To «20άρι» του Γιάννη Αντετοκούνμπο Δείτε τις καλύτερες στιγμές του παίκτη

Την έβαλε την «20άρα» του ο Γιάννης, κάτι που βοήθησε τους Μπακς να φύγουν με το διπλό από την έδρα των Γκρίζλις.
Ο Greek Freak είχε 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο και τα... ελάφια έφτασαν στο 36-31.
Δείτε τις καλύτερες στιγμές του

Η ποινή για τον Ντένις Ρόντμαν που συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος

Ο Ντένις Ρόντμαν, το άλλοτε αστέρι του μπάσκετ, συμπαίκτης του θρυλικού Μάικ Τζόρνταν στο Σικάγο τη δεκαετία του 1990, καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε ποινή με αναστολή διότι είχε συνελήφθη στην Καλιφόρνια να οδηγεί σε κατάσταση μέθης.
Ο 56χρονος Ρόντμαν θα οδηγηθεί σε φυλακή για να εκτίσει ποινή φυλάκισης 90 ημερών εάν δεν τηρήσει τους όρους που του επιβλήθηκαν για τα επόμενα τρία χρόνια, που προβλέπουν ιδίως ότι θα παρακολουθήσει ένα εννιάμηνο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους του αλκοόλ.

Σήμερα οι αποφάσεις για το Mega

 Σήμερα αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον του Mega,ενώ στις 5 Μαρτίου προσήλθαν εκπρόσωποι του καναλιού στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης οι οποίοι επιχειρηματολόγησαν ότι ο τηλεοπτικός σταθμός είναι θεματικός και έτσι μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί.

Ωστόσο, όπως ενημέρωσαν το ΕΣΡ, δεν υπάρχει ακόμα επιχειρηματικό πλάνο για τη λειτουργία του σταθμού ως μη ενημερωτικού-θεματικού και υποστήριξαν ότι έχει δοθεί εντολή προσαρμογής του πλάνου που είχε εκπονηθεί αρχικά για τη συνέχιση του MEGA ως ενημερωτικού καναλιού.

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Σιμαρδάνης

    Έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από τη ζωή ο δημοφιλής ηθοποιός και εκφωνητής Χρήστος Σιμαρδάνης σε ηλικία 61 ετών. Ο αγαπητός ηθοποιός, τους τελευταίους μήνες ζούσε έναν Γολγοθά και έδινε τη δική του μάχη για να σταθεί όρθιος.

Γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 1957 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών.

Σπούδασε υποκριτική στο Central School of Speech and Drama στο Λονδίνο.