Αυτό είναι το βίντεο που έκοψε η Rai με το nip-slip της «Madonna»

«Κατέρρευσε» το φόρεμα της παρουσιάστριας ενώ τραγουδούσε το «Material girl» - Το στήθος της αποκαλύφθηκε στην prime time ζώνη της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης
Η γυμνή μάχα είναι μία από τις πιο γνωστές ελαιογραφίες του Ισπανού Φρανθίσκο Γκόγια που δημιούργησε στα τέλη του 1790 και αποτυπώνει τη γυναικεία ομορφιά με μία «διάφανη» μοναδικότητα…

Ελενα Παπαρίζου: Η φωτογραφία που άναψε φωτιές!

Με αναλογίες που κολάζουν το post της στο Facebook έσπασε τα κοντέρ και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 21.000 likes και 330 κοινοποιήσεις
Μετά από αρκετό καιρό σιωπής η Ελενα Παπαρίζου χτύπησε...

Αlicia Keys: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ανέβηκε στην σκηνή των βραβείων ΜΤV

Μπορεί να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη μιας και  περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον ράπερ Swizz Beatz, ωστόσο η  Alicia Keys  έκλεψε τις εντυπώσεις όταν ανέβηκε στην σκηνή των MTV EMA, στην Γλασκώβη, το βράδυ της Κυριακής.

Η κόρη του Σάκη Ρουβά στον... Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Έλληνας σταρ στο instagram
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς δεν έτρεξε στον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας αλλά πήρε τη μεγάλη του κόρη Αναστασία και παρακολούθησαν τον αγώνα από κοντά.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση της Γιάννας Αγγελοπούλου με τον Αλέξη Τσίπρα

Η κυρία Αγγελοπούλου παρέμεινε στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για μία ώρα και 20 λεπτά
Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα συναντήθηκε σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου, την οποία υποδέχθηκε έξω από το γραφείο του κυρίου Τσίπρα ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. 

Λουξεμβούργο : Ένα κράτος - offshore στην καρδιά της Ευρώπης…

Τραγικά αλλά και αποκαλυπτικά είναι τα ευρήματα έρευνας της Διεθνούς Σύμπραξης Ερευνητών Δημοσιογράφων(I.C.I.J.) για το Λουξεμβούργο: Το «Μεγάλο Δουκάτο» λοιπόν, η πατρίδα του «φιλέλληνα» προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλωντ Γιουνκερ, «φροντίζει» να διευκολύνει όσους επιθυμούν να εξαφανίσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Ιστορική συνάντηση του Κινέζου προέδρου με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό

Ελπίδες για εξομάλυνση των σχέσεων των δύο χωρών που εδώ και δύο χρόνια είναι τεταμένες με αφορμή τα διαφιλονικούμενα νησιά στον Ειρηνικό
Τα "χέρια" έδωσαν σήμερα ο Ιάπωνας πρωθυπουργός και ο Κινέζος πρόεδρος, σε μία ιστορική συνάντηση που είχαν στο περιθώριο της συνόδου οικονομικής συνεργασίας Ασίας - Ειρηνικού (APEC),

Τι να κάνετε αν θέλετε να φτάσετε μέχρι και τα... 120!

Πώς θα ζήσετε μέχρι τα βαθιά γεράματα
Κόψτε "μαχαίρι" το αλάτι και τη ζάχαρη, ασκηθείτε περισσότερο, υιοθετήστε τη μεσογειακή διατροφή και καταναλώστε στατίνες. Εάν θέλετε να ζήσετε έως τα τα βαθιά γεράματα και να σβήσετε 120 κεράκια , δεν έχετε παρά να ακολουθήστε τις προαναφερθείσες  συμβουλές Βρετανών ειδικών.

Ο Ιησούς είχε παντρευτεί τη Μαρία Μαγδαληνή, υποστηρίζει νέο βιβλίο

Νέο βιβλίο ισχυρίζεται ότι υπάρχουν αποδείξεις για τον γάμο Ιησού και Μαρίας Μαγδαληνής από τον οποίο μάλιστα προέκυψαν δύο παιδιά

Ο Ιησούς παντρεύτηκε το... άλλο του μισό, την Μαρία την Μαγδαληνή και έκαναν δύο παιδιά λέει νέο βιβλίο με τον τίτλο «Το Χαμένο Ευαγγέλιο»

ΜΑΣ: «ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΕΣ» ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ-ΜΑΔΡΙΤΗ: «ΠΡΑΞΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ» ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ

Ο πρόεδρος της Καταλονίας Αρτούρ Μας δήλωσε ότι η ψηφοφορία η οποία διεξήχθη για να απαντήσουν οι πολίτες της επαρχίας στο ερώτημα εάν επιθυμούν να ανεξαρτητοποιηθεί είχε «απόλυτη επιτυχία», αφού συμμετείχαν σε αυτή πάνω από δύο εκατομμύρια πολίτες, και πρόσθεσε ότι η διαδικασία απέδειξε πως η Καταλονία μπορεί να πορευθεί «μόνη» της, με δική της κυβέρνηση.

ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έφθασε σήμερα το πρωί στο Πεκίνο, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην Ασία κατά την οποία θα έχει μακρές συνομιλίες με τον κινέζο ομόλογό Σι Τζίνπινγκ, ενώ στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Μιανμάρ και την Αυστραλία.

ΜΠΑΧΑΜΕΣ: ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΖΕΤ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΕ ΓΕΡΑΝΟ - ΕΝΝΕΑ ΝΕΚΡΟΙ

Εννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους σε διεθνές αεροδρόμιο στις Μπαχάμες, όταν ιδιωτικό αεροσκάφος συγκρούστηκε την Κυριακή (09/11/2014) με γερανό.

Νίκος Οικονομόπουλος: Λαϊκό είδωλο ετών 30

Δευτέρα απόγευμα. Σε ένα στενό, κάθετο στη Συγγρού, πίσω από τεράστιες σιδερένιες πόρτες, σε ένα άδειο μαγαζί κάνει πρόβες ένας λαϊκός τραγουδιστής. Σε λίγες μέρες οι αναποδογυρισμένες καρέκλες πάνω στα σκονισμένα τραπέζια θα αστράφτουν, οι μαρκίζες θα φωτιστούν και οι πόρτες θα ανοίξουν για να υποδεχτούν τους θαμώνες.

Candice Swanepoel: Η φαντασίωση των αντρών (ξανά)αποκαλύπτεται

Η 26χρονη από τη Ν. Αφρική σκανδαλίζει το αντρικό κοινό 
Το κορίτσι από τη Νότιο Αφρική αποκαλύπτεται και πάλι μέσα από τη νέα της φωτογράφηση με εσώρουχα. Η Candice Swanepoel στήθηκε μπροστά από το φωτογραφικό φακό για τη νέα συλλογή εσωρούχων «Scandalous» και πραγματικά... σκανδαλίζει το αντρικό κοινό. 

Αυτοί θα είναι οι δεκαεννιά άγγελοι της Victoria's Secret φέτος

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των δεκαεννέα μοντέλων που θα περπατήσουν την πολυπόθητη πασαρέλα, που είναι η πλέον ζηλευτή επαγγελματική καταξίωση καθώς ανεβάζει τα κασέ των supermodels, αλλά και τους παλμούς όλων των ανδρών...

Βερολίνο: Χιλιάδες μπαλόνια στον ουρανό για την επέτειο της πτώσης του Τείχους

Υπό τους ήχους της Ωδής στη Χαρά του Μπετόβεν και παρουσία χιλιάδων ανθρώπων κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις
Χιλιάδες μπαλόνια άρχισαν να υψώνονται απόψε στον ουρανό του Βερολίνου, υπό τους ήχους της Ωδής στη Χαρά του Μπετόβεν, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης επετείου από την πτώση του Τείχους, μεταδίδουν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σπύρος Μουζακίτης «Μας είπαν κάτω τα μολύβια στη λίστα Λαγκάρντ»

«Όσο δουλεύαμε το θέμα της λίστας ήμασταν συνεχώς υπό την απειλή πειθαρχικής δίωξης» ■ «Μόλις ανοίξαμε τη δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων μάς κατάργησαν» ■ «Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου επιχείρησε όχι μόνο να διακόψει τις έρευνες για υποθέσεις διαφθοράς, αλλά και να μας καταστρέψει»■

Πλήρης επιβεβαίωση της αποκάλυψης της ΑΥΓΗΣ για το νέο ασφαλιστικό, από τον υπ. Εργασίας (Video)

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της ΑΥΓΗΣ της Κυριακής για το ασφαλιστικό όπου δημοσιεύεται το τελικό σχέδιο του υπουργού Εργασίας, που δημιουργεί μόνιμο μηχανισμό μείωσης των συντάξεων, κατόπιν συμφωνίας κυβέρνησης με τρόικα.

Ανοιχτός εκβιασμός Ρέγκλινγκ: Νέο μνημόνιο ή λεφτά στοπ

Ανοιχτά απειλεί πλέον και ο Γερμανός επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), Κλάους Ρέγκλινγκ, την Αθήνα, ότι αν δεν προχωρήσει στο… νέο μνημόνιο μετά το μνημόνιο με την πιο δεσμευτική εκδοχή του, ως το τέλος του χρόνου δε θα εκταμιευθούν οι υπόλοιπες δόσεις ενώ θα επιστραφούν στους δανειστές τα αδιάθετα ποσά του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

ΣΥΡΙΖΑ: Στο κενό η αφήγηση Σαμαρά-Βενιζέλου περί τέλους του μνημονίου

Για αγχώδη προσπάθεια Σαμαρά - Βενιζέλου να παρουσιάσουν την είσοδο της χώρα στη μετά μνημόνιο εποχή, που όμως πέφτει στο κενό, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να εφαρμόζει πιστά την ίδια καταστροφική πολιτική.