Σαν σήμερα ο Bob Marley κάπνισε την αθανασία του .foto.

Από το 1975-76, ο φωτορεπόρτερ Kim Gottlieb-Walker κατάφερε να αποτυπώσει την Χρυσή Εποχή της reggae στο φακό ακολουθώντας τον άντρα που καθιέρωσε το μουσικό κίνημα που έγινε φιλοσοφία ζωής.
Το λεύκωμα είναι γεμάτο από το χαμόγελο και τη δύναμη που έφερε ο Μπομπ Μάρλεϊ (Bob Marley) στη μουσική σκηνή κουβαλώντας πάντα την Τζαμάϊκα του μικρού χωριού Nine Mile που γεννήθηκε, μέσα του.
Ο γιος του λευκού επιστάτη βρετανικής καταγωγής, Norval Sinclair Marley και της αφροαμερικανής Cedella Booker, o Robert Nesta Marley ήταν διαφορετικός, από καταγωγή.

Tρόφιμος φυλακών διεκδικεί την περιουσία του Prince καθώς η μάχη των κληρονόμων κορυφώνεται

Αμύθητη περιουσία αναζητά τον κληρονόμο της, ή μάλλον το αντίθετο. Στον απόηχο της απώλειας του πρίγκιπα της μουσικής σκηνής, περισσότερα από 700 άτομα έχουν αξιώσει μερίδιο από την περιουσία του Prince ισχυριζόμενοι ότι είναι συγγενείς του.

Σύνοδος κατά της διαφθοράς στη Βρετανία - Ποιοι είναι οι "φορολογικοί παράδεισοι"

"Μέρη στον ήλιο για ανθρώπους της σκιάς"
H Βρετανία φιλοξενεί αύριο μια σύνοδο κατά της διαφθοράς, παρότι ορισμένα από τα υπερπόντια εδάφη της είναι στο στόχαστρο για την υπερβολικά μεγάλη εύνοιά τους απέναντι σε κεφάλαια η προέλευση των οποίων δεν είναι πάντα ξεκάθαρη. Αυτά τα εδάφη "είναι όλα παράγοντες του Σίτι, απ΄όπου ελέγχεται ολόκληρο το σύστημα", υπογραμμίζει ο Ρίτσαρντ Μέρφι,

Αυτές είναι οι 10 πιο δυναμικές οικονομίες στον κόσμο! (Εικόνες)

Κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, γνωστό και από την ετήσια συνάντηση στο Νταβός, συντάσσει μια έκθεση για την ανταγωνιστικότητα των κρατών, από την οποία και προκύπτει μια τελική κατάταξη.
Σύμφωνα με το δείκτη που δημοσιοποίησε για την περίοδο 2015-2016, στην πρώτη θέση βρίσκεται και φέτος η Ελβετία, ενώ η Ελλάδα παραμένει στην 81η θέση, έχοντας όμως μειώσει τον βαθμό της από 4,04 σε 4,02.

Ο άστατος Ορλάντο Μπλουμ απατά την Κέιτι Πέρι με την Σελένα Γκόμεζ - φωτογραφίες

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τις πρωτοσέλιδες φωτογραφίες του παθιασμένου έρωτα του Ορλάντο Μπλουμ και της Κέιτι Πέρι και ο βρετανός ηθοποιός κατάφερε να φέρει και πάλι τα πάνω-κάτω, με τον φωτογραφικό φακό να τον πετυχαίνει σε τρυφερά ενσταντανέ με την ποπ σταρ Σελένα Γκόμεζ.

Το ξέσπασμα του Τζάστιν Μπίμπερ: Δεν ανήκω σε κανέναν, τέλος οι φωτογραφίες μαζί μου

Στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού βρίσκεται ο δημοφιλής ποπ τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος δυσκολεύεται πλέον να διαχειριστεί τη δημοσιότητα. Κάθε πτυχή της ζωής του γίνεται δημόσια, γεγονός που έχει εκνευρίσει τον τραγουδιστή. Πρόσφατα ταξίδεψε σε ερημική λίμνη στον Καναδά για να βρει τη γαλήνη του και έκανε μπάνιο ολόγυμνος!

Η bisexual κόρη της Κιμ Μπέισινγκερ γεννήθηκε για να προκαλεί (ΦΩΤΟ)

Το νεαρό μοντέλο Άιρλαντ Μπάλντουιν φωτογραφήθηκε για το γερμανικό περιοδικό μόδας «Schön» ποζάροντας με λουκ ντίβας και θυμίζοντάς μας ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά της Κιμ Μπέισινγκερ θα πέσει…
Στις φωτογραφίες, η Αϊρλαντ ποζάρει σαν να έχει μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι. Φοράει βιαστικά τη γόβα της για να ανοίξει την πόρτα, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο φωτογραφίζεται με μία πετσέτα τυλιγμένη στο κεφάλι και έντονο κόκκινο κραγιόν.

Στο Άγιον Όρος την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Το Άγιον Όρος θα επισκεφθεί αύριο, Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.
Το πρόγραμμα του Προκόπη Παυλόπουλου έχει διαμορφωθεί ως εξής:
10.00: Άφιξη στις Καρυές.

Απαλλάσσονται από την τήρηση βιβλίων εργαζόμενοι στο Δημόσιο που αμείβονται με μπλοκάκι

Απαλλάσσονται από την τήρηση βιβλίων και την έκδοση στοιχείων, φυσικά πρόσωπα, τα οποία εργάζονται με σύμβαση μίσθωσης έργου στο Δημόσιο και σε Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, έπειτα από απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

20:13 -Νέες παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη στο Αιγαίο

Σε τρεις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και 11 παραβάσεις του FIR Αθηνών προχώρησαν 10 τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη σήμερα, σε κεντρικό - ανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Συμβαίνει τώρα: Αστυνομικός της Τροχαίας σοβαρά τραυματίας με σφαίρα στο κεφάλι

Σοβαρά τραυματίας με σφαίρα στο κεφάλι μεταφέρθηκε πριν από λίγα λεπτά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ένας Αστυνομικός της Τροχαίας, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη μέσα στα Κεντρικά Γραφεία της Τροχαίας Αθηνών, στην οδό Δηλιγιάννη.

Νέα εφαρμογή του Facebook για αυτόματη αναγνώριση προσώπων

Διαθέσιμη πλέον και στην Ευρώπη είναι η νέα εφαρμογή του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου στον κόσμο «Moments», η οποία παρέχει τη δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης προσώπων σε φωτογραφίες.
Η εφαρμογή είχε γίνει διαθέσιμη το 2015 σε ορισμένες χώρες, ωστόσο το Facebook αναγκάστηκε να την αποσύρει από πολλές από αυτές καθώς είχαν προκύψει θέματα που δεν συμφωνούσαν με τους τοπικούς κανόνες προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Δοκιμές στον Aρκτικό Kύκλο για την Huayra BC (picture+video)

Το υπέροχο supercar της Pagani βρέθηκε στο κέντρο εξέλιξης της Bosch στο Αrjeplog της Σουηδίας, στο πλαίσιο των δοκιμών των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας σε ακραίες καιρικές συνθήκες. 
Οι δοκιμές αφορούσαν την εξέλιξη του ABS, του ESP και του Traction Control σε ένα διαφορετικό και πιο απαιτητικό πεδίο.

Νοσοκομείο Κάρντιφ Τα… pit-stop σώζουν ζωές

Τη βοήθεια των μηχανικών της Williams ζήτησε η ομάδα ανάνηψης νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Κάρντιφ, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την ταχύτητα και τη συνεννόηση των εργαζομένων της στην αίθουσα του τοκετού.
Οι εργαζόμενοι του τομέα Ανάνηψης Νεογνών του Νοσοκομείου θεωρούν ότι υπάρχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ ενός pit stop και της ανάνηψης νεογνών,

Πίστα Φόρμουλα 1 στο Λονδίνο επιθυμεί ο Ecclestone

Τα σχέδιά του για Grand Prix στο κεντρικό Λονδίνο αποκάλυψε ο Bernie Ecclestone, μιλώντας στο ITV. Ο ίδιος τόνισε μάλιστα πως κάτι τέτοιο μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και την επόμενη σεζόν.
Ο ισχυρός άντρας της Formula 1 θεωρεί πως η διεξαγωγή ενός αγώνα στη βρετανική πρωτεύουσα θα είχε μεγάλη απήχηση στους θιασώτες του σπορ.

Ριζικές αλλαγές στη Force India ενόψει του Grand Prix Ισπανίας

Ριζικές αλλαγές στα μονοθέσια της ενόψει του Grand Prix της Βαρκελώνης ετοιμάζει η Force India, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει κάπως την εικόνα της ομάδας.
Σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή Vijay Mallya, οι βελτιώσεις αναμένεται να έχουν τοποθετηθεί στα μονοθέσια πριν από την πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Ισπανικού Grand Prix, το πρωί της Παρασκευής.

Το «World Party» προσγειώνεται στο Ντουμπάι ΒΙΝΤΕΟ

Συναρπαστικά ταξίδια. Έντονες συγκινήσεις. Ριψοκίνδυνες εμπειρίες. Μοναδικές στιγμές. Αμέτρητες προκλήσεις. Αυτό είναι το «World Party».

Την Τετάρτη 11 Μαΐου, στις 21:50, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης φεύγουν από την εξωτική Χαβάη και προσγειώνονται στο χαλιφάτο της χλιδής, στο Ντουμπάι.

Αυτή ήταν η πιο σέξι εμφάνιση στον Α' Ημιτελικό της Eurovision

Αναμφισβήτητα η πιο σέξι παρουσία στον Α' Ημιτελικό της Eurovision 2016 ήταν αυτή της Αρμενίας.
Η Iveta Mukuchyan ερμήνευσε το τραγούδι «Love Wave» και κατάφερε να γοητεύσει το κοινό της Eurovision με την φωνή της και τη δυνατή σκηνική της παρουσία.

Γκάφα της Ελισάβετ που χαρακτήρισε «πολύ αγενείς» τους κινέζους αξιωματούχους

Η βασίλισσα Ελισάβετ καταγράφηκε χθες από αδιάκριτη κάμερα να χαρακτηρίζει «εξαιρετικά αγενείς» τους κινέζους αξιωματούχους λίγες ώρες μετά την γκάφα του πρωθυπουργού Ντέβιντ Κάμερον, που δήλωσε ότι η Νιγηρία και το Αφγανιστάν είναι ίσως οι πιο διεφθαρμένες χώρες στον κόσμο.

Τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών, όπως προκύπτουν από τον έλεγχο στοιχείων για το έτος 2013 (χρήση 2012).

Στο μεταξύ από το προεδρείο έχει δοθεί εντολή για επίσπευση των διαδικασιών, προκειμένου να δοθούν στη δημοσιότητα και τα «πόθεν έσχες» για το οικονομικό έτος 2014 (χρήση 2013), όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Αγώνας άλματος επί κοντώ… στην πλατεία Συντάγματος - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Έναν πρωτότυπο αγώνα άλματος επί κοντώ, εκτός σταδίου, αλλά καταμεσής της πλατείας Συντάγματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι Αθηναίοι το μεσημέρι της Τρίτης.

Κορυφαίοι αθλητές του επί κοντώ από την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και τα έδωσα όλα στο πλαίσιο του 4ου Athens Street Pole Vault.

Σκάνδαλο λίγο πριν τον πρώτο ημιτελικό κόντεψε να τινάξει στον αέρα την Eurovision (Video)

Λίγο πριν από την έναρξη πρώτου ημιτελικού της Eurovision χθες το βράδυ στη Στοκχόλμη  στον οποίο συμμετείχε και η Ελλάδα  προκλήθηκε σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τους Ρώσους.
Όπως είναι γνωστό, το 50% της βαθμολογίας κάθε χώρας που ψηφίζει προέρχεται από μία πενταμελή επιτροπή. Οι κριτές παρακολουθούν τη γενική πρόβα και βάζουν την βαθμολογία τους, η οποία δεν αποκαλύπτεται παρά μόνο στο τέλος του τελικού της Eurovision.

Ταξιτζής κυκλοφορεί μόνον όπισθεν εδώ και 13 χρόνια (βίντεο)

O πιο «ιδιαίτερος» ταξιτζής στον κόσμο είναι Ινδός καθώς μεταφέρει μόνον με όπισθεν τους επιβάτες του από το 2003. Έχει λάβει μάλιστα ειδική άδεια γι’ αυτό από τις αρμόδιες Αρχές της χώρας του.

Κάποιοι δυσκολεύονται ακόμη και να παρκάρουν με την όπισθεν, όμως ο Ινδός Χάρπρετ Ντε οδηγεί αποκλειστικά έτσι από το 2003.

Εσείς μπορείτε να περάσετε το οπτικό τεστ των πιλότων;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα οπτικό τεστ, το οποίο φαίνεται πως αποτελεί τεράστια πρόκληση, ειδικά εάν έχετε λατρεία για τα αεροπλάνα ή αν κατά το παρελθόν είχατε την κρυφή επιθυμία να γίνετε πιλότοι.

Το τεστ ελέγχει την ικανότητα σας σχετικά με το κατά πόσο μπορείτε να διακρίνετε τα χρώματα, όπως μεταδίδει.

Ρωσία: Παρασημοφόρηση των πέντε Κουβανών κατασκόπων

Υποδοχή ηρώων επιφύλαξε η Μόσχα στους πέντε Κουβανούς, οι οποίοι κρατούντο από τις Ηνωμένες Πολιτείες με την κατηγορία της κατασκοπείας και απελευθερώθηκαν.
Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ τους παρασημοφόρησε και μίλησε για τον καταλυτικό ρόλο, που όπως υποστήριξε έπαιξε η χώρα του για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Από την Αυστραλία στην Συρία με... βάρκα για να ενταχθούν στο ΙΚΙΛ

Πέντε ύποπτους, που εκτιμάται ότι σχεδίαζαν να διαφύγουν με μια μικρή βάρκα από την Αυστραλία με σκοπό να μεταβούν στην Συρία για να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών συνέλαβαν οι αυστραλιανές αρχές.
Ταξίδευαν βόρεια από την Μελβούρνη προς το Κέρνς στην πολιτεία του Κουίνσλαντ, διανύοντας μια απόσταση 3.000 χιλιομέτρων.
Μετέφεραν το σκάφος με τρέιλερ

Κάννες: Έναρξη του 69ου κινηματογραφικού φεστιβάλ

Ο Αυστραλός σκηνοθέτης των ταινιών Mad Max, Τζορτζ Μίλερ, ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής του φεστιβάλ των Καννών έδωσε το καλό παράδειγμα, καταφθάνοντας από τους πρώτους.
Το 69ο κινηματογραφικό φεστιβάλ άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί τα «βαριά ονόματα» της έβδομης τέχνης.
Φωτογράφοι, εικονολήπτες και δημοσιογράφοι κατέγραψαν τις πρώτες στιγμές τους στην Κυανή Ακτή,

Φιλιππίνες: Ο «αμφιλεγόμενος» κ. Ντουτέρτε

Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα με ιδιαίτερη κλίση σε εμπρηστικές δηλώσεις, ο νέος πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε, γνωστός και ως «Τιμωρός Ντουτέρτε», αποτελεί άλλο ένα παράδειγμα επικράτησης του λαϊκισμού διεθνώς.
Σε μια χώρα που μαστίζεται από την εγκληματικότητα, τη φτώχεια και τη διαφθορά, ο Ντουτέρτε, που πιστώνεται την καταπολέμηση του εγκλήματος

O Πούτιν έπαιξε χόκεΪ, και το ματς ήταν βέβαια... «σιγουράκι»

Σότσι
Στους χώρους των χειμερινών Ολυμπικακών του Σότσι (2014) επέστρεψε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, για να πάρει το κράνος και το μπαστούνι του χόκεϊ και να παίξει σε ερασιτεχνικό αγώνα.

Δεδομένης της φυσικής κατάστασης του προέδρου και της σύνθεσης των ομάδων με ερασιτέχνες (αξιωματούχοι και επιχειρηματίες, εκτός από παλαίμαχους του αθλήματος), το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδιαίτερα απρόβλεπτο...

ΗΠΑ: Νίκη Τραμπ και Σάντερς στους προκριματικούς της Δ. Βιρτζίνια

Στις ΗΠΑ, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, ενόψει των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου, Μπέρνι Σάντερς νίκησε την Τρίτη την Χίλαρι Κλίντον σε προκριματικούς στη Δυτική Βιρτζίνια, ενώ με άνεση νίκησε ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ.

Εurovision 2016: H Ελλλάδα δεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό

Η ελληνική συμμετοχή με το ποντιακό συγκρότημα Argo και το τραγούδι «Utopian Land», δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision.
Παρά τη δυναμική εμφάνιση και χορογραφία, το πενταμελές νεανικό συγκρότημα, υπό τους ήχους της ποντιακής λύρας και με το τύμπανο επί σκηνής, δεν συγκέντρωσε τους απαιτούμενους βαθμούς και δεν προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου.

Αντιπερισπασμός Βγενόπουλου για τους καταζητούμενους συνεργάτες του

Άφαντοι παραμένουν οι δύο στενοί συνεργάτες του Ανδρέα Βγενόπουλου, Ευθύμιος Μπουλούτας και Μάρκος Φόρος.

Παρότι οι ίδιοι είχαν δεσμευθεί με ανακοίνωσή τους ότι τη Δευτέρα 9 Μαΐου θα παρουσιάζονταν στον εισαγγελέα Δικαστικής Συνδρομής ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έκδοσής τους στην Κύπρο, προκειμένου να παρευρεθούν στο δικαστήριο που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει αύριο, δεν εμφανίστηκαν ποτέ!