Η αγαπημένη των Λαρισαίων Επέστρεψε στο θρόνο της!

Πέντε χρόνια κράτησε η περιπλάνηση της ΑΕΛ στα μονοπάτια της Γ΄ Εθνικής και της Football League. Η βασίλισσα του Θεσσαλικού κάμπου επέστεψε ξανά στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα μια ημέρα πριν τα 52 γενέθλια της. Η αγαπημένη των Λαρισαίων νίκησε για την 32η αγωνιστική τη Ζάκυνθο με 0-1 και θα ακολουθήσει την Κέρκυρα στη μεγάλη κατηγορία, με τη μάχη πλέον να επικεντρώνεται στο ποια ομάδα θα κατακτήσει και τον τίτλο.

Το Nikola One είναι ηλεκτροκίνητος τράκτορας με 2.000 άλογα

H ηλεκτροκίνηση θα αποτελέσει στο άμεσο μέλλον λύση και για τα επαγγελματικά οχήματα, οπότε είναι μάλλον θέμα χρόνου το πότε θα παρουσιαστεί ένας ηλεκτροκίνητος τράκτορας.

Την αρχή πάντως κάνει η Nikola Motors, μια αμερικάνικη εταιρεία που εδρεύει στο Michigan, που μπορεί αφενός να είναι παγκοσμίως άγνωστη και αφετέρου να μην έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με την

6.506 άνθρωποι θέλουν να αποκτήσουν ένα Ford GT. Οι 6.006 θα απογοητευτούν

Πόσοι άνθρωποι στον κόσμο μπορούν να διαθέσουν 550.000 ευρώ για να αγοράσουν ένα σούπερ σπορ αυτοκίνητο; Σίγουρα πολλοί, αλλά πόσοι από αυτούς είναι διατεθειμένοι, έχοντας κατά κανόνα μάθει, λόγω της οικονομικής τους επιφάνειας, να αποκτούν ότι θέλουν άμεσα και χωρίς πολλά πολλά, να μπουν στη διαδικασία να υποβάλλουν ένα μίνι βιογραφικό, να αναφέρουν πόσο συχνά σκοπεύουν να οδηγούν το αυτοκίνητο, να πουν για την δραστηριότητά τους στα social media και να δεσμευτούν πως για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν θα μπορούν να το πουλήσουν;

Η γιορτή του τατουάζ στη Αθήνα έκλεισε δέκα χρόνια ζωής

Είναι κάποιες φορές που με λόγια δύσκολα περιγράφεις ένα γεγονός. Η καλύτερη περιγραφή δίνεται μέσα από εικόνες, αν και αμφιβάλω αν αυτό αρκεί για να μεταδώσεις και την ατμόσφαιρα. Το διεθνές πλέον, φεστιβάλ tattoo της Αθήνας, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε έκλεισε δέκα χρόνια ζωής μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και χιλιάδες κόσμο να πηγαινοέρχεται στα δεκάδες περίπτερα των καλλιτεχνών.

Καταφύγιο ψυχής, είναι ο Άγιος Γεώργιος, ένα μικρό ακατοίκητο νησί των Βορείων Σποράδων.

Ο Άγιος Γεώργιος βρίσκεται ανατολικά της Σκοπέλου και νοτιοδυτικά της Αλοννήσου και ακριβώς ανάμεσά τους.
Πολύ κοντά στη νησίδα Άγιος Γεώργιος βρίσκεται μια άλλη νησίδα, λίγο μικρότερη, το Μικρό Αλοννήσου.
Στα μέσα Μαϊου κάτοικοι της Σκοπέλου πηγαίνουν με τα ψαροκάικα στη νησί μαζί με τον ιερέα προκειμένου να λειτουργήσει στην Εκκλησία.

Ναυάγιο 1600 ετών βρέθηκε στο Ισραήλ

Μια από τις πιο σπουδαίες ανακαλύψεις των τελευταίων 30 ετών, ένα ναυάγιο με σπουδαία ευρήματα, εντοπίσθηκαν στο αρχαίο λιμάνι της Καισάρειας.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Αρχαιοτήτων του Ισραήλ, βρέθηκαν αγαλματίδια, νομίσματα και όργανα ναυσιπλοΐας που ανάγονται 1.600 χρόνια πριν από τους ισραηλινούς Ραν Φάινσταϊν και Όφερ Ραάναν.

Τα 10 είδη ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση (pics)

Όσο ο άνθρωπος αναπτυσσόταν και προόδευε μέσα στον χρόνο, τόσο μειωνόταν ο σεβασμός του προς το περιβάλλον και προς τα υπόλοιπα ζώα με τα οποία μοιράζεται τον πλανήτη.

Κάποια ζώα εξαφανίστηκαν εξαιτίας φυσικών παραγόντων, ο κανόνας όμως λέει ότι η ανθρώπινη παρέμβαση οφείλεται για την εξαφάνιση της μεγάλης πλειοψηφίας.

Ο κόσμος των εντόμων αποκαλύπτεται σε εντυπωσιακή φωτογραφική έκθεση

Μια φωτογραφική συλλογή από έντομα θα εκτεθεί στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, σε συνεργασία με το κέντρο "Microsculpture". Μια συλλογή που υπόσχεται να καταπλήξει και αυτούς που δεν "συμπαθούν" τα έντομα.

 Μέχρι στιγμής έχουν φωτογραφηθεί 30 έντομα που προβάλλονται σε πλήρες μέγεθος.

CNT: Τα καλύτερα 14 νησιά για το 2016

Το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο, το Conde Nast Traveller (CNT), επέλεξε 14 Ελληνικά νησιά τα οποία θεωρεί ότι αξίζει να επισκεφθεί κάποιος.
 Στη λίστα υπάρχουν και εκπλήξεις, εκτός φυσικά από τα πιο δημοφιλή νησιά που φιγουράρουν σε όλες τις λίστες παγκοσμίως.

Αδειάζουν την Τσατάνη η Ράϊκου και οι Εισαγγελείς Διαφθοράς

Τις καταθέσεις της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου και των Εισαγγελέων Γιάννη Δραγάτση και Αντώνη Ελευθεριάνου, στην πειθαρχική έρευνα για την υπόθεση της Γεωργίας Τσατάνη και την αρχειοθέτηση της δικογραφίας Βγενόπουλου, δημοσιεύει η εφημερίδα «Είδηση».

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η ΤΣΣΚΑ Μόσχας 101-96 την Φενέρ

Μετά από οχτώ χρόνια η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε στη κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ κερδίζοντας στον τελικό του φάιναλ-φορ στο Βερολίνο την Φενερμπαχτσέ με 101-96 στη παράταση (κ.α. 83-83).
Το παιχνίδι είχε απρόβλεπτη εξέλιξη και ήταν συναρπαστικό μέχρι το φινάλε, καθώς η ΤΣΣΚΑ είχε προηγηθεί με 21 πόντους διαφορά 32-53, στο 21ο λεπτό, αλλά η

Στην παράταση κέρδισε ο Ιτούδης τον Ομπράντοβιτς – Ο τελικός του αιώνα (βίντεο)

Σε έναν ιστορικό τελικό Ευρωλίγκας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη επικράτησε στην παράταση με 96-101 της Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και έφτασε τις 7 κατακτήσεις.

Η μάχη των δύο κουμπάρων, αδελφικών φίλων και πρώην συνεργατών ανέδειξε νικητή τον …μαθητή Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος επικράτησε του δασκάλου Ζέλικο Ομπράντοβιτς.