Η Σακίρα αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της!

Το δέρμα της πάντα φαίνεται τέλειο. Ποιο είναι όμως το μυστικό της; “Ένας καλός τρόπος για να προετοιμάζεις το δέρμα σου είναι να βάζεις σέρουμ με βιταμίνη C ειδικά αν το δέρμα σου είναι αφυδατωμένο.

Κινήσεις σεξ που σε τρελαίνουν κι αυτός σνομπάρει

Νομίζεις πως έχεις τα ίδια γούστα με εκείνον στο σεξ; Η πραγματικότητα μπορεί να σε ξαφνιάσει. Γιατί κάποιες στάσεις και καταστάσεις που εσύ θες να βρίσκονται στην ημερήσια σεξουαλική σας διάταξη, εκείνος μάλλον δεν τα προτιμά.

Lana Del Ray: Φορώντας ένα see-through μπλουζάκι-Στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η 28χρονη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε κρυφά με τον σύντροφό της Barrie-James O’Neil του συγκροτήματος Kassidy
Στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ του κομματιού «West Coast» βρίσκεται αυτόν τον καιρό η τραγουδίστρια Lana Del Rey, την οποία ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να βγαίνει από τη θάλασσα της Καλιφόρνια φορώντας ένα λευκό see-through μπλουζάκι.

Volvo V60 R-Design (2014) ( picture+video )

The new R-Design versions of Volvo S60, V60 and XC60 feature an outstanding blend of a renewed sports appearance, a dynamic driving-focused chassis and engine output up to a substantial 329 horsepower with the Polestar performance option.

Χορεύοντας με το Volvo S60 Polestar -Δείτε εντυπωσιακά video

Στη Σουηδία, έχουν πολλά καλά. Πέρα απο την αυτοκινητοβιομηχανία τους που βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ιστορίας της (σε ότι αφορά την Volvo βέβαια γιατί η Saab...) έχουν και πολλές παγωμένες λίμνες στις οποίες...
... αν έχεις το κατάλληλο αυτοκίνητο  (με πολλά άλογα) και τα κατάλληλα ελαστικά μπορεί να “παίξεις” με ασφάλεια, αρκεί βέβαια να ξέρεις.

Wall Street Journal: Η Ελλάδα αύριο στις αγορές

«Με γερμανική εγγύηση», σύμφωνα με το Spiegel η αναμενόμενη έκδοση ελληνικών ομολόγων έπειτα από 4 χρόνια «αποκλεισμού» - «Βουτιά» του επιτοκίου δανεισμού της Ελλάδας στο 3,01% σήμερα για τα έντοκα γραμμάτια εξάμηνης διάρκειας
«Η Ελλάδα σχεδιάζει την έκδοση ομολόγων "μακράς διάρκειας" την Τετάρτη, αναφέρουν πηγές».

Huffington Post: Η Φολέγανδρος στους 15 προορισμούς που θα γίνουν trend -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το διάσημο αμερικανικό site Huffington Post παρουσιάζει σήμερα 15 ευρωπαϊκούς προορισμούς που δεν είναι ακόμα γνωστοί σε μεγάλο κοινό, πρόκειται όμως να γίνουν μόδα. Οπως αναφέρεται, μπορεί οι ταξιδιώτες να προτιμούν κλασικά το Παρίσι και το Λονδίνο, ωστόσο υπάρχουν κάποια άλλα μέρη στην Ευρώπη που εντυπωσιάζουν με την ομορφιά τους. Ιδού οι 15 κρυμμένοι θησαυροί στην Ευρώπη:

Τα σούπερ πέδιλα της Aλεσάντρα Αμπρόσιο

Την παθιασμένη προσωπικότητά της, αντικατοπτρίζουν τα πέδιλα που σχεδιάσε η βραζιλιάνα καλλονή Αλεσάντρα Αμπόσιο. 

Casper Smart 27 κεράκια έσβησε ο καλός της και η JLo του έκανε μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) είχε γενέθλια χθες και η αγαπημένη του, Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) παρήγγειλε μια ξεχωριστή τούρτα για να σβήσει τα κεράκια του.
Το διάσημο ζεύγος εθεάθη να επιβαίνει στο ιδιωτικό τζετ της σταρ, προς άγνωστο προορισμό, προφανώς εκεί όπου συνάντησαν τους φίλους τους και γιόρτασαν όλοι μαζί.
Το πού δεν έγινε γνωστό, όμως το πώς το είδαμε στο Instagram με φωτογραφίες που ανέβασαν φίλοι, αλλά και ο ίδιος ο εορτάζων.

Πράσινα (!) μαλλιά για την Κέιτι Πέρι- Άλλη μία παράξενη αλλαγή χρώματος για τη διάσημη τραγουδίστρια.

Μπήκε η άνοιξη και η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) αποφάσισε να την υποδεχτεί με όλες τις... τιμές! "Ήθελα πολύ καιρό να κάνω το μαλλί μου πράσινο και τώρα που μπήκε η άνοιξη νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φρεσκάρω το λουκ μου", εξήγησε η 29χρονη σταρ στο E!Online

Μάρω Λύτρα: Η νέα της ζωή στο νοσοκομείο Με την επιστροφή της στο Μόντρεαλ.

Μαύρα μάτια έχουμε κάνει για να δούμε τη Μάρω Λύτρα και ως φαίνεται θα κάνουμε κι άλλο. Η πιο διάσημη παίκτρια που βγήκε ποτέ από ριάλιτι και συγκεκριμένα από το Fame story 2, τα βρόντηξε όλα μία νύκτα κι έφυγε από την Ελλάδα.
Επέστρεψε στον Καναδά, όπου ξεκίνησε μία νέα ζωή, ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω της. Με την επιστροφή της στο Μόντρεαλ, άλλαξε δουλειά, αφού σπούδασε νοσηλευτική.

Μπιγιονσέ: "Να γιατί δείχνω μπούτια-στήθια-ποπό" (Φωτό+Βίντεο)

Πάνε περίπου δύο χρόνια από τότε που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Μπλου Άιβι (Blue Ivy).
Ο λόγος για την Μπιγιονσέ που στα βίντεο προώθησης του νέου της άλμπουμ αποφάσισε να μας δείξει κάθε σπιθαμή του κορμιού της.
Κι αν νομίζεις πως η Μπιγιονσέ τσιτσιδώνεται χωρίς λόγο, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Έχει στόχο το κορίτσι που πέταξε τα ρούχα του αφού έχοντας χάσει 30 ολόκληρα κιλά

Κιμ Καρντάσιαν: Δείχνει πρώτη φορά την ποπάρα της!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) βρίσκεται αυτό τον καιρό στην Ταϊλάνδη μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της, όπου γυρίζουν επεισόδια για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτί τους.
Και ανάμεσα στα διάφορα που κάνει η Κιμ είναι να ποζάρει για δουλειές που έχουν κλειστεί και θα δούμε τυπωμένες στο μέλλον.

Royal Visit Starts in New Zealand Το πρώτο επίσημο ταξίδι ως οικογένεια έκαναν ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και ο υιός,

Οι πρίγκιπες έφτασαν στη Νέα Ζηλανδία όπου πραγματοποιούν προγραμματισμένο επίσημο ταξίδι τριών εβδομάδων οικογενειακά, το οποίο ξεκίνησε μάλλον επεισοδιακά.

Ύστερα από μια μικρή στάση στο Σίδνεϊ, ο Γουίλιαμ (William), η Κέιτ (Kate) και ο πρίγκιπας Γεώργιος (prince George) έφτασαν στο Ουέλινγκτον σήμερα το πρωί όπου έγιναν δεκτή με όλες τις δέουσες επισημότητες.

Μιράντα Κερ: "Να για ποια θα γινόμουν λεσβία" -Φωτιά βάζει το σέξι μοντέλο από την Αυστραλία και όχι μόνο μέσα από τις φωτογραφήσεις της.

Πριν από λίγες μέρες η Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) πέταξε τα ρούχα της και έκανε μια σούπερ σέξι φωτογράφηση για το βρετανικό περιοδικό GQ. Μαζί έδωσε και μια συνέντευξη όπου αποκάλυψε ότι στη νέα της ζωή ως φρεσκοδιαζευγμένη είναι έτοιμη να πειραματιστεί τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Τ. Μπαλτάκος: Καλά έκανε ο γιος μου

Πλήρη κάλυψη στον γιο του, ο οποίος συνεπλάκη με στελέχη της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή, επιχείρησε να δώσει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος μετά την τρίωρη κατάθεσή του στην εισαγγελέα Πόπη Νταγιάντα, η οποία διερευνά εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της αθέμιτης μαγνητοσκόπησης από τον Ηλία Κασιδιάρη, ανέφερε χαρακτηριστικά:

Τα Love Stories της πολτικής-- Και οι υπουργοί έχουν αισθήματα

Τα κουτσομπολιά θέλουν τον έρωτα να χτυπά την πόρτα (και την καρδιά) των πολύφερνων εργένηδων της κυβέρνησης, Σίμου Κεδίκογλου και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη - Μια κοινή έξοδος της Αλεξίας Μπακογιάννη και του Ανδρέα Παπαδόπουλου λειτούργησε ως δημόσια επιβεβαίωση του δεσμού τους - Ταυτόχρονα στο ίδιο τραπέζι αναδύθηκαν φήμες γύρω από καινούργια love stories