Rihanna: Είμαι μόνη και ευτυχισμένη!

Και ενώ οι φήμες θέλουν τη Rihanna και τον Ashton Kutcher να είναι μαζί με τη Demi Moore μάλιστα να μην αντέχει στην ιδέα ότι ο πρώην της γύρισε ήδη σελίδα στη ζωή του, η 23χρονη τραγουδίστρια ανατρέπει τα δεδομένα και δηλώνει «μόνη και ευτυχισμένη»!...

Το αποτέλεσμα ήταν απλά… εκπληκτικό! H Camille Rowe ποζάρει για τον Terry Richardson

Το διάσημο μοντέλο από την Γαλλία, Camille Rowe, πόζαρε για τον φωτογράφο των σταρ, Terry Richardson και το αποτέλεσμα ήταν απλά… εκπληκτικό!

Η νέα μούσα του Richardson..

Η σέξι Γαλλίδα «ξαναχτύπησε» Η Camille Rowe τόπλες στο «Elle»

H Camille Rowe, με τα χαρακτηριστικά μπλε-πράσινα μάτια, είναι ηθοποιός και μοντέλο από τη Γαλλία και μούσα του φωτογράφου των stars Terry Richardson.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παρίσι αλλά μετακόμισε πριν από λίγα χρόνια στη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου.
.

Το νέο album του Santana στις 14 Μαΐου

Το Shape Shifter είναι το 36ο album του Carlos Santana και το πρώτο στο νέο του labelStarfaith Records. Θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου και θα περιέχει 13 instrumental τραγούδια με την αναγνωρίσιμη κλασσική κιθάρα και τη παγκόσμιας κλάσης μπάντας του Santana..

«Πρέπει να κάνουμε βουτιά πίστης», έλεγε ο Αμερικανός πιλότος

 Τέλος καλό, όλα καλά για τους επιβάτες και το πλήρωμα πτήσης της αμερικανικής JetBlue, από το JFK της Νέας Υόρκης προς το αεροδρόμιο του Λας Βέγκας..

Γεύση από ελληνική κουζίνα στο Λευκό Οίκο

Η Ελληνίδα σεφ Μαρία Λόη έχει μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπου διατηρεί το δικό της εστιατόριο με ελληνική κουζίνα.

Από τον Οκτώβριο έχει ανοίξει «το Loi restaurant» στην καρδιά του Μανχάταν και έχει ήδη αποσπάσει το πρώτο βραβείο από το περιοδικό New York Magazine για τα περίφημα ντολμαδάκια της, ενώ το όνομά της βρίσκεται στη λίστα με τους 40 κορυφαίους μάγειρες του κόσμου..

Υπάλληλος πυροβόλησε υπάλληλο

Σοκάρει η είδηση ότι άντρας εργαζόμενος στα ΕΛΤΑ πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα συνάδελφό του, μητέρα δύο παιδιών, μέσα στο κτίριο των ταχυδρομείων στον Πειραιά!

Το έγκλημα έγινε περίπου στις 10.03 το πρωί της Πέμπτης μέσα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ επί των οδών Τσαμαδού και Φίλωνος στο κέντρο του Πειραιά..
phgh

Στην Αβάνα Ιστορική συνάντηση Φιντέλ Κάστρο με τον Πάπα Βενέδικτο

Ο Πάπας Βενέδικτος XVI συναντήθηκε σήμερα, μετά από αίτημά του, με τον ηγέτη της κουβανικής επανάστασης, τον πρώην πρόεδρο Φιντέλ Κάστρο στην Αβάνα, κατά την τελευταία ημέρα της ποιμαντικής επίσκεψης του στην Κούβα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι..
Ο Φιντέλ Κάστρο είχε συναντηθεί δύο φορές με τον Ιωάννη Παύλο Β΄ στο Βατικανό το 1996, και στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια μιας ιστορικής επίσκεψης του προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας στην Κούβα, το 1998.

Πολιτικός σεισμός στην Πολωνία για τις μυστικές φυλακές της CIA Απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά του πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών

Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει στην Πολωνία μετά τις αποκαλύψεις κυκλοφορίας εφημερίδας για την απαγγελία κατηγοριών κατά του πρώην επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τη φερόμενη ύπαρξη μυστικών φυλακών της CIA στην Πολωνία..

Ελληνική αποστολή από την Κεφαλονιά Μηχανοκίνητο «ευχαριστώ» στον φιλέλληνα Ιταλό δήμαρχο

Όταν τον περασμένο Φεβρουάριο εκείνος και ο συνάδελφός του κ. Μάρκο Γκάλντι προσέφεραν τον μισθό τους στην πολύπαθη Ελλάδα, όλοι έκαναν λόγο για μια εξαιρετική προσπάθεια αφύπνισης..

Μυρίστηκαν χρήμα και πλάκωσαν! Το "πειραματόζωο" δίνει καλά λεφτά

Σε «Ελ Ντοράντο» για πάσης φύσεως τεχνοκράτες αναδεικνύεται η Ελλάδα που, ωσάν «πειραματόζωο», προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων στελεχών που υπηρετούν σε Βρυξέλλες, Ουάσιγκτον αλλά και από ολόκληρη την ΕΕ..

Προκλήθηκαν περιορισμένης έκτασης ζημιές Έκρηξη έξω από το αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού

Έκρηξη μικρής ισχύος σημειώθηκε τα ξημερώματα  έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε σε ακάλυπτο χώρο πίσω από το αστυνομικό τμήμα, ενω προκλήθηκαν περιορισμένης έκτασης ζημιές..

Αυτά βλέπουν στο Βερολίνο και γελάνε... Γερμανικές οι αποζημιώσεις, ελληνικό το μπάχαλο!

«Οι υπηρεσίες μου είπαν ότι κανείς τις τελευταίες δεκαετίες δεν ασχολήθηκε με το θέμα αυτό»! Σε αυτή την κυνική ομολογία προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης ..