Super League. Με 3-2 νίκησε ο ΠΑΟΚ τον Πανθρακικό - Όλα όσα έγιναν στη 12η αγωνιστική

Το έκανε ροντέο, όμως στο τέλος πανηγύρισε. Με μπόλικο… τσαγανό ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του ανατροπή φέτος (3-2 τον Πανθρακικό στην Τούμπα) και πηγαίνει από θέση ισχύος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Δεν είχε όρεξη για αστεία ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανθρακικό.

Super League. Πέρασε από τον Εργοτέλη με 1-4 ο Αστέρας Τρίπολης

Έχοντας ποσοστά ευστοχίας, αντίστοιχα με αγώνα… μπάσκετ ο Αστέρας έφυγε με το 4-1 από την Κρήτη από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, που ήταν άτυχος, ενώ ρόλο έπαιξε και η ποιότητα των Αρκάδων
Νίκη πιο δύσκολη απ’ όσο δείχνει το τελικό 1-4 πήρε ο Αστέρας Τρίπολης από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 12η αγωνιστική της Super League. 

Πάνω από 23.000 offshore με κερδοσκοπική δραστηριότητα στην Ελλάδα!

Νήσοι Μάρσαλ, Τερκς και Κέικος, Σεϊχέλες, Βερμούδες και Δυτική Σαμόα μεταξύ των χωρών όπου εντοπίστηκαν ελληνικών συμφερόντων υπεράκτιες εταιρείες - Τα κράτη όπου εδρεύουν οι εταιρείες δεν συνεργάζονται με τις ελληνικές αρχές.

Σι Τζινπίνγκ Κίνα: Η χώρα θα προασπίσει την εδαφική της κυριαρχία

Οι σχέσεις με την Ιαπωνία είναι τεταμένες λόγω της εθνικοποίησης από το Τόκιο το φθινόπωρο του 2012
O πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η χώρα του, η οποία έχει θαλάσσιες διαφορές με ορισμένους γείτονές της, θα προασπίσει την εδαφική κυριαρχία της, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Το «comeback» του Σαρκοζί: Με 64,5% αναλαμβάνει τα ηνία της γαλλικής Δεξιάς

Εξελέγη πρόεδρος του UMP μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας
Τριάντα μήνες μετά την ήττα του από το σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ, ο δεξιός πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, έκανε το πρώτο βήμα προς τις προεδρικές εκλογές του 2017, κερδίζοντας την ηγεσία του σχηματισμού του, του UMP (Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα).

Νέα Υόρκη -Το ελληνικό μανάβικο της Αστόρια που έχει ξετρελάνει γιαγιάδες και... hipsters!

Ονομάζεται Brothers United, δηλαδή Ενωμένα Αδέρφια, και είναι το πιο μοδάτο μανάβικο της Νέας Υόρκης - Τις κλασικές κίτρινες σακούλες του κρατάνε hipsters και γιαγιάδες
Η Αστόρια, η ελληνική γειτονιά της Νέας Υόρκης, είναι εδώ και δεκαετίες ο παράδεισος του μεσογειακού φαγητού.