PortAventura και Gardaland: Τα κοντινά εντυπωσιακά θεματικά πάρκα της Ευρώπης

Είτε ψάχνετε για δράση, είτε για  ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα σας παρέα με την οικογένεια σας, τα θεματικά πάρκα προσφέρουν ποικιλία από δραστηριότητες που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες. Με μερικά από τα καλύτερα πάρκα να βρίσκονται μόλις λίγες ώρες μακριά σας, θα σας είναι πραγματικά δύσκολο να διαλέξετε που θα πρωτοπάτε.
AdTech Ad

Αρχή με το PortAventura, το οποίο βρίσκεται νότια της Βαρκελώνης, σε μια τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα.

Το αεροσκάφος των Iron Maiden συγκρούστηκε με... φορτηγό στη Χιλή (Photos)

Δύο εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο της Χιλής τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όταν το αεροσκάφος των Iron Maiden προσέκρουσε σε φορτηγό ρυμούλκησης. Εκτός από τον τραυματισμό των δύο ανδρών, δύο μηχανές του Boeing 747-400 έχουν ολοκληρωτικά καταστραφεί.

«Koύλουμα 2016» στο Άλσος Βεΐκου...Απόκριες 2016

Από τις 11 το πρωί την Καθαρά Δευτέρα, 14 Μαρτίου, θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις του Δήμου Γαλατσίου στο Άλσος Βεΐκου, στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ, αλλά και στους γύρω χώρους.

Ολάντ: Καμία παραχώρηση στην Τουρκία αναφορικά με ανθρώπινα δικαιώματα ή βίζα (vid)

Απέκλεισε ο Φρανσουά Ολάντ το ενδεχόμενο να υπάρξει οποιαδήποτε «παραχώρηση» προς την Τουρκία αναφορικά με το ζήτημα της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

ή της έκδοσης θεωρήσεων εισόδου στους υπηκόους της για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης,
ως αντάλλαγμα για εγγυήσεις στον έλεγχο των προσφυγικών ροών εκ μέρους της Άγκυρας.

Γιατί η παρέμβαση Ντράγκι κρύβει κακά νέα -και πώς διασώζει τη Deutsche Bank και τα άλλα «ζόμπι»

Του Γιώργου Χ. Παπαγεωργίου
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ανακοίνωσε νέα μείωση επιτοκίων και περισσότερο τύπωμα χρήματος, μια κίνηση που θα πλημμυρίσει την αγορά με χρήμα, αλλά δείχνει ότι η ευρωπαϊκή οικονομία βρίσκεται σε ιδιαίτερα επικίνδυνη κατάσταση, ενώ υπάρχει και μια «βόμβα» στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα που πρέπει να εξουδετερωθεί.