Κατάξανθη με αστραφτερό φόρεμα και γούνα η drag queen Μπάρμπι

Μετά την Μπάρμπι γοργόνα, την Μπάρμπι πριγκίπισσα και την καραφλή Μπάρμπι, έρχεται στα καταστήματα η Μπάρμπι drag queen!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανού Τύπου η εταιρία Ματέλ, που παράγει την ιστορική κούκλα από το 1959, πρόκειται από τον ερχόμενο Δεκέμβριο κι έναντι 125 δολαρίων να φέρει στα ράφια των καταστημάτων μια κατάξανθη κούκλα με μακριές βλεφαρίδες, φορώντας μακριά γούνα και αστραφτερό φόρεμα με ψεύτικα διαμάντια που παραπέμπει στον drag queen δημιουργό της Φιλιπ Μπλοντ. ..

Παρότι ο Μπλοντ επιμένει να αποκαλεί το νέο μοντέλο της κούκλας απλά ως «The Blonds Blond Diamond Barbie Doll» υποστηρίζοντας ότι είναι γένους θηλυκού, ο Τύπος κάνει λόγο για μία ακόμα ανατρεπτική κούκλα που πρόκειται να αναστατώσει πολλούς. Οι πρώτοι που έδωσαν το στίγμα τους ήταν οι καθολικοί της ιταλικής εφημερίδας του Βατικανού «Avvenire» μέσω της οποίας προέβλεψαν ότι τα σχόλια γύρω από την κατάξανθη κούκλα θα είναι πολλά περισσότερα από τις πωλήσεις της. Ωστόσο όπως φαίνεται κάνουν λάθος γιατί ήδη δεκάδες είναι οι συλλέκτες που την παραγγέλνουν μέσω της ιστοσελίδας www.barbiecollector.com.
Άλλωστε όπως δηλώνει η αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της εταιρίας Κάθυ Κλάιν στους New York Times «η Μπάρμπι δεν ανησυχεί για το τι πιστεύει ο κόσμος, ενώ ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι ότι εξακολουθεί να καινοτομεί».





 Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...