Opel Ampera: Ενα ηλεκτρικό όχημα με... απεριόριστη ελευθερία κινήσεων

Το επαναστατικό, κομψό και πρακτικό Opel Ampera είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της Ευρώπης που παρέχει απεριόριστη ελευθερία κινήσεων. Το Ampera ενσαρκώνει την παράδοση της Opel να παρέχει στους πελάτες της προηγμένη τεχνολογία με πραγματικά οφέλη σε ρεαλιστικές τιμές..

Αμπου Ντάμπι.Η πρωτεύουσα του μαύρου χρυσού

Εδώ που κάποτε έσβηναν τη δίψα τους οι γαζέλες της αραβικής ερήμου απλώνεται σήμερα το Αμπου Ντάμπι, μια από τις πιο σύγχρονες και κοσμοπολίτικες πόλεις στον κόσμο, συνώνυμη του πετρελαϊκού πλούτου και της χλιδής.Θα το..

Ιδανικό φιλοξενίας

Μάρθα Κορινθίου

Με το που περνάς την πύλη του ξενοδοχείου, νιώθεις ότι έχεις ραντεβού με το καλοκαίρι. Ο κόλπος, κλειστός σαν φιορδ, είναι προφυλαγμένος από τους ανέμους, η παραλία έχει άμμο και τιρκουάζ νερά, και έτσι, το πρώτο πράγμα που..

Ψυχή και σώμα [ Κέρκυρα]

Από τη Μάρθα Κορινθίου.
Aρωμα πεύκου και κυπαρισσιού, νερά γαλαζοπράσινα και ενετική αρχιτεκτονική φυσιογνωμία. Η Κέρκυρα έχει μια εκλεπτυσμένη ομορφιά, και αυτό είναι προφανώς το στοιχείο που προσέλκυε ακόμα..

Lexus CT 200h H τέχνη του μέλλοντος


Η νέα τάξη πραγμάτων, η αυτοκίνηση του αύριο, είναι εδώ και μας προκαλεί. Το CT200h είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των αυτοκινήτων που θα οδηγούμε σε λίγα χρόνια όλοι μας. Το ζητούμενο δεν είναι αν μας αρέσει ή όχι, αλλά πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούμε στις εξελίξεις...
Λίγο καιρό πριν το δοκιμάσουμε στην Ελλάδα, είχαμε οδηγήσει στους πορτογαλικούς δρόμους το..