Kat Torres: Η καλλονή πρώην του Ντι Κάπριο! (pics)

Η Kat Torres έγινε γνωστή λόγω της σχέσης της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ωστόσο καταφέρνει να... ανάβει φωτιές ακόμα και τώρα που δεν είναι πια ζευγάρι με τον γνωστό ηθοποιό! 

Τι χρειάζεται μια γυναίκα, ώστε να θέλει να κάνει περισσότερο σεξ

Έρευνα ανακάλυψε το μυστικό που αυξάνει τις πιθανότητες να θελήσει μια γυναίκα να κάνει σεξ και να σταματήσει να δικαιολογείται πως έχει πονοκέφαλο. Στους άνδρες τα πράγματα είναι απλά
Είναι ένα από τα πιο κλισέ, αλλά αληθινά προβλήματα μεταξύ των δύο φύλων.

Το μπούστο που προκάλεσε… ίλιγγο (pics) Η εκρηκτική 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο Jordan Carver τάραξε τα νερά.

Χαίρε βάθος… απύθμενο! Αυτό ταιριάζει γάντι στην πληθωρικότατη μελαχρινή Jordan Carver. Η 29χρονη μοντέλα και ηθοποιός, επέλεξε ένα άκρως τολμηρό μπλουζάκι για να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί σε εκδήλωση χθες, στο Χόλιγουντ.

Game of Thrones στον Πύργο του Λονδίνου: Όλα τα μάτια στη Ντορμέρ

Για μεγάλες ανατροπές θα πρέπει να ετοιμάζονται οι φίλοι του Game of Thrones. Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της σειράς, σε ειδική εκδήλωση στον Πύργο του Λονδίνου (Pics)
Στον Πύργο του Λονδίνου βρέθηκαν πολλοί από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς φαντασίας Game of Thrones, για την πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν.

Το Top5 των πιο σέξι-ρομαντικών αυτοκινήτων του Χόλιγουντ

Μπορεί η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πέρασε προ πολλού, αλλά οι παρακάτω ταινίες είναι διαχρονικές και τα αυτοκίνητα τους έχουν μείνει στο μυαλό του κάθε άντρα που τις παρακολούθησε – πολλές φορές ακόμα και περισσότερο και από το υπόλοιπο περιεχόμενο της ταινίας!

Παναμάς- Κρυστάλλινα νερά προκαλούν τους ταξιδιώτες ( ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ )

Ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα San Blas που περιλαμβάνει περίπου 365 νησιά και κοραλλιογενείς νήσους, εκ των οποίων μόνο οι 49 είναι κατοικημένες. Η περιοχή είναι δημοφιλής για την εξωπραγματική ομορφιά της.

Δείτε το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο που βρίσκεται πάνω σε δύο τεκτονικές πλάκες (Photos)

Το ξενοδοχείο ΙΟΝ βρίσκεται στο Όρος Χένγκιλ της Ισλανδίας, εκεί που συναντάται η βόρεια αμερικανική τεκτονική πλάκα με την ευρασιατική.
Το έδαφος περιέχει ενεργή λάβα, και στα 7 μέτρα κάτω από αυτό, το νερό του υπεδάφους βράζει. Γι’ αυτό τα υλικά απ’ τα οποία είναι φτιαγμένο το ξενοδοχείο είναι 7 φορές ισχυρότερα από τα συνηθισμένα.

Το λιμάνι του Πειραιά θα χρησιμοποιεί από την άνοιξη του 2016 το κρουαζιερόπλοιο CARNIVAL VISTA

Το λιμάνι του Πειραιά θα χρησιμοποιεί από την άνοιξη του 2016 ως λιμάνι άφιξης και αναχώρησης το κρουαζιερόπλοιο CARNIVAL VISTA, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στη Μεσόγειο.

Με ισόβια απειλείται ο Γ. Παπακωνσταντίνου - Το ίδιο υπεύθυνοι Γ. Διώτης και Ευ. Βενιζέλος

Ένοχος  και για τα δύο κακουργήματα(νόθευση εγγράφου και απιστία, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου) κηρύχθηκε ο τέως υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργης Παπακωνσταντίνου, από την Εισαγγελέα του Ειδικού Δικαστηρίου κ. Ξένη Δημητρίου.

Το ...χρυσό Nissan GT-R μιας επετειακής έκδοσης 30 αυτοκινήτων

Η “45th Annicersary Gold Edition” του Nissan GT-R βασίζεται στην έκδοση του GT-R Premium και χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικής απόχρωσης χρυσαφί χρώμα
Με μια, περιορισμένης παραγωγής, επετειακή έκδοση, η Nissan τιμά την ιστορία του θρυλικού supercar GT-R.

Βίντεο: Η εντυπωσιακή πτήση στη ράχη ενός αετού στο Ντουμπάι

Αετός ίπταται πάνω από την πόλη του Ντουμπάι και καταγράφει εντυπωσιακές εικόνες από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου (vid)

Αυτός ο αετός έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ πτήσης από το υψηλότερο σημείο του κόσμου, φτιαγμένο από ανθρώπινο χέρι.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με σχεδόν 20 ποσοστιαίες μονάδες δείχνει δημοσκόπηση της Marc για τον Alpha

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με σχεδόν 20 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.
Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε», ΣΥΡΙΖΑ απάντησε το 40,2% των ερωτηθέντων και ΝΔ το 21%.

Ολλανδία: Χαστούκι στην κυβέρνηση της λιτότητας οι τοπικές εκλογές

Σημαντικές απώλειες καταγράφονται για την κυβέρνηση της Ολλανδίας, βάσει των αποτελεσμάτων των τοπικών εκλογών, γεγονός που σημαίνει πως στο εξής θα χρειαστεί την υποστήριξη της αντιπολίτευσης στη Γερουσία για να περάσει νόμους.

Το σατιρικό Neo Magazin Royale δηλώνει ότι παραποίησε το βίντεο Βαρουφάκη (Video)

Για τη γνησιότητα ή μη του επίμαχου βίντεο το οποίο έδειχνε τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, το οποίο παρουσίασε στην εκπομπή του ο Γερμανός δημοσιογράφος Γκίντερ Γιάουχ στο κανάλι ARD στις 15 Μαρτίου, μίλησε μέσω βίντεο που ανέβασαν στο youtube, στην επίσημη σελίδα της εκπομπής, ο Γερμανός παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής Neo Magazin Royale του καναλιού ΖDF, Γιαν Μπόερμαν.

«Το να κρατάς τις συμμαχίες σου δεν σημαίνει να υποκλίνεσαι» δηλώνει ο Κοτζιάς

«Το πρώτο πράγμα που προσπάθησα να κάνω ως Υπουργός Εξωτερικών για διαπραγματευτικούς λόγους ήταν να λάβω μέτρα, ώστε να μετακινηθεί η θεματολογία από τα της οικονομίας αποκλειστικά - και μάλιστα μίας οικονομίας με νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις - σε μία πολιτική αντίληψη των πραγμάτων που συνδέεται και με τη γεωπολιτική θέση» είπε ο Νίκος Κοτζιάς,