'Ήσουν γενναίος, υποκλίνομαι'. Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του υποπλοίαρχου Κωνσταντίνου Πανανά

Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου, που συνετρίβη στην Κίναρο. Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από συνάδελφό του (pics)
Adtech Ad
Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία, το μεσημέρι της Κυριακής, τον υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνο Πανανά, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο ΑΒ- 212 του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Κίναρο.

Θρήνος και ερωτηματικά. Κηδεύτηκε ο κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Κίναρο

Τελευταίο αντίο στον "αετό των ελληνικών θαλασσών", Αναστάσιο Τουλίτση, κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου AB-212 που συνετρίβη στην Κίναρο
Adtech Ad
Σε βαρύ κλίμα κηδεύτηκε ο Αναστάσιος Τουλίτσης, ο 37χρονος υποπλοίαρχος και κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, που συνετρίβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στη νήσο Κίναρο.
AdTech Ad
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του υβριστή των νεκρών ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού

Ο θρασύτατος άντρας δεν σεβάστηκε ούτε το πένθος των συγγενών των θυμάτων ούτε το την θλίψη των συμπολιτών του για τον άδικο χαμό των τριών στρατιωτικών που το ελικόπτερό τους έπεσε κάτω από εξαιρετικά ύποπτες συνθήκες στην Νήσο Κίναρο
Adtech Ad
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της διαρκούς δράσης της για τον εντοπισμό παράνομων διαδικτυακών

Chevrolet Silverado* Όσο και να το κοιτάζεις και να μην το πιστεύεις είναι... αγροτικό

Στην Αμερική τα οχήματα σε όλες τις κατηγορίες που πωλούνται είναι τύπου pick up ή αλλιώς... Με τέτοιο.... αγροτικό τι να το κάνεις το επιβατικό; αγροτικά, όπως θα τα λέγαμε και στην Ελλάδα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη κατηγορία έχει εξελιχτεί πάρα πολύ και πέρα από τους χώρους, η πολυτέλεια, ο εξοπλισμός και η άνεση, θυμίζουν πολλά επιβατικά...


Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες του νέου Chevrolet Silverado, η σχεδίαση δεν είναι μόνο αυτή που εντυπωσιάζει.

Nissan Navara: Πριν καν... κυκλοφορήσει απέσπασε τον τίτλο pick up της χρονιάς!

Το να κάνουμε θετική αναφορά στην Ελλάδα για το Nissan Navara μάλλον είναι περιττό. Ένα pick up με
Οι πωλήσεις ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2016φανατικούς ιδιοκτήτες και άλλους τόσους που θα ήθελαν να το αποκτήσουν απλά δεν το πράττουν εξαιτίας της φορολογίας (ως επιβατικό).


Η νέα γενιά του ιαπωνικού pick up αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις αρχές του 2016 και είναι λογικό να το περιμένει πολύς κόσμος.

Citroen DS 5LS R Concept: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

A new DS concept car will be presented at the 2014 Beijing Motor Show. Citroën DS 5LS R is an all-new and unique version of the DS 5LS, which combines top-level performance with luxury styling.

Recently launched in China, DS 5LS is a bold, striking addition to the Chinese market, standing out from the crowd with its distinctive styling, including the sculptural and prestigious 'DS Wings' grille, which characterises new DS models.

BMW M4 Convertible-: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

The arrival of the new BMW M4 Convertible (fuel consumption combined: 9.1-8.7 l/100 km [31-32.5 mpg imp]; CO2 emissions combined: 213- 203 g/km) sees BMW M GmbH making another alluring addition to its legendary high-performance sports car line-up.
The new M4 Convertible replicates the performance figures of the new BMW M3 Sedan (fuel consumption combined: 8.8-8.3 l/100 km [32.1-34.0 mpg imp]; CO2 emissions combined:

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ * Αυτοκίνητο-υποβρύχιο "πιάνει" τα... 121 χιλιόμετρα στο βυθό! Φωτογραφίες.

Αυτοκίνητο-υποβρύχιο, με τιμή που αγγίζει τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ, "πιάνει" τα 121 χιλιόμετρα ανά ώρα στο βυθό!Το τετράτροχο που θυμίζει ταινία του Τζέιμς Μποντ, διαθέτει μπαταρίες ιόντων λιθίου που του παρέχουν αυτονομία τριών ωρών κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και διαθέτει επίσης
ενσωματωμένες συσκευές αυτόνομης κατάδυσης με δυνατότητα παροχής αέρα για τουλάχιστον 60 λεπτά,