ουρλιάζει γιατί δεν εμποδίζουμε τους λαθρομετανάστες

Αφού πρώτα η Γερμανία κατέστρεψε το σύστημα προστασίας των ελληνικών συνόρων με δύο (και τώρα τρίτο) επαχθέστατα μνημόνια με απύθμενου θράσους δηλώσεις από την Α.Μέρκελ ουρλιάζει τώρα γιατί δεν σταματάμε τους λαθρομετανάστες και δεν προστατεύουμε τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ!

Eκεί που θα στείλει τους λάθρο η Νορβηγία, οι πολικές αρκούδες είναι περισσότερες από τους μόνιμους κατοίκους!

Σε μία από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου όπου ο πληθυσμός των πολικών αρκούδων υπερβαίνει αυτόν τον μόνιμων κατοίκων, σχεδιάζει να στείλει η Νορβηγία τους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που θα καταφθάσουν στη χώρα.

Πως η Γερμανία κοίταξε μόνο το εθνικό της συμφέρον και ανέστειλε την Συνθήκη Σένγκεν - Αυτό που δεν αναγνώριζε η ΕΕ στην Ελλάδα!

H Γερμανία που τόσα χρόνια κατηγορούσε την Ελλάδα για την μη σωστή εφαρμογή της Συνθήκης Σένγκεν και των γνωστών συμφωνιών  του Δουβλίνου, γίνεται η πρώτη χώρα που τις καταπατεί επίσημα με μια δικαιολογία που όμως δεν αναγνώρισε ποτέ στην χώρα μας: Το εθνικό συμφέρον.

Τρίπολη: Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα για το Europa league

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Europa league απέναντι στην Σπάρτα Πράγας, την Πέμπτη το βράδυ (22:05) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ολοκληρώθηκε η φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ Video

Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Λετονία, Σερβία, Τσεχία, Ιταλία και Λιθουανία είναι οι οκτώ ομάδες που προκρίθηκαν για την επόμενη προημιτελική φάση στο Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στη Λιλ της Γαλλίας.
Κατά την δεύτερη ημέρα της φάσης των «16» παραλίγο η Γεωργία να κάνει την έκπληξη και να αφήσει εκτός διοργάνωσης τη Λιθουανία, ενώ η Σερβία επικράτησε πολύ πιο δύσκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό 94-81 επί της εξαιρετικής Φινλανδίας.