Τα Ολυμπιακά μετάλλια του Λονδίνου αποδείχτηκαν τα πιο βαριά και ακριβά στην ιστορία των Αγώνων

Τα Ολυμπιακά μετάλλια του Λονδίνου αποδείχτηκαν τα πιο βαριά και ακριβά στην ιστορία των Αγώνων. Αν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 το μετάλλιο ζύγιζε 200 γραμμάρια, τώρα το βάρος του είναι 410 γραμμάρια.Ταυτόχρονα, μόνο ένα από τα μετάλλια αντιστοιχεί με το όνομα του, το ασημένιο..

Ο Πρανάμπ Μουκερτζί ανέλαβε τα καθήκοντα του ως πρόεδρος της Ινδίας

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ινδίας και ηγέτης του κόμματος του Ινδικού Εθνικού Κογκρέσου, Πρανάμπ Μουκερτζί..

Η Κυπριακή Δημοκρατία και η Ρωσία δεν συμφωνουν μόνο σε ό,τι αφορά την κατάσταση στη Συρία

«Φρικαλέα θέση», - έτσι χαρακτήρισε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, την άρνηση των χωρών της Δύσης να καταδικάσουν την τρομοκρατική επίθεση στη Συρία στις 18 Ιουλίου. Η η Ρωσία δεν καταλαβαίνει αυτή την προσέγγιση και την βλέπει ως άμεση δικαιολογία της τρομοκρατίας..

Nestle: Μειώστε τις ώρες εργασίας για να προσλάβουμε και τα...παιδιά σας

Nestle: Μειώστε τις ώρες εργασίας για να προσλάβουμε και τα...παιδιά σας Την αντίδραση των ιταλικών συνδικάτων προκάλεσε η απόφαση της πολυεθνικής εταιρείας Nestlé να προτείνει στους εργάτες της βιομηχανίας Perugina μείωση ωραρίου, υποσχόμενη σε αντάλλαγμα να προσλάβει τα παιδιά τους..

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Στο Ηρώδειο η Καμπαγιέ

Η κορυφαία σοπράνο θα παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές της μεγάλης καριέρας τηςΜια μεγάλη συναυλία στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο θα δώσει η Μονσερά Καμπαγιέ Εναν ζωντανό μύθο της όπερας, μία από τις..

Το νέο αστέρι του «YouTube» Τρίχρονο κοριτσάκι... Spiderman

Τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία των τριών τους αρέσει να παίζουν με απλά παιχνίδια, η Sofya Dickson, όμως, δεν είναι σαν όλα τ’ άλλα παιδιά..

Στο φαράγγι Βερντόν, στην Προβηγκία Πέντε νεκροί από τη συντριβή ελικοπτέρου στην Γαλλία

Ένα ελικόπτερο συνετρίβη στο φαράγγι Βερντόν, στην Προβηγκία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι..

ΣΥΡΙΖΑ: Σταγονίδιο της Χούντας ο Αθανάσιος Ανδρεουλάκος

Σκληρή επίθεση κατά της «κυβερνητικής τρόικας» εξαπέλυσε ο Δημήτρης Τσουκαλάς, βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση του Αθανάσιου Ανδρεουλάκου στη θέση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τον οποίο περιγράφει ως...

Κινητοποίηση στο Πολεμικό Ναυτικό Τουρκική φρεγάτα στη Μύκονο!

Στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Μυκόνου και Τήνου πλέει αυτή την ώρα η τουρκική φρεγάτα "Gokova". H τουρκική φρεγάτα σε λίγη ώρα αναμένεται να περάσει το Στενό του Καφηρέα.

Αρναούτογλου: Ζει έναν παθιασμένο έρωτα στη Νάξο!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε το όνειρο του πραγματικότητα...
"Να τα παρατήσω όλα, να βρω μια παραλία και να ανοίξω ένα beach bar", δήλωσε πρόσφατα...
 O παρουσιαστής φέτος έκανε ακριβώς αυτό που έψαχνε!..

Η διαφήμιση που τρέλανε τους τουρίστες και κάνει το γύρω του διαδικτύου!

Δείτε αυτό το βίντεο, μου το έστειλε ο ηθοποιός ο  Κώστας Κρομύδας και η γυναίκα του η Μαρίνα Γιώτη.
Μου εξήγησαν γιατί πρόκειται και πραγματικά δεν το πίστευα!....
Δείχνει έναν τουρίστα που  έχει έρθει διακοπές στην Ελλάδα  και ταυτόχρονα ενημερώνεται από το ξένο τύπο π.χ διαβάζει εφημερίδες που γράφουν για την Ελλάδα ..

Εφτά μοντέλα και οι χαζοί που τις απάτησαν! (pics)

Δείτε τα εφτά σούπερ μοντέλα και τους ποδοσφαιριστές που τις απάτησαν και το έκαναν με σαφώς χειρότερες γυναίκες, όσο και αν το ωραίο είναι υποκειμενικό...ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ένας αληθινός φίλος και ένας πραγματικός ήρωας

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ «Κλείδωσε» η πώληση της ATEbank

Eγινε χθες το πρώτο βήμα της μακράς πορείας για την αναδιάρθρωση και σταθεροποίηση της οικονομίας και του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, καθώς σε σύσκεψη μεταξύ του υπουργού Oικονομικών Γ. Στουρνάρα, του αναπληρωτή υπουργού Oικονομικών Xρ. Σταϊκούρα και του διοικητή της Tράπεζας της Eλλάδος Γ. Προβόπουλο, ελήφθη η απόφαση για την προώθηση της πώλησης της κρατικής τράπεζας ATEbank, ενώ παράλληλα συζητήθηκε και το καίριο και άμεσα επερχόμενο ζήτημα που αφορά την επανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων μεγαλύτερων τραπεζών..

ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΣΟΝ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΚΣ Οι υποκλοπές πλήττουν τον Κάμερον

Νέες δονήσεις προκαλεί στη βρετανική πολιτική σκηνή το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών που έπληξε σοβαρά το μιντιακό κολοσσό του Ρούπερτ Μέρντοχ και που απειλεί να καταφέρει ισχυρό ράπισμα στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.
Η εισαγγελία απήγγειλε χθες κατηγορίες για συνωμοσία με στόχο την υποκλοπή ..

IΝΔΟΝΗΣΙΑ Σεισμός 6,6 βαθμών βόρεια της Σουμάτρα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6.6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ινδονήσια βόρεια της Σουμάτρα, όπως ανακοίνωσε το Αμερικανικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 330 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της επαρχίας Μπάντα Άτσε
Το κέντρο παρακολούθησης τσουνάμι του Ειρηνικού Ωκεανού που βρίσκεται στη Χαβάη, ανέφερε ότι υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί τοπικό παλιρροϊκό κύμα..

«Μνημόνιο» στη Σικελία επιβάλλει ο Μάριο Μόντι

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι επέβαλε στην επαρχία της Σικελίας υποχρεωτικό πρόγραμμα για την εξυγίανση των δημοσιονομικών της και τον εξορθολογισμό της τοπικής διοίκησης. Οπως ανακοινώθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο μετά τη χθεσινή συνάντηση του Μόντι με τον κυβερνήτη της Σικελίας Ραφαέλε Λομπάρντο, το «μνημόνιο» (οι λεπτομέρειες του οποίου θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες)..

ΚΛΥΔΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ «ΟΧΥΡΟ» Βυθίζεται στην ύφεση ολόκληρη η Ευρωζώνη

Φόβους ότι ολόκληρη η Ευρωζώνη έχει ήδη βυθιστεί στην ύφεση καθώς οι αντιστάσεις του γερμανικού «οχυρού» μειώνονται, τροφοδότησαν τα χθεσινά στοιχεία για τον PMI Ιουλίου: Ο εν λόγω δείκτης για τη δραστηριότητα στον κλάδο μεταποίησης και υπηρεσιών συρρικνώθηκε για έκτο συνεχόμενο μήνα αφού παρέμεινε στο 46,4, πολύ κάτω από το επίπεδο του 50 που σηματοδοτεί την ανάπτυξη. Ιδιαίτερα ανησυχητική ήταν η «βουτιά» του επιμέρους δείκτη..

ΚΥΠΡΟΣ Περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και κατάργηση 13ου μισθού, προτείνει η τρόικα

Σοβαρές περικοπές στο κρατικό μισθολόγιο πρότεινε χθες στην κυπριακή υπουργική επιτροπή η τρόικα, η οποία έδωσε παράταση μέχρι το 2015 για ισοσκέλιση του προϋπολογισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύονται στον σημερινό Τύπο, η τρόικα πρότεινε μείωση του κρατικού μισθολογίου κατά 15% την επόμενη τριετία και μειώσεις στις συντάξεις και κοινωνικές παροχές κατά 10%. Επίσης, πρότεινε πλήρη αποκοπή του 13ου μισθού για δημοσίους υπαλλήλους..

ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ Η Moody's υποβάθμισε την προοπτική του ταμείου διάσωσης EFSF

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι υποβαθμίζει την προοπτική του κύριου ταμείου διάσωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης..

Το πρόγραμμα μεταδόσεων των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Στις 27 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ενώ από τις 25 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες στο ποδόσφαιρο.
Δείτε όλα το πρόγραμμα μεταδόσεων των Ολυμπιακών Αγώνων:..

Θύελλα αντιδράσεων μετά τα σχόλια του για την Ελλάδα SPD σε Μέρκελ: Να παραιτηθεί ο Ρέσλερ

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα σχόλια του Γερμανού υπουργού Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ, για τη δυνατότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ..

Η πιλότος Αμέλια Έρχαρτ

Amelia Earhart..Η γυναίκα πιλότος που έγινε θρύλος με την εξαφάνισή της σε ώρα πτήσης, γεννήθηκε σαν σήμερα 24 Ιουλίου πριν 115 χρόνια.Η Αμέλια Έρχαρτ υπήρξε διεθνής διασημότητα κατά τη διάρκεια της ζωής της. Η χαρισματική παρουσία της, η ανεξαρτησία, η επιμονή, η ψυχραιμία που έδειχνε όταν βρισκόταν υπό πίεση, το κουράγιο και η καριέρα της, σε συνδυασμό με τις μυστήριες συνθήκες της εξαφάνισής της σε νεαρή ηλικία εκτόξευσαν την φήμη της στη μαζική κουλτούρα.