Σάλος με το βιβλίο της Βαλερί: Τι γράφει για την σκηνή στην κρεβατοκάμαρα

Οι Γάλλοι «μπήκαν» στην κρεβατοκάμαρα του Ολάντ - Σαν... τρελό πουλάει το βιβλίο-βόμβα: Αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις και τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»
Σαν ζεστή... μπαγκέτα πωλείται στη Γαλλία το βιβλίο-βόμβα της πρώην ερωμένης του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ - 80 έως 100 βιβλία την ώρα!

ΣΥΡΙΖΑ: Ανέκδοτο είναι ότι Σαμαράς-Βενιζέλος υπερασπίζονται την Ελλάδα στο εξωτερι�ό

Πρόκληση να μιλούν για επικίνδυνη πολιτική αυτοί που άφησαν ανυπεράσπιστους του αγρότες από τις επιπτώσεις του ρωσικού εμπάργκο, αναφέρουν κύκλοι της Κουμουνδούρου
Ανέκδοτο είναι ότι Σαμαράς και Βενιζέλος είναι «μαχητικοί υπερασπιστές της πατρίδας μας στο εξωτερικό».

Καράβι βγήκε στη... στεριά στην Αστυπάλαια Φωτογραφίες

Σύμφωνα με τον καπετάνιο το πλοίο έχει υποστεί ρήγμα μήκους 4,5 μέτρων στο πρωραίο τμήμα του
Καράβι και συγκεκριμένα τούρκικο φορτηγό πλοίο βγήκε στη... στεριά το πρωί της Παρασκευής στην Αστυπάλαια.
Ο λόγος για το υπό τουρκική σημαία ''INCE INEBOLU'' στο οποίο επέβαιναν 22 αλλοδαποί πλήρωμα που είναι καλά στην υγεία τους.

Βίντεο: 9χρονος χαστουκίζει τη μητέρα του για να τη συνεφέρει από τα ναρκωτικά

Το παιδάκι μόλις έχει γυρίσει από το σχολείο. Κρατάει στον ώμο του ακόμη την σάκα του. Στο κατώφλι του σπιτιού του κάθεται η μητέρα του μαζί με άλλες γυναίκες. Η μητέρα του έχει πάρει ναρκωτικά και είναι «φευγάτη», σε μια κατάσταση αποχαύνωσης και ημι-λήθαργου. Το παιδί δεν αντέχει άλλο.

Ανακαλύφθηκε ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος που περπάτησε ποτέ στη γη

Πολύ σπουδαία ανακάλυψη στην Αργεντινή. Βρέθηκαν τα απολιθώματα δεινοσαύρου, που ζύγιζε όσο ένα κοπάδι ελέφαντες (pics)
Το σώμα του είχε το μέγεθος σπιτιού, ζύγιζε όσο ένα κοπάδι ελέφαντες και πιθανώς υπήρξε το μεγαλύτερο ζώο που περπάτησε ποτέ στη Γη, του οποίου το βάρος είναι δυνατό να υπολογιστεί από τα απολιθώματά του.

Στον Δ. Αβραμόπουλο το χαρτοφυλάκιο Μετανάστευσης - Ολη η λίστα με τους Ευρωπαίους Επιτρόπους

Και επισήμως ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι ο νέος Επίτροπος την Μετανάστευση και Εσωτερικές Υποθέσεις. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ α ονόματα των 27 νέων Επιτρόπων που θα αναλάβουν καθήκοντα, στο πλαίσιο της αλλαγής ηγεσίας στις Βρυξέλλες μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Φονικές πλημμύρες σε Ινδία και Πακιστάν: Περισσότεροι από 100 νεκροί

Περισσότερους από 70 ανθρώπους στο Πακιστάν και τουλάχιστον 37 στο ινδικό Κασμίρ έχουν σκοτώσει πλημμύρες, κατολισθήσεις και καταρρεύσεις κτιρίων, καθώς οι περιοχές εξακολουθούν να πλήττονται από τους χειρότερους μουσώνες που έχουν σημειωθεί εδώ και δεκαετίες.

GP Ιταλίας: Στην πιο γρήγορη πίστα του κόσμου! * Μέση ωριαία ταχύτητα 250m/h, τελική 360km/h!

Η θρυλική πίστα της Μόντσα αποτελεί την επιτομή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για την Ιταλία. Όχι άδικα ονομάζεται ναός της ταχύτητας καθότι η μέση ωριαία ταχύτητα ενός γύρου με μονοθέσιο F1 αγγίζει τα 250km/h.
Τέτοιος ρυθμός απλά δεν υπάρχει σε άλλη πίστα του πρωταθλήματος. Το Ιταλικό GP φιλοξενείται στην πίστα της Μόντσα από το 1950 ανελλιπώς και φέτος θα διεξαχθεί εκεί για 63η φορά. Μόνο μια φορά το 1980 φιλοξενήθηκε στην πίστα της Ίμολα.

Νέο βιβλίο από τον Αλέξη Μητρόπουλο: «Για την Ελλάδα και την Αριστερά»

Ο Γιάννης Πανούσης από τη ΔΗΜΑΡ και οι Νίκος Κοτζιάς και Γιώργος Σταθάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσουν το βιβλίο, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Γιώργο Δελαστίκ - Στις 25 Σεπτεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο η εκδήλωση
Με προσκεκλημένους - έκπληξη, που θα σηματοδοτούν και την πρόθεση ανοιγμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σε διάφορες εκφάνσεις του αριστερού χώρου, θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο ο βουλευτής του κόμματος και μέλος της πολιτικής του γραμματείας Αλέξης Μητρόπουλος.

NEWS- Ελλαδα Κόσμος :TVXS GR* «Fight for 15$»: Το κίνημα των εργαζομένων στα φαστ φουντ διογκώνεται

Κατώτατο ωρομίσθιο 15 δολάρια, ζητούν οι εργαζόμενοι σε αλυσίδες φαστ φουντ στις ΗΠΑ που εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους. Εκτός από τις απεργίες το κίνημα «Fight for 15$» που διογκώνεται οργανώνει συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις των ΗΠΑ και καθιστικές διαμαρτυρίες – αποκλεισμούς των καταστημάτων.

Ισλανδία Πιλότος άλλαξε πορεία για να δείξει στους επιβάτες μία απίστευτη εικόνα * Δείτε Live

Τους πέρασε πάνω από το ηφαίστειο Bardarbunga
Καμία αεροπορική εταιρεία στον κόσμο δεν πρόκειται να κομπάσει ποτέ επειδή μία πτήση της καθυστέρησε. Η Icelandair όμως το έκανε και ουδείς θα την κατηγορήσει γι αυτό. Και αυτό γιατίο ένας πιλότος της αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να καθυστερήσει την προσγείωση προκειμένου να δείξει στους επιβάτες ένα μοναδικό θέαμα: τη λάβα που έρρεε από το ηφαίστειο της Ισλανδίας Bardarbunga.

Συναγερμός στη Χαβάη: Λάβα απειλεί να κάψει ολόκληρο χωριό (Φωτό+Βίντεο)

Το Παρατηρητήριο Ηφαιστείων της Χαβάης προειδοποιεί ότι η λάβα θα φτάσει στα πρώτα σπίτια σε πέντε με επτά ημέρες, αν συνεχίσει τη σταθερή πορεία της μέσα από τις σχισμές της γης.
Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στη νήσο Χαβάη στο βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό αφού λάβα από το πιο ενεργό ηφαίστειο της Γης, το Κιλαουέα, κυλάει προς μια κατοικημένη περιοχή του νησιού, απειλώντας τους κατοίκους και τις περιουσίες τους.

Το Αστεροσκοπείο Αθηνών σας προσκαλεί να απολαύσετε τον αττικό ουρανό

Το βράδυ του Σαββάτου ανοίγει τις θύρες του στο ευρύ κοινό για παρατήρηση των άστρων
Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών ανοίγει αύριο, Σάββατο, τις θύρες του για το ευρύ κοινό, σε μια προκαταρκτική εκδήλωση στο πλαίσιο της «Βραδιάς του Ερευνητή 2014» που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου.

NASA Αστεροειδής θα περάσει ξυστά από τη Γη την Κυριακή σε ύψος λίγο χαμηλότερο από τα 36.000.

Ο αστεροειδής ανακαλύφθηκε στις 31 Αυγούστου από το αστεροσκοπείο "Καταλίνα" στην Αριζόνα
Ένας αστεροειδής, μεγάλος σαν σπίτι, ο οποίος εντοπίστηκε μόλις πριν από λίγες μέρες, πρόκειται να περάσει πολύ κοντά από τη Γη, την Κυριακή, χαμηλότερα και από τις τροχιές μερικών δορυφόρων, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος πρόσκρουσης στον πλανήτη μας, σύμφωνα με τη NASA.

Βίντεο: Εξευτέλισαν την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ - Επίσημα δεκτά τα Σκόπια ως "Μακεδονία" * "ΓΑΡΓΑΡΑ" ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο "ΣΚΟΠΙΑΝΟΦΑΓΟΣ" Α.ΣΑΜΑΡΑΣ

Εξευτέλισαν την Ελλάδα στο ΝΑΤΟ, υποδεχόμενοι τον Σκοπιανό υπουργό Εξωτερικών ως "υπουργό Εξωτερικών της Μακεδονίας" με τον γ.γ. του ΝΑΤΟ Φ.Ράσμουνσεν στο άκουσμα της υβριστικής φράσης για την Ελλάδα να χαμογελά πλατιά και να υποδέχεται με μία θερμή χειραψία τον Σκοπιανό,, όπως και ο Βρετανός πρωθυπουργός Τ.Κάμερον!

Μουντομπάσκετ '14: Πρώτη (στον όμιλο) και με τσαμπουκά η Εθνική Ελλάδας επικράτησε (79-71)

Το κουαρτέτο Καλάθης, Μπουρούσης, Ζήσης και Πρίντεζης χάρισαν τη νίκη με 79-71 επί της σκληροτράχηλης Αργεντινής - Απειλήθηκε μόνο στην αρχή της τέταρτης περιόδου - Αήτττη η «επίσημη αγαπημένη» ταξιδεύει στην Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει τη Σερβία στους «16»
Η Εθνική ομάδα επικράτησε (79-71) και της Αργεντινής,

Ταξίδια Τουρισμός: Κι όμως υπάρχει υπερατλαντική κρουαζιέρα με μόλις 30 δολάρια την ημέρα

Η σύγχρονη κρουαζιέρα έχει εξελιχθεί με ποικίλους τρόπους. Παλαιότερα θεωρούνταν είδος πολυτελείας ενώ πλέον κάποιος μπορεί να ταξιδέψει με 30 δολ. κατ' άτομο την ημέρα. Όσο δελεαστικό και αν ακούγεται υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια...το ταξίδι μπορεί να είναι μια μεγάλη,  μιας διαδρομής βόλτα.

Mundobasket 2014: Φινλανδία-Νέα Ζηλανδία 65-67 (vids)

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό φινάλε η Νέα Ζηλανδία επιβλήθηκε της Φινλανδίας (65-67) και είναι μία ανάσα από την πρόκρισή της! Αποκλείστηκαν οι Φινλανδοί.

Πριν το τζάμπολ οι δύο ομάδες ήξεραν πως ο χαμένος αποχαιρετάει το Mundobasket 2014! Πλέον, η Νέα Ζηλανδία που πήρε τη νίκη βρίσκεται με το ένα... πόδι στους «16», αφού μόνο σε περίπτωση ήττας των Ηνωμένων Πολιτειών από την Ουκρανία χάνει την πρόκριση.  Με τον Κόπονεν να χάνει δύο κρίσιμα σουτ... η Φινλανδία έχει κάθε ελπίδα.