Shaya: Δεν είχα ξαναχορέψει ποτέ στον πάγο

«Ήταν λυπηρό που με είδα γυμνή στο Ίντερνετ»

Η Jessica Biel σε συνέντευξή της στο αμερικανικό «Elle» αποκαλύπτει γιατί δεν της άρεσε καθόλου που είδε γυμνό τον εαυτό της στην ταινία, «Powder Blue», στην οποία πρωταγωνίστησε το 2009.
«Ήταν λυπηρό να βλέπω το σώμα μου γυμνό στο Ίντερνετ»,..

Στη Γιας Μαρίνα στις 13/11 Χάμιλτον: Αισιοδοξεί για το Άμπου Ντάμπι

Ο 26χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής θέλει οπωσδήποτε να αφήσει πίσω του το κακό σερί αποτελεσμάτων με μια νίκη στο Άμπου Ντάμπι.
Απομένουν μόλις δυο αγώνες για την ολοκλήρωση του..

F1 GP Άμπου Ντάμπι: Ταχύτερες οι McLaren στις ελεύθερες δοκιμές

Οι Τζένσον Μπάτον και Λιούις Χάμιλτον ήταν οι ταχύτεροι στη Yas Marina σήμερα πρώτη μέρα ελεύθερων δοκιμών.
Ο μόνος που μπόρεσε να μπει σφήνα στα ασημί βέλη στην πρώτη περίοδο δοκιμών ήταν ο Μαρκ Γουέμπερ με την Red Bull..

Πέθανε ο ισπανός ποιητής Τομάς Σεγκόβια

Ο ισπανός ποιητής Τομάς Σεγκόβια, ο οποίος ζούσε εξόριστος στο Μεξικό από το 1940, πέθανε χθες σε ηλικία 84 ετών από καρκίνο, ανακοίνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Καλών Τεχνών του..

Ερωτική συνεύρεση τέχνης και πορνογραφίας

Αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής τέχνης συναντούν την πορνογραφία. Μορφές με υπογραφές των Καραβάτζιο, Πικάσο, Γκόγια και Ροντέν αποκτούν φαλλόσχημα άκρα και έντονο στήθος. Κινέζικες πορσελάνες που απεικονίζουν στιγμές της ερωτικής πράξης και φωτογραφικά ερμαφρόδιτα. Είναι τα έργα τέχνης που πρωταγωνιστούν στην έκθεση «σΕξαρση: σχέσεις πέους και αιδοίου στις σύγχρονες εικαστικές τέχνες» που πραγματοποιείται στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57) ώς τις 30 Νοεμβρίου.
Βίντεο, γλυπτική, εγκατάσταση, ζωγραφική, μεικτή τεχνική, περφόρμανς και φωτογραφία επιστρατεύονται για να μιλήσουν για την ένωση ή τον διαχωρισμό των γεννητικών οργάνων στην τέχνη και να αναδείξουν τη διαφορά στην..

Υποκρισία και φανατισμός στη χώρα των Οσκαρ

ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ;

Κυκλοφορεί Μαύρη Λίστα στο Χόλιγουντ; Υπογείως ναι. Στις δεκαετίες '50 και '60, φανατικά εναντίον κομμουνιστών και συνοδοιπόρων. Τώρα εναντίον όσων τολμούν να θίξουν, έστω για πλάκα, ομοφυλόφιλους και Εβραίους.
Ετσι την πάτησε ο ευτραφής καλαμπουριτζής Μπρετ Ράτνερ, σκηνοθέτης της κωμωδίας «Tower Heist» («Πώς να κλέψετε έναν ουρανοξύστη»). Που, προκειμένου να μην εξαφανιστεί από προσώπου γης, με τη λέξη που εκστόμισε «αδελφές», κάθησε και έκανε δημόσιο αυτομαστίγωμα, γράφοντας ανάμεσα στα άλλα και τα εξής: «Με την κοτσάνα μου (stupid things) πλήγωσα και πρόσβαλα πολλούς καλλιτέχνες και τεχνικούς της κοινότητας LGBT (των ομοφυλοφίλων). Τώρα ξέρω: τα λόγια μετράνε (σαν να λέει ότι πάσχει από αθεράπευτο..

O Nord Stream ένωσε τη Ρωσία με τη Δύση

Οι ηγέτες της Γερμανίας και της Ρωσίας εγκαινίασαν χθες επισήμως τον αγωγό Nord Stream που μεταφέρει φυσικό αέριο απευθείας από τη Σιβηρία στη Δυτική Ευρώπη και θα καλύπτει πλέον τις ανάγκες εκατομμυρίων ευρωπαϊκών νοικοκυριών. Η..

ΗΠΑ: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τον διορισμό Παπαδήμου»

Η κυβέρνηση Ομπάμα χαιρέτισε σήμερα τον διορισμό του Λουκά Παπαδήμου, ως πρωθυπουργού της μεταβατικής κυβέρνησης της Ελλάδας, βλέποντας σε αυτήν την απόδειξη μιας «συναίνεσης».. υπέρ των μεταρρυθμίσεων.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τον διορισμό του» και με τη «συναίνεση που επιτεύχθηκε στην Ελλάδα για την ανάγκη να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις για μεταρρυθμίσεις στη χώρα, που έχουν αναληφθεί προς το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Μάρκ Τόνερ, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμε
ν

ΠΗΓΗ