Πωλείται η εταιρεία που κατασκεύασε το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης στο Κονέκτικατ

Μεγάλη εταιρεία επενδύσεων ανακοίνωσε ότι πουλά την εταιρεία όπλων που κατασκεύασε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο μακελειό στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook του Κονέκτικατ..

Εορταστικό μήνυμα του Κάρολου Παπούλια στους Έλληνες του εξωτερικού

«Παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα θα μείνει όρθια» υπογραμμίζει στο εορταστικό μήνυμα του προς τους Έλληνες ομογενείς απανταχού της γης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας. «H οικονομική κρίση στο μητροπολιτικό κέντρο»,.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αθήνα για τα παιδιά

Τα Χριστούγεννα ήρθαν και η Αθήνα τα υποδέχεται με πλήθος εκδηλώσεων. Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους, ενώ η διασκέδαση συνδυάζεται με τον πολιτισμό, με αποτέλεσμα τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να περάσουν χαρούμενες στιγμές, αλλά και δημιουργικές..
Αν σκέφτεστε που να πάτε τα παιδιά σας εκτός από το παγοδρόμιο στην Πλατεία Συντάγματος υπάρχουν δεκάδες συναυλίες και παραστάσεις καθώς και δρώμενα σε όλα την Αθήνα..

Ο Καταρράκτης Victoria στην Νότια Αφρική έχει ένα μοναδικό φαινόμενο.

Ο Καταρράκτης Victoria στην Νότια Αφρική έχει ένα μοναδικό φαινόμενο.  Από τον Σεπτέμβριο ως τον Δεκέμβρη όταν η στάθμη του νερού είναι χαμηλή μπορεί ο καθένας να κολυμπήσει στο χείλος του γκρεμού χωρίς να τον παρασύρει το νερό στο κενό. Δείτε φωτογραφίες από λάτρεις της περιπέτειας που επισκέφτηκαν τον καταρράκτη...

MUSIC-ΜΟΥΣΙΚΗ-MUSICA-МУЗЫКА-MÚSICA

Music

MUSIC-ΜΟΥΣΙΚΗ-MUSICA-МУЗЫКА-MÚSICA


MUSIC-ΜΟΥΣΙΚΗ-MUSICA-МУЗЫКА-MÚSICA
...

Νέα τροπή στο θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ

Ο θάνατος της Έιμι Γουάινχάουζ (Amy Winehouse) θα μπει και πάλι στο μικροσκόπιο με νέες ανακρίσεις που θα προσπαθήσουν να φέρουν στο φως νέα στοιχεία. Μπορεί να πέρασε 1,5 χρόνος από τη στιγμή που η τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή όμως οι αγγλικές αρχές δεν έχουν ξεχάσει την υπόθεση κι έτσι διέταξαν την διενέργεια νέας ανάκρισης σχετικά με τα αίτια του θανάτου της.

Το σούπερ μοντέλο που χαίρεται η Γκάγκα στο κρεβάτι της..


Είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του οσκαρικού φαβορί της Κάθριν Μπίγκελοου (τη θυμάσαι από το Hurt Locker) Zero Dark Thirty το οποίο ψηφίστηκε καλύτερη ταινία της χρονιάς από National Board of Review, κολάζει τις γυναίκες όταν δείχνει τα six pack του στην τηλεοπτική σειρά Chicago Fire, περνάει που και που από πασαρέλες και είναι ο επίσημος αγαπημένος της Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga)..

Απέσυραν την Κέσα από τα ραδιόφωνα, Κονέκτικατ WDAQ

«Young hearts, out our minds, Runnin like we outta time, Wild childs, lookin' good, Livin hard just like we should». Η Κέσα (Kesha) έβγαλε το λάθος κομμάτι τη λάθος εποχή και παρ' όλο που το νόημα του παραπέμπει αλλού, οι δύο λέξεις του τίτλου αυτές τις μέρες συνδέονται με ένα απίστευτα τραγικό περιστατικό.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Η απολογία του Λ. Λαυρεντιάδη


Στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει επικέντρωσε την απολογία του στην ειδική ανακρίτρια κ. Χατζάκη ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο οποίος βρίσκεται στον Κορυδαλλό προφυλακισμένος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης για την υπόθεση της «χαριστικής» -κατά το κατηγορητήριο-.

Συνελήφθη ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος

Σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας συνελήφθη στις 11 σήμερα το πρωί ο 57χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος, κατόπιν εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του...

Το Wikileaks θα δημοσιεύσει 1 εκατομμύριο έγγραφα το 2013

Ο Τζούλιαν Ασάνζ, από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο όπου και βρίσκεται τους τελευταίους έξι μήνες και παρά τις νομικές του περιπέτειες, υποσχέθηκε πως η δράση του Wikileaks θα συνεχιστεί..

Αιφνιδιαστικό ναυάγιο με την ENI - Kogas για το Οικόπεδο 9


Διακόπηκαν και μάλιστα με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου οι διαπραγματεύσεις με τη γαλλική εταιρία «Total» και τη ρωσική «Novatek» για έρευνες υδρογονανθράκων στο Οικόπεδο «9» στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Η εξέλιξη.

Κρατική επιχορήγηση προς τα κόμματα: 86,9 εκ. ευρώ το 2012 - 2014

45 εκ. ευρώ για το 2012, 21,8 εκ. ευρώ για το 2013 και 19,9 εκ. ευρώ για το 2014.
Μειούμενα -ένεκα της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, αλλά και των μειωμένων εσόδων- βαίνουν τα κρατικά κονδύλια προς τα πολιτικά κόμματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλε στην Βουλή ο υπουργός Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρας, απαντώντας σε σχετική.

planet stars:Lifestyle ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

....

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ> PLANET STARS< ΑΠΟ ΤΟ Πρωτο Θεμα. το ΕΘΝΟΣ. τη Δημοκρατία.

....