Στη Γιας Μαρίνα στις 13/11 Χάμιλτον: Αισιοδοξεί για το Άμπου Ντάμπι

Ο 26χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής θέλει οπωσδήποτε να αφήσει πίσω του το κακό σερί αποτελεσμάτων με μια νίκη στο Άμπου Ντάμπι.
Απομένουν μόλις δυο αγώνες για την ολοκλήρωση του..

παγκοσμίου πρωταθλήματος στη F1 με το Φέτελ να είναι ήδη πρωταθλητής αλλά να μη σταματά να κερδίζει. Ο Γερμανός τερμάτισε 3ος στην Ιαπωνία και πήρε τον τίτλο, αυτό μάλλον τον πείσμωσε γιατί κέρδισε τους δυο επόμενους αγώνες.
Οι δυο τελευταίοι αγώνες της χρονιάς θα διεξαχθούν μέσα στο Νοέμβριο 13/11 στο Άμπου Ντάμπι και 27/11 στη Βραζιλία.
Νικητής στο Yas Circuit και τα δυο χρόνια που γίνεται εκεί αγώνας έχει αναδειχθεί ο Σεμπάστιαν Φέτελ αλλά ο Χάμιλτον πιστεύει πως οι μεγάλες ευθείες και οι αργές στροφές της πίστας μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στη McLaren: «Πιστεύω ότι έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για το Άμπου Ντάμπι. Η πίστα ταιριάζει γάντι με τα χαρακτηριστικά του μονοθεσίου μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από τη χρήση των DRS και KERS. Τα δυο αυτά βοηθήματα λειτουργούν άριστα στο μονοθέσιο μας. Η Red Bull και ο Φέτελ έχουν ήδη κατακτήσει τους τίτλους αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό να κλείσω τη χρονιά με μια νίκη. Έχω κερδίσει 2 αγώνες μέχρι τώρα φέτος και θέλω να τους διπλασιάσω ως το τέλος της σεζόν. Αυτό θα είναι και η καλύτερη ανταμοιβή για τους ανθρώπους στην ομάδα».





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...