Ατύχημα-σοκ με ελληνικό F-16 σε πίστα αεροδρομίου στην Ισπανία Δέκα νεκροί και 16 τραυματίες στη συντριβή ενός F-16 Έλληνες σε Albacete *Diez muertos y 13 heridos al estrellarse un F-16 griego en Albacete

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο - Άγνωστη η τύχη των δύο πιλότων - Πληροφορίες για 10 νεκρούς - Σύμφωνα με την El Pais, υπάρχουν 16 τραυματίες - Το ελληνικό F-16 συμμετείχε, μαζί με άλλα τρία ελληνικά μαχητικά, σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση.

Μεγάλη βραδιά για Alpha, μεγάλη ήττα για Mega

Ο Alpha κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού για όλη τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς. Δεύτερο το Star, τρίτο με πάνω από πέντε μονάδες διαφορά, το Mega

Η Μάιλι Σάιρους κάνει pole dancing, καπνίζοντας μαριχουάνα (βίντεο)

Η Μάιλι Σάιρους ξαναχτυπά αναρτώντας βίντεο, στο οποίο κάνει pole dancing με μπικίνι στη φύση, καπνίζοντας -όπως αφήνει να εννοηθεί- μαριχουάνα
Ποτέ δεν έκρυψε ότι η μαριχουάνα είναι κάτι, στο οποίο έχει αδυναμία.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Άντε γ@μ&σου Τρίτη δύναμη»

Λίγες λέξεις, πολλή οργή & ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δε φοβάται αντιδράσεις από την εναντίωσή της στη Χρυσή Αυγή

Ο Λιάγκας «κράζει» την Γκερέκου: «Πήρε τα... τρία»!

Με γλώσσα -τουλάχιστον- της πιάτσας, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το ότι δεν κατάφερε να εκλεγεί η Άντζελα Γκερέκου. Καλώς; Κακώς; Ας τον κρίνουν οι τηλεθεατές.

Ιστορικές στιγμές: Με πολιτικό όρκο νέος πρωθυπουργός ο Αλ. Τσίπρας (video)

Ιστορικές στιγμές γράφτηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Αλ. Τσίπρας, ορκίστηκε πρωθυπουργός – για πρώτη φορά στην Ελλάδα – με πολιτικό όρκο.
"Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα τηρώ το Σύνταγμα και τους νόμους κα θα υπηρετώ πάντα το γενικό συμφέρον του ελληνικού λαού" είπε ο Αλ. Τσίπρας.

Στο Προεδρικό Μέγαρο η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Ένα εντελώς διαφορετικό τελετουργικό - απουσία του αρχιεπισκόπου και ιερέων - αναμένεται στο Προεδρικό όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα ορκιστεί πρωθυπουργός.

Στο σκοπευτήριο της Καισαριανής ο Αλέξης Τσίπρας

Επίσκεψη με νόημα του Αλέξη Τσίπρα στο σκοπευτήριο της Καισαριανής μετά την ορκωμοσία του. Μήνυμα εντός και εκτός συνόρων για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

O «Mr. Bean» πουλάει τη σπάνια McLaren F1 για 10 εκατ. λίρες

Ο κωμικός ηθοποιός Rowan Atkinson αποφάσισε να αποχωρίστει το αυτοκίνητό του, τη McLaren F1 λέγοντας, ότι «ήρθε η ώρα να την απολαύσει κάποιος άλλος».
Ο Βρετανός ηθοποιός, Rowan Atkinson, ευρέως γνωστός ως «Mr Bean», αγόρασε το 1997 μία συλλεκτική McLaren F1 στην τιμή των 540.000 αγγλικών λιρών και τώρα την πουλά για  10.000.000 λίρες.

Τα βήματα Τσίπρα από την πολιτική ορκωμοσία έως τους υπουργούς

Ορκωμοσία με το πολιτικό τυπικό, επαφές με υποψήφιους υπουργούς αλλά και με Σ. Θεοδωράκη, και -αργότερα- με Δ. Κουτσούμπα.
Στις 3.30 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, όχι πλέον με την ιδιότητα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τρία χρόνια χωρίς τον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Το «νήμα» της ζωής του κόπηκε σαν σήμερα, στις 24 Ιανουαρίου 2012. Στον περιφερειακό της Δραπετσώνας, στα γυρίσματα της ταινίας του «Άλλη Θάλασσα»

Παγκόσμιος θρήνος στο twitter για τον Ντέμη Ρούσσο * Το τελευταίο αντίο στον Ντέμη Ρούσσο

«Η Ελλάδα θρηνεί μαζί με όλο τον κόσμο σήμερα». Τα σχόλια των χρηστών του twitter για τον θάνατο του μεγάλου Ελληνα τραγουδιστή Ντέμη Ρούσσου. #RIPdemisroussos
Ανθρωποι από όλο τον κόσμο αποχαιρετούν τον μεγάλο Ελληνα τραγουδιστή Ντέμη Ρούσσο, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 68 ετών.

Αποσύρεται από την πολιτική ο Πέτρος Τατσόπουλος

Με μήνυμά του στο facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος, ευχαριστεί όσους τον ψήφισαν και ανακοινώνει ότι επιστρέφει στην συγγραφή βιβλίων.
 Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε γνωστό ότι αποσύρεται από την πολιτική. Ευχαριστεί τον Αλέξη Τσίπρα και τον Σταύρο Θεοδωράκη και κάνει γνωστό ότι επιστρέφει στην συγγραφή των βιβλίων.

Ο Ρώσος πρόεδρος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ * Συγχαρητήρια Πούτιν σε Τσίπρα- Πρώτο σινιάλο Αθήνας προς Βρυξέλλες: Δεν ερωτηθήκαμε, δεν συμφωνούμε με τη δήλωση Ε.Ε. για Ρωσία

Του ευχήθηκε επιτυχία στα νέα καθήκοντά του, υπογραμμίζοντας ότι η νίκη του κόμματός του σημειώνεται σε μια «όχι ιδιαίτερα εύκολη» στιγμή για την Ελλάδα
Για τη νίκη του κόμματός του στις βουλευτικές εκλογές συνεχάρη το πρωί της Δευτέρας τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η «Θεοπούλα» πανηγυρίζει στην Κλαυθμώνος τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ!

Αν και έχει συμπληρώσει τα 77 της χρόνια, η Έφη Παπαθεοδώρου στήριξε την πολιτική της επιλογή από κοντά. Η ηθοποιός παρέμεινε στην Κλαυθμώνος μέχρι αργά τη νύχτα
Η Έφη Παπαθεοδώρου, η  γνωστή Θεοπούλα του «Παρά πέντε», έχει κάνει γνωστή από τις προηγούμενες εκλογές τη στήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλ. Τσίπρας: Ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία, η ελπίδα έγραψε ιστορία (βίντεο)

Προπύλαια «Σήμερα ο ελληνικός λαός έγραψε ιστορία, η ελπίδα έγραψε ιστορία - Εδωσε καθαρή, ισχυρή εντολή: Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα, αφήνει πίσω της τη λιτότητα της καταστροφής, τον φόβο και τον αυταρχισμό, με πενταετία ταπείνωσης και οδύνης - Προχωράει με βήματα σταθερά σε μια Ευρώπη που αλλάζει - Ο λαός μας είναι χαρακτηριστικό δείγμα της Ευρώπης που αλλάζει.

"La victoria de Syriza podría tener efectos contagiosos en el sur de Europa"

El experto en países de Europa central y oriental Carlos Puente Martín cree que una victoria de Syriza en las elecciones generales griegas produciría un efecto contagio en Europa, sobre todo en los países del sur LEER MÁS: