Από την αγκαλιά του Ρεντσι, στην αγκαλιά του… Ρόκο Σιφρέντι (Video)

Στροφή στην καριέρα της επέλεξε να κάνει η 30χρονη Ιταλίδα πολιτικός Φιλομένα Μαστρομαρίνο, η οποία ανήκε στο Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι.
Η Μαστρομαρίνο, η οποία είχε εκλεγεί το 2013 στην περιφέρεια της Απουλίας, πλέον θα είναι γνωστή ως «Μαλένα από την Απουλία», καθώς θα ασχοληθεί με την βιομηχανία του πορνό.
Με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, ο Ρόκο Σιφρέντι παρουσιάζει την Μαστρομαρίνο στους θαυμαστές της, κρατώντας την αγκαλιά.

London Fashion Week: Οι θηριώδεις νύχτες των VIP από το Vanity Fair

Οικοδεσπότης του CNN Style στις ΗΠΑ και κοσμικογράφος του Vanity Fair Nτέρεκ Μπλάσμπεργκ βρίσκεται στο σωστό τόπο, τη σωστή στιγμή, αρκεί εκεί να υπάρχει η κλίκα του, οι διάσημοι και επώνυμοι που κάνουν τα media να πουλάνε. Οι λαμπεροί, οι σταρ, οι παίκτες της βιομηχανίας του

Ναόμι Γουότς-Λιβ Σράιμπερ: Το διαζύγιο της εβδομάδας στο Χόλιγουντ

Eίναι τάση, μόδα, trend ή απλά είναι η ζωή στο μικροσκόπιο των προβολέων. Mετά το πολύκροτο διαζύγιο της καθηγήτριας του LSE Αντζελίνα Τζολί από τον Μπραντ Πιτ οι Ναόμι Γουότς και Λιβ Σράιβερ αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους μετά από 11 χρόνια κοινού βίου.

Μόλις πριν ένα μήνα η 47χρονη Γουότς βρέθηκε μαζί με τον σύζυγο της Σράιμπερ στο Φεστιβάλ Βενετίας για την ταινία “Το κάθαρμα” του Φιλίπ Φαλαρντό όπου συμπρωταγωνιστούν.

Το «Sex and the City» ετοιμάζει το δυναμικό του comeback!

H παρέα του «Sex and the City» ετοιμάζει την επιστροφή της, μάλιστα την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η Sarah Jessica Parker λέγοντας πως και οι τέσσερις πρωταγωνίστριες είπαν το πολυπόθητο «ναι» για να επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Οι σέξι καμπύλες στα 42 της ξετρέλαναν τη Μύκονο (εικόνες)

Η γνωστή κυρία διαθέτει στα 42 της χρόνια ένα σώμα που θα ζήλευαν πολύ νεότερές της γυναίκες.
Μαζί με τον σύντροφό της της κάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο. Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό που τόνιζε τις σέξι καμπύλες της προκάλεσε παραλήρημα στον ανδρικό πληθυσμό της παραλίας.

Ο λόγος για την Victoria Silvstedt και τον Maurice Dabbah.

Δεν… υπάρχει το στήθος της αδερφής Ματσούκα! (photos)

Η Δήμητρα Ματσούκα έχει αδερφή και είναι πολύ ωραία μάλιστα! Θα σε μαγέψει…
Βγήκε να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο, αλλά μάλλον ξέχασε το σουτιέν της στο σπίτι, με αποτέλεσμα το εντυπωσιακό της μπούστο να βγάλει μάτια. Απόλαυσε καυτές φωτογραφίες!

Stan: Έκανε πρεμιέρα με τους επώνυμους φίλους στο πλευρό του!

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Παρασκευής ο Stan με την Χριστίνα Σάλτη και την Animado στην «Αυτοκίνηση».  Το «παράξενο παιδί»  της δισκογραφίας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό on stage και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε γεμίσει το μαγαζί.


Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και αρκετοί Έλληνες celebrities, ανάμεσά τους ο Χρήστος Μάστορας από τις Melisses, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Μανίκας,

Σε κατάσταση πανικού ο Pitt ζητά βοήθεια από τον πρώην πεθερό του!

Τα πεθερικά δεν είναι πάντα εχθροί, αλλά πολλές φορές και σύμμαχοι. Τουλάχιστον στην περίπτωση του Brad Pitt και της Angelina Jolie, αφού στο πρόσωπο του πρώην πεθερού του, ο ηθοποιός φαίνεται να αναζητά έναν ώμο παρηγοριάς!

Γιατί ο Ζακ Γαλιφιανάκης δεν θα καλούσε ποτέ τον Τραμπ στην εκπομπή του

Περισσότερο από 10 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την προεκλογική συνέντευξη της Χίλαρι Κλίντον στον Τζακ Γαλιφιανάκη. Έτσι πολλοί θεώρησαν αναμενόμενο, ο ίδιος να καλέσει στην σατιρική εκπομπή του με όνομα «Between the two Ferns» και τον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Ζακ Γαλιφιανάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Los Angeles Times, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει στο πλατό του τον υποψήφιο με το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, κάνοντας αιχμηρές δηλώσεις για τον Τραμπ.

Γιγαντιαίο παπί – δραπέτης, προκαλεί πανικό και χάος (Video)

Και ξαφνικά οι οδηγοί, είδαν να περνάει από μπροστά τους ένα γιγαντιαίο παπί. Κάποιες στιγμές μάλιστα το παπί έκανε γκελ στα αυτοκίνητα τους και έκρυβε το οπτικό πεδίο.
Το περιστατικό συνέβη στη Γλασκώβη. Ο καιρός ήταν βροχερός, μουντός και με ισχυρούς ανέμους να φυσάνε.

Έρχεται χρήμα από την UEFA για τις ελληνικές ομάδες!

Το πρώτο πακέτο χρημάτων, για τη φετινή σεζόν θα δώσει η UEFA, αναφορικά με τα πεπραγμένα των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Κάτι που θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου, με τα χρήματα να πιστώνονται στον λογαριασμό της ΕΠΟ, η οποία με τη σειρά της θα τα δώσει στις ομάδες.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει 460.000 ευρώ, καθώς έδωσε το «παρών» σε δύο γύρους, αποκλείοντας την Οντ Γκρένλαντ αρχικά και στη συνέχεια έμειναν εκτός από την Άλκμααρ,

Κανονικά στην έδρα της η Θέλτα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η Θέλτα πρόλαβε να ολοκληρώσει τα απαραίτητα λεδρα και θα υποδεχθεί στην έδρα της, το «Μπαλαΐδος», τον Παναθηναϊκό.
Η UEFA, έκανε τον τελευταίο έλεγχο και έδωσε το ΟΚ, αν και υπήρχαν ανησυχίες για την ολοκλήρωση των έργων.

Τα… νευράκια του Ρονάλντο λίγο πριν την αναμέτρηση με την Ντόρντμουντ

Κακομαθημένο παιδί θυμίζει τελευταία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεσπώντας για ακόμα μία φορά, αυτή τη φορά στη διάρκεια της προπόνησης της Ρεάλ.
Αφού έγινε πρωτοσέλιδο και είδηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης εντός και εκτός Ισπανίας, εξαιτίας της έκρηξής του στο ματς κόντρα στη Λας Πάλμας όπου ο προπονητής του, Ζινεντίν Ζιντάν έκανε το αδιανόητο (!) βγάζοντάς τον αλλαγή, ο C7 συνεχίζει να δείχνει εκνευρισμό και κακή διάθεση αυτή τη φορά με τα πλάνα

Πρωτογενές πλεόνασμα 3,7 δισ. ευρώ το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου

Πρωτογενές πλεόνασμα 3,751 δισ. ευρώ εμφανίζει ο κρατικός προϋπολογισμός το διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου 2016, έναντι πλεονάσματος 3,798 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2015 και στόχου για πλεόνασμα 980 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης , σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2016, παρουσιάζεται έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 1.040 εκατ. ευρώ έναντι ελλείμματος 1.104 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2015 και στόχου του Προϋπολογισμού 2016 για έλλειμμα 3.880 εκατ. ευρώ.

Μια Σύνοδος Κορυφής διαφορετική από τις προηγούμενες…

Στις 20 και 21 Οκτωβρίου συνέρχεται στις Βρυξέλλες η Σύνοδος Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Στα βασικά σημεία της ημερήσια διάταξης είναι η Μετανάστευση, το εμπορικό μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι σχέσεις με τη Ρωσία. Ωστόσο, οι 27 ηγέτες των χωρών της Ε.Ε.

Στο εδώλιο Φουρλεμάδης κι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι για την αμαρτωλή «Αλληλεγγύη»

Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, τέσσερις υπεύθυνοι της ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» της Εκκλησίας, της περιόδου 2005-2006, σχετικά με την υπόθεση χρηματοδοτήσεων για δράσεις που παρέμειναν ημιτελείς ή δεν πραγματοποιήθηκαν καθόλου.
Το βούλευμα, κάνοντας δεκτή ανάλογη πρόταση του εισαγγελέα εφετών, Παν. Παναγιωτόπουλου,

Τρόμος για την κατάρρευση της Deutche Βank

Τρόμο στις αγορές της Ευρωζώνης και σε επενδυτές προκαλεί η πτώση κατά 90% της αξίας της τιμής της μετοχής της γερμανικής τράπεζας Deutche Βank.

H Deutsche Bank βρίσκεται αντιμέτωπη με πρόστιμο αξίας 14 δισ. δολαρίων από τις αμερικανικές Αρχές για την πώληση ενυπόθηκων στεγαστικών δανείων το 2008Οι φόβοι ενισχύονται περισσότερο από τη δημόσια δήλωση της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ότι δεν πρόκειται το κράτος να σώσει την τράπεζα, προχωρώντας σε bail out.

Σφοδρή σύγκρουση Γεωργιάδη-Σπίρτζη στη Βουλή για «βαθύ ΠΑΣΟΚ» και Λαφαζάνη (Video)

Το… βαθύ ΠΑΣΟΚ, η διαπλοκή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Τράπεζα Αττικής ήταν ο “καμβάς” της σφοδρής σύγκρουσης που είχαν στην Ολομέλεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης  κατά την διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης… συνέχισε από εκεί που το άφησε μια ημέρα πριν, στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Σχοινάς: Εθνική αρμοδιότητα το θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών καναλιών είναι εθνική αρμοδιότητα, υπογράμμισε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Τύπου, στις Βρυξέλλες, κληθείς να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του επιτρόπου για θέματα Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας, Γκίντερ Έτινγκερ, σχετικά με το θέμα, υπενθύμισε τη θέση της Επιτροπής, ότι υπάρχουν δύο «διαφορετικές διαδικασίες»

«Βόμβα» από διευθύντρια της ΤτΕ για τα δάνεια στα ΜΜΕ [ Live ]

«Εμείς ελέγχουμε και εποπτεύουμε τις τράπεζες και όχι τα δάνεια που δίνουν ξεχωριστά», είπε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα «θαλασσοδάνεια» των κομμάτων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η διευθύντρια (από το 2015) της Τράπεζας της Ελλάδος Σπυριδούλα Παπαγιαννίδου, η οποία Εποπτεύει τη λειτουργία των τραπεζών.

Φάλτσα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Διπλό φάλτσο αμφισβήτησης των κεντρικών επιλογών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καλείται να αντιμετωπίσει η Φώφη Γεννηματά. Ο σοβαρότερος πονοκέφαλος αφορά την εκτός γραμμής τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος μιλώντας σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, τάχθηκε υπέρ της άμεσης διενέργειας εκλογών, ενώ περιγράφοντας το ενδεδειγμένο κατ' εκείνον κυβερνητικό σχήμα, φωτογράφισε τη συνεργασία της Ν.Δ.

Λεμπρόν Τζέιμς: Τρέμω μήπως η αστυνομία σταματήσει τον γιό μου

Τα συνεχή χτυπήματα κατά Αφροαμερικανών από την αστυνομία έχουν θορυβήσει και τα πλέον γνωστά ονόματα των ΗΠΑ.


Η Beyonce έχει δηλώσει πολλές φορές τις πεποιθήσεις της επί τους θέματος, με τον μπασκετμπολίστα Λεμπρόν Τζέιμς να παίρνει τα ηνία και να εκφράζει τους φόβους του για την ίδια την ζωή των παιδιών του.

Το ντιμπέιτ έβγαλε πρόεδρο

Το πρώτο debate για την προεδρική εκλογή στις ΗΠΑ ανέδειξε νικητή. Η Χίλαρι Κλίντον κέρδισε τις εντυπώσεις ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ έδειξε ότι ταλαντευόταν ακόμη στον βερμπαλισμό των εσωκομματικών εκλογών.

 Οι κάλπες θα δείξουν εάν εξακολουθεί να ισχύει ότι ο νικητής του πρώτου Ντιμπέϊτ είναι και ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Το Scaldarsi Emperor I είναι η πιο κιτς παραλλαγή της Mercedes Maybach S600

Οι εταιρείες βελτιώσεων, ειδικά όσες ασχολούνται με πανάκριβα ευθύς εξαρχής μοντέλα, ποντάρουν πολύ στην ανθρώπινη ματαιοδοξία. Και στην ανάγκη αυτών που επιθυμούν και βέβαια που μπορούν να το υποστηρίξουν και οικονομικά, να έχουν στην κατοχή τους κάτι το ιδιαίτερο και το ξεχωριστό.
Έτσι λοιπόν όσοι δεν ικανοποιούνται από τη στάνταρ υπερ- πολυτελή εκδοχή της Mercedes S600, τη Maybach, και θέλουν κάτι πιο γρήγορο στρέφονται προς τη Brabus,

Η Mercedes E-Class απέκτησε εκδόσεις Estate και All Terrain

H έκδοση στέισον της Mercedes Ε-Class δεν είναι απλά μια επιπλέον εκδοχή αμαξώματος του μεγάλου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας. Είναι εξίσου σημαντική με τη σεντάν, καθώς στις χώρες της Κεκτρικής Ευρώπης και όχι μόνο, είναι εξαιρετικά δημοφιλής.
Ο λόγος είναι βέβαια ο μεγάλος και πρακτικός χώρος φόρτωσής της, που στη τελευταία της γενιά που μόλις παρουσιάστηκε και οδηγήσαμε στη Γερμανία, κυμαίνεται από τα 640 και τα 1.820 λίτρα και χωρά όχι μόνο τις αποσκευές 5 ατόμων ακόμα και για πολυήμερες διακοπές,

H Bosch αντικαθιστά τη βενζίνη με νερό και μειώνει την κατανάλωση έως και 13%

To 20% περίπου της αμόλυβδης που καταναλώνει ακόμα και ο πιο εξελιγμένος κινητήρας βενζίνης δεν χρησιμοποιείται για την παραγωγή έργου, αλλά για την ψύξη του, ειδικά στις μεγάλες ταχύτητες ταξιδίου. Αυτές τις απώλειες λοιπόν η Bosch προσπαθεί να τις περιορίσειχρησιμοποιώντας το υγρό που μέχρι τώρα δεν είχε καμία δουλειά στο θάλαμο καύσης ενός κινητήρα, το νερό.

Ξεκίνησε η δίκη του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ροντρίγκο Ράτο

Πανάκριβες τσάντες, ξενοδοχεία πολλών αστέρων και φιέστες σε νυχτερινά κέντρα.
Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ροντρίγκο Ράτο (2004- 2007), που δικάζεται για πρώτη φορά στην Ισπανία, καλείται να απαντήσει για τις ανεξέλεγκτες δαπάνες του όταν ήταν τραπεζίτης.
Ο Ράτο και 65 υψηλόβαθμα στελέχη και μέλη διοικητικών συμβουλίων της Caja Madrid και στη συνέχεια της Bankia κάθονται στο εδώλιο των κατηγορουμένων για υπεξαίρεση χρημάτων.

Πόσο κοστίζει η συμμετοχή μιας αυτοκινητοβιομηχανίας σε μια διεθνή έκθεση όπως αυτή στο Παρίσι;

Οι διεθνείς εκθέσεις, όπως αυτή στο Παρίσι που ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό την 1η Οκτωβρίου, είναι παραδοσιακά μεγάλα ραντεβού για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Κι αυτό γιατί αφενός δείχνουν τα νέα τους μοντέλα σε ένα ευρύ κοινό που μπορεί να έρθει άμεσα σε επαφή μαζί τους αλλά και να τα συγκρίνει με τα άλλα της ίδιας κατηγορίας και αφετέρου γιατί έχουν τη δυνατότητα να βολιδοσκοπήσουν τις αντιδράσεις στα μελλοντικά τους σχέδια που παρατίθενται με τη μορφή πρωτοτύπων.

Ιρλανδία: ο μεγαλύτερος διαγωνισμός οργώματος στον κόσμο

Στην Ιρλανδία διοργανώνεται η μεγαλύτερη αγροτική έκθεση στον κόσμο καθώς και το Εθνικό Πρωτάθλημα Οργώματος.

Η έκθεση «The National Ploughing Championships Machinery & Livestock Exhibition» είναι υπαίθρια. Συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 1500 εκθέτες ενώ από τους χώρους της περνούν συνολικά 200.000 άτομα.

Αμερικανικές εκλογές 2016: Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ντιμπέιτ Χίλαρι-Τραμπ

Τα βλέμματα όλων θα είναι στραμμένα απόψε στο πρώτο ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για τον Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ.

Το πολυαναμενόμενο πρώτο τετ α τετ Χίλαρι – Τραμπ θα διεξαχθεί στο πανεπιστήμιο Χόφστρα της Νέας Υόρκης, θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και αναμένεται να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης.
Το CNN Greece θα μεταδώσει ζωντανά, με διερμηνεία στα ελληνικά,