Στην οικία Σαμαρά μυστική συνάντηση των τριών αρχηγών για τις κυπριακές τράπεζες

Σε συνάντηση αργά το βράδυ της Πέμπτης των Αντώνη Σαμαρά, Βαγγέλη Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη, η οποία κρατήθηκε μυστική, ελήφθη η απόφαση για την απορρόφηση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα.

Φούχτελ προς Γερμανούς: «Κάντε διακοπές στην Ελλάδα»

Μήνυμα στους γερμανούς τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα στην διάρκεια της τουριστικής περιόδου έστειλε μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων ο υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας Χανς Γιόακιμ Φούχτελ με αφορμή την επίσκεψή του στο υπουργείο Τουρισμού την Τρίτη.

Βίντεο: Η ξανθιά pole dancer με τις 3 εκατ. επισκέψεις στο YouTube

Ξανθιά, όμορφη και μόλις 23 ετών, η Αναστασία Σοκόλοβα παρουσιάστηκε στην κριτική επιτροπή της τηλεοπτικής εκπομπής «Ουκρανία, έχεις ταλέντο», με σκοπό να κερδίσει όχι μόνο τα βλέμματα του κοινού και των κριτών, αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κατάργησαν την αναλογική τηλεόραση;

Πολλοί από εσάς αναρωτιέστε γιατί καταργήθηκε το αναλογικό σήμα εκπομπής τηλεοπτικού σήματος.
Στις επόμενες γραμμές θα μάθετε γιατί και ποια είναι τα απώτερα σχέδια των εξουσιαστών μας.
Για να μάθουμε έλεγε ο Κικέρων ποιος διέπραξε το έγκλημα πρέπει να kάνουμε μια απλή ερώτηση:
Qui Bono?
Ποιος ωφελήθηκε από αυτό;

Aid Raid: Fear & loathing grips Cyprus as ECB hastens debtline

Students have taken to the streets of the Cypriot capital Nicosia, protesting against the last-ditch bailout deal sealed on Monday. Reports say a couple of smoke bombs went off, as the crowd chanted against the troika.

Ιταλία: «Οχι» Μπερσάνι στην «μη σοβαρή» πρόταση Μπερλουσκόνι

«Όχι» λέει ο κεντροαριστερός Μπερσάνι, επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος (Pd) στην πρόταση συνεργασίας του Μπερλουσκόνι, ο οποίος πρότεινε να γίνει πρωθυπουργός ο ηγέτης του Pd και αντιπρόεδρος ο Αντζελίνο Αλφάνο,

Economist: Κάθε Ελληνας χρωστάει 21.657 ευρώ στους δανειστές!

12.500 ΤΟ «ΧΡΕΟΣ» ΚΑΘΕ ΚΥΠΡΙΟΥ

Στα ποσά που κάθε Έλληνας και Κύπριος χρωστάει στους δανειστές αναφέρεται ο Economist, σε νέο δημοσίευμα του, με αφορμή το πακέτο διάσωσης που συμφωνήθηκε για την Κύπρο.

17 ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ- Οι 45 της νέας διοίκησης της ΓΣΕΕ

Μερικώς «ανανεωμένη» (17 νέα πρόσωπα) και χωρίς μεγάλες ανατροπές στο συσχετισμό των δυνάμεων των συνδικαλιστικών παρατάξεων, παρά την κίνηση του Ν. Φωτόπουλου που διέσπασε την ΠΑΣΚΕ (στερώντας της 3 έδρες) είναι η νέα διοίκηση της ΓΣΕΕ.

Τράπεζα Πειραιώς: Έπεσαν οι υπογραφές - Προστατεύονται οι καταθέσεις

Έκλεισε η συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με τις τρεις κυπριακές τράπεζες για την απορρόφηση των καταστημάτων τους στην Ελλάδα, καθώς έπεσαν πριν από λίγο οι υπογραφές στη Λευκωσία.

Πανελλήνιο Motocross, με κομμένη την ανάσα στη Χαλκίδα

Σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, με πάρα πολλές συμμετοχές αθλητών, από όλη την Ελλάδα, να ανεβάζουν το θερμόμετρο στην άψογα προετοιμασμένη Δημοτική πίστα της Χαλκίδας