Η Ελλάδα από ψηλά - Aerial viewing of Greece (Full HD) (video)

Ενα αξιόλογο video για την Ελλάδα που αξίζει, όχι μόνο να δείτε αλλά και, να το στείλετε ΠΑΝΤΟΥ.
Ενδεικτικά τα μέρη που φαίνονται στο βίντεο είναι:
Όλυμπος, Αθήνα, Πειραιάς, "Υψηλή Γέφυρα" (κρεμαστή) της Χαλκίδας, Φάρος Ρέπι - Σκιάθου (μάλλον), Ναός του..

«Θύμα» της γοητείας των Κένεντι και η Taylor Swift

Όπως όλα δείχνουν, τα νεότερα μέλη της πιο ισχυρής οικογένειας της Αμερικής εξακολουθούν να τραβούν σαν μαγνήτες τις σταρ της μουσικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας...

Το γυμνό πάρτι του πρίγκιπα Χάρι στο Λας Βέγκας

Τελικά το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο πρίγκιπας Χάρι στο Λας Βέγκας ήταν λίγο πιο άγριο από ό,τι αρχικά είχε φανεί. Δεν ήταν λοιπόν μόνο τα πάρτι στις πισίνες και η συνάντηση με τη Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά ο γαλαζοαίματος Χάρι επιδόθηκε και σε πιο έξαλλα γλέντια!
πηγη     ΔΕΙΤΕ ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

O Justin Bieber στους «Simpsons»

Στο νέο κύκλο των «Simspons» πρόκειται να συμμετάσχει ο τραγουδιστής Justin Bieber, σύμφωνα με όσα γράφει ο ίδιος στο twitter του..

Κατάξανθη με αστραφτερό φόρεμα και γούνα η drag queen Μπάρμπι

Μετά την Μπάρμπι γοργόνα, την Μπάρμπι πριγκίπισσα και την καραφλή Μπάρμπι, έρχεται στα καταστήματα η Μπάρμπι drag queen!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανού Τύπου η εταιρία Ματέλ, που παράγει την ιστορική κούκλα από το 1959, πρόκειται από τον ερχόμενο Δεκέμβριο κι έναντι 125 δολαρίων να φέρει στα ράφια των καταστημάτων μια κατάξανθη κούκλα με μακριές βλεφαρίδες, φορώντας μακριά γούνα και αστραφτερό φόρεμα με ψεύτικα διαμάντια που παραπέμπει στον drag queen δημιουργό της Φιλιπ Μπλοντ. ..

Το καλοκαίρι αργά αλλά σταθερά οδεύει προς το τέλος του.

Το καλοκαίρι αργά αλλά σταθερά οδεύει προς το τέλος του. Η μέρα έχει μικρύνει και η φθινοπωρινή μελαγχολία έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της σε όλους όσοι επέστρεψαν από τις διακοπές τους. Οι εγχώριοι celebrity όμως συνεχίζουν τις διακοπές τους στα νησιά του Αιγαίου καθώς φέτος η οικονομική κρίση τους κράτησε μακριά από τους αγαπημένους τους εξωτικούς προορισμούς.
Έχουμε και λέμε. Έλενα Παπαβασιλείου- Σόφη Πασχάλη. Οι δύο κυρίες βρέθηκαν στην παραλία της Αναβύσσου και επιδόθηκαν σε αθλοπαιδιές. Η Έλενα Παπαβασιλείου με μικροσκοπικό φυστικί μπικίνι τράβηξε πάνω της όλα τα ανδρικά βλέμματα..

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ PLANET STARS ΑΠΟ REAL LIFESTYLE


Oριστικό το διαζύγιο των TomKat

Γυμνός ο Harry στην «Αμαρτωλή Πόλη»


Η Ελένη, ο έρωτας και...το ατύχημα!

Η Σάννυ Χατζηαργύρη support στους Red Hot Chili Peppers


H Ηeidi επιδεικνύει τα κάλλη της

Λέει «όχι» στο γυμνό


Παντρεύτηκαν Γαλακτερός-Ζαμπέτογλου

Ο γάμος του Big Sofo!


Μακριά από τον τίτλο του βασιλιά των ζώων και από το βλοσυρό του ύφος, ένα λιοντάρι αποκαλύπτει την τρυφερή του πλευρά!

Μακριά από τον τίτλο του βασιλιά των ζώων και από το βλοσυρό του ύφος, ένα λιοντάρι αποκαλύπτει την τρυφερή του πλευρά!
Ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε τις στιγμές της συνάντησης ενός λιονταριού με το νεογέννητο «γιο» του..

Στην κοινωνική και οικονομική χρεωκοπία οδηγεί τη χώρα η ελληνική τρόικα σύμφωνα με δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.

Στην κοινωνική και οικονομική χρεωκοπία οδηγεί τη χώρα η ελληνική τρόικα σύμφωνα με δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος.
«Η ελληνική τρόικα, αντί επαναδιαπραγμάτευσης και απαλλαγής από τους δυσμενείς όρους του Μνημονίου που υποσχέθηκε να εφαρμόσει, αυξάνει τη..

ΗΠΑ: Ξερίζωσαν χασισόδεντρα από εθνικά πάρκα Καλιφόρνια, Αριζόνα, Αϊντάχο, Νεβάδα, Όρεγκον, Γιούτα και Ουάσινγκτον.

Περίπου 580.000 φυτά ινδικής κάνναβης, αξίας άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, ξεριζώθηκαν από εθνικά πάρκα και δάση στις δυτικές ΗΠΑ, στη διάρκεια τεράστιας επιχείρησης της αμερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών και των δασοκομικών υπηρεσιών για τον εντοπισμό παράνομων φυτειών κάνναβης, η οποία διήρκεσε δυο μήνες, ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Δικαιοσύνης..

ΣΥΡΙΖΑ: Ατόπημα και απρέπεια να μην συναντήσει Τσίπρα ο Γιούνκερ

«Πρόκειται περί ατοπήματος και απρέπειας. Η θεσμική ιδιότητα του κ. Γιούνκερ επέβαλλε τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρόκειται περί ολισθήματος»..

Ν. ΚΟΡΕΑ Υποψήφια πρόεδρος η κόρη του πρώην δικτάτορα

ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ προηγείται στα γκάλοπ η Παρκ Γκεούν-χιε, συγκεντρώνοντας το 38,8% των ερωτηθέντων Κόρη πρώην δικτάτορα είναι η πρώτη γυναίκα υποψήφια πρόεδρος μεγάλου κόμματος, και μάλιστα συντηρητικού, στην ιστορία της Νοτίου Κορέας..

ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ «Απίθανο να εκδοθεί στις ΗΠΑ ο Ασάνζ»

«Απίθανο να εκδοθεί στις ΗΠΑ ο Ασάνζ» «Μάλλον απίθανο» θεωρεί ο Αυστραλός υπουργός Εξωτερικών, Μπομπ Καρ, να εκδοθεί στις ΗΠΑ ο Αυστραλός ιδρυτής της Wikileaks,.. Τζούλιαν Ασάνζ...Ο κ. Καρ διέψευσε, επίσης, τους ισχυρισμούς ότι η Αυστραλία «παράτησε στην τύχη του» τον Ασάνζ που τελικά ζήτησε και έλαβε άσυλο από τον..

«ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ» Φιτίλι συγκρούσεων άναψε και στον Λίβανο

Eνοπλες συγκρούσεις σημειώνονται και στην Τρίπολη του βορείου Λιβάνου, μεταξύ σιιτών υποστηρικτών του Σύρου προέδρου Ασαντ και σουνιτών υποστηρικτών της συριακής αντιπολίτευσης Ενοπλες συγκρούσεις έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Τρίπολη του βορείου Λιβάνου, μεταξύ σιιτών (Αλαουιτών) υποστηρικτών του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ και σουνιτών υποστηρικτών της συριακής αντιπολίτευσηςEνοπλες συγκρούσεις ..

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΡΙΑ «Νότα» Ομπάμα προς Ασαντ για τα χημικά όπλα

  Ο Μπ. Ομπάμα προειδοποίησε το καθεστώς της Δαμασκού να μην κάνει χρήση βιολογικών όπλων Προειδοποίηση για στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ, αν το καθεστώς δοκιμάσει να στρέψει ενάντια στους εξεγερμένους το βιολογικό του οπλοστάσιο. Μήνυμα του Ρώσου ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ προς τη Δύση να μην προβεί σε οιαδήποτε μονομερή ενέργεια κατά της..

Κύπρος: Δυσαρέσκεια για την ανάμειξη στη Συρία από βρετανικές βάσεις

Δεν διέψευσε η βρετανική κυβέρνηση ότι οι βρετανικές βάσεις στην Κύπρο βοηθούν κατασκοπευτικά τους Σύρους αντικαθεστωτικούς, αλλά υπήρξε αντίδραση εκ μέρους της για όσα αποκάλυψε η Sunday Times για τη δράση των βάσεων Ακρωτηρίου και Δεκέλειας στην Κύπρο στον εμφύλιο της Συρίας.

Βρετανική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα Times ότι λόγω του δημοσιεύματος δημιουργείται..

Παραμένει πρόεδρος της Ρουμανίας ο Τραϊάν Μπασέσκου

Την παραμονή του Τραϊάν Μπασέσκου στην προεδρία και τη συνέχιση της πάλης εξουσίας με τον πρωθυπουργό Βίκτορ Πάντα σηματοδοτεί η απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ρουμανίας για την ακύρωση του αμφιλεγόμενου δημοψηφίσματος για την καθαίρεση του κεντροδεξιού προέδρου της χώρας.

Η σύγκρουση ανάμεσα στον Μπασέσκου και την κυβέρνηση της κεντροαριστεράς -που προώθησε τη διαδικασία καθαίρεσής του από τον προεδρικό θώκο- έρχεται να δοκιμάσει τη δημοκρατία στη Ρουμανία δύο δεκαετίες μετά την πτώση του κομμουνιστικού ηγέτη Νικολάε Τσαουσέσκου...

Τatoo:..Απαιτούν σεβασμό, θαυμασμό????

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι είναι σέξι τα τατουάζ  Αλοι λένε οτι έιναι ηλιθιότητα Από τήν πλευρά της Γυναίκας τα βλέπουν με άλλη σκοπία.Απαιτούν σεβασμό, θαυμασμό; δείτε μερικές ωραίες και σέξι ΕΔΩ..

Η άθλια ζωή όσων κάνουν τα προϊόντα Adidas, γιά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 2012. Λονδίνο

Η άθλια ζωή όσων κάνουν τα προϊόντα Adidas, 
Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης προειδοποιούν για της συνθήκες διαβίωσης και εργασίας των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Adidas στην Καμπότζη, όπου κατασκευάζει προϊόντα..
Ο μέσος μισθός έλαβε δεν είναι αρκετός, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μην φτάνη να πληρώσει ένα αξιοπρεπές γεύμα...

Διακοπές με λίγα ρούχα και παπούτσια


Η απόλυτη εμπριμέ κομψότητα που συνδυάζεται με φούξια  πέδιλα. Πανέμορφο σύνολο που δεν χρειάζεται πολλά σχόλια, μόνο το χαμόγελο σου.. ram photo polyvoreOn the Road

 

 διακοπές με λίγα ρούχα και παπούτσια

Φεύγεις διακοπές κι έχεις αγχωθεί για τα παπούτσια και τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου. ..? Μη νοιάζεσαι πολύ, πάρε τα ακριβώς απαραίτητα και κάνε τους δικούς συνδυασμούς. Όσο πιο λίγα έχεις μαζί σου, τόσο το καλύτερο. Φρόντισε μόνο να πάρεις μαζί σου ίσια μαλακά και ανατομικά παπούτσια...  ram photo polyvoreOn the Road

Sexy GPS: Πού κάνουν μπάνιο τα μοντέλα;

Εκεί που παίζεις την ρακέτα σου προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις την ξανθιά στην διπλανή ξαπλώστρα, βλέπεις να κόβει βόλτες στην παραλία η Κατερίνα Σκουρλή (ναι, αυτή στην κεντρική φωτό). ΧΑ!..

Καμπύλες που «κόβουν» την ανάσα Natalia Velez: Πειρασμός από την Κολομβία

Η Natalia Velez φόρεσε το μπικίνι της και παίρνοντας αισθησιακές πόζες φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «SoHo». Η σέξι μελαχρινή κατάγεται από την Κολομβία, όπου και εργάζεται ως μοντέλο...

Μόλις έγινε 22 Μαΐων… Rosie Jones: Η απόλυτη φαντασίωση!

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε τα 22α γενέθλιά της η Rosie Jones. Η νεαρά σταρ της Βρετανίας φόρεσε τα roller skates, έβαλε τις πολύχρωμες ριγέ μακριές κάλτσες της, καυτά σορτσάκια και πόζαρε τόπλες στο φακό...

Oι δεσμοί βρετανικής τράπεζας με τη διεθνή τρομοκρατία Στο «μάτι του κυκλώνα» η Standard Chartered

Οι ΗΠΑ κατηγορούν την βρετανική τράπεζα Standard Chartered για ξέπλυμα δισεκατομμυρίων λιρών για χάρη του Ιράν και της οργάνωσης Χεζμπολάχ.
Η φήμη του λονδρέζικου City ζει άσχημες στιγμές από την ώρα που..

Πιο «καυτή» δεν γίνεται! Σωστός πειρασμός η Holly Peers

Το διάσημο μοντέλο από την Βρετανία,  Holly Peers,  βγήκε ξανά από τα ρούχα της για το γνωστό, αντρικό περιοδικό «Nuts» αναστατώνοντας ξανά τους θαυμαστές της.

Το κορίτσι της σελίδας 3 φωτογραφήθηκε για άλλη μια φορά τόπλες και μας έδειξε τις χυμώδεις καμπύλες με τα μικροσκοπικά, πολύχρωμα μπικίνι της αλλά και… ολόγυμνη.

Η ίδια λέει πως αισθάνεται πάντα σέξι, το στήθος της είναι φυσικό, απεχθάνεται τις αισθητικές επεμβάσεις ενώ προσέχει το σώμα της κάνοντας γυμναστική και σωστή διατροφή...

Patras Motor Show στο λιμάνι της Πάτρας

Η ΦΙΛΜΠΑ στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2012 διοργανώνει το 2ο PMS (Patras Motor Show) στην προβλήτα του Μόλου της Αγ. Νικολάου υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων με ώρα έναρξης το Σάββατο στις 18:00 και λήξη την Κυριακή στις 20:00..

Βρετανία Οι «φονικές» καμπύλες της Kelly Brook στο «Nuts»

Το εξώφυλλο του γνωστού αντρικού περιοδικού «Nuts» κοσμεί αυτό τον μήνα η το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός από την Βρετανία, Kelly Brook.
Η 31χρονη καλλονή με τις χυμώδεις καμπύλες μας δείχνει τα «προσόντα» της ποζάροντας με νάζι στον φακό με το μικροσκοπικό μπλουζάκι της και το animal print κορμάκι της..

Chinese officials caught in sexual orgy scandal Σκάνδαλο με σεξουαλικά όργια του γραμματέα του κομμουνιστικού κόμματος, της Περιφέρειας Luijang

Σκάνδαλο με σεξουαλικά όργια αρχηγών του κομμουνιστικού κόμματος  στην Κίνα!
Στο κινεζικό Twitter, κυκλοφορούν περισσότερες από 100 φωτογραφίες που σύμφωνα με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων εμφανίζουν τον Wang Minsheng, γραμματέα του κομμουνιστικού κόμματος, της Περιφέρειας Luijang, στην επαρχία Anhui με το Νο 2 του κόμματος να ποζάρουν γυμνοί σε δωμάτια μαζί έναν άντρα, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα και δύο γυναίκες.

August 11, 2012, Hefei – Recently a group of obscene photos involving communist party..

«Μοντραγκόν» Ο βασκικός συνεταιρισμός αντέχει στην κρίση

Οι ιστορίες οικονομικής επιτυχίας σπανίζουν πλέον στην Ισπανία εν μέσω κρίσης, ωστόσο η ιστορία που ξεκίνησε από ένα μικρό βασκικό χωριό γίνεται η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Στην κωμόπολη Αρασάτε βρίσκεται η έδρα του εργατικού συνεταιρισμού, που μετρά περισσότερα..

Η Marisa Miller ξαπλώνει στην καυτή άμμο

Όταν τη βλέπεις μπορείς να σκεφτείς διάφορα, όχι όμως ότι δεν το «έχει». Η Marisa Miller «φοράει» την καλοκαιρινή της διάθεση και βρίσκεται στις σελίδες του περιοδικού «Men's Fitness» για το μήνα Σεπτέμβριο..

Το «εκρηκτικό» στριπτίζ της Vanessa Hudgens

Άλλο ένα από τα «θαυματουργά» παιδιά του Χόλιγουντ αποφάσισε να μας δείξει πόσο έχει μεγαλώσει, με ένα ρόλο – πρόκληση.
Ο λόγος για την ηθοποιό της Disney, Vanessa Hudgens, η οποία ακολουθώντας τα βήματα πολλών άλλων νεαρών αστέρων, συμμετέχει ως στρίπερ στη ταινία «The Frozen Ground» η οποία θα προβληθεί στις μεγάλες αίθουσες τον Δεκέμβριο.
Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Nicolas Cage, John Cusack και τον 50 Cent.
Το έργο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και μας γυρνά πίσω στη δεκαετία του 80’, όταν ο κατά συρροή δολοφόνος Robert Hansen σκότωσε τουλάχιστον 17 γυναίκες στην Αλάσκα...

Σαρωτικές αλλαγές στα στεγαστικά δάνεια – Αποπληρωμή σε 90 χρόνια

Με τον αριθμό των δανειοληπτών που δεν μπορούν να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και να πληρώσουν τις δόσεις τους, να ανεβαίνει σημαντικά, οι τράπεζες εξετάζουν πλέον σενάρια «ελάφρυνσης» προκειμένου να μπορέσουν να βοηθήσουν τους καταναλωτές, αλλά και να εξασφαλίσουν και την αποπληρωμή των δόσεων. Μάλιστα σύμφωνα με την «Καθημερινή» εξετάζεται ακόμα και η αποπληρωμή των δανείων να γίνεται μέχρι και σε 90 χρόνια.
Οι κυριότερες αλλαγές που αναμένεται να γίνουν είναι:..