"Είμαστε όλοι Έλληνες"

Είμαστε όλοι Έλληνες
Το Μουσείο Μπενάκη, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης, διοργανώνει την εκδήλωση Siamo tutti Greci-Είμαστε όλοι Έλληνες, στην οποία παρουσιάζονται έργα 112 Ιταλών εικαστικών..

Sony Xperia Tablet S

Το tablet S είναι το νέο Android tablet της Sony, μια συσκευή γρήγορη, κομψή και χρηστική με πολλές δυνατότητες.
Πρόκειται για ένα tablet που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα ως προς το design καθώς μοιάζει σε ένα φάκελο..

Από 381 ευρώ το tablet Microsoft Surface

Αποκαλύφθηκαν οι τιμές από το πολυαναμενόμενο tablet της Microsoft, Microsoft Surface, που εμφανίστηκαν για λίγα λεπτά στο Microsoft Store..

ΠΑΟ: Με Χριστοδουλόπουλο εναντίον του Αρη

Δίχως να νιώσει την παραμικρή ενόχληση στον αριστερό τετρακέφαλο προπονήθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αρχική ενδεκάδα του κυριακάτικου (21/10, 20.30) εντός έδρας αγώνα με τον Αρη..

«Με τη δύναμη ψυχής που έχει ο Έλληνας θα ξεπεράσει την κρίση»

Στις εκδηλώσεις για την 70ή επέτειο από την μάχη του Ελ Αλαμέιν για τη μάχη του Ελ Αλαμέιν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας..
Κάιρο, Αίγυπτος
Την ευχή να έρθουν «καλύτερες μέρες για την Ελλάδα» έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, από το ηρωικό χώρο του Ελ Αλαμέιν, τιμώντας το Σάββατο τους αγωνιστές της μάχης..

Ελληνική ανακάλυψη - «ασπίδα» για τη θερμοπληξία

Προστασία από τη θερμοπληξία προσφέρει ο κυτταρικός μηχανισμός που αποκάλυψαν οι ερευνητές από την Κρήτη.
 Ηράκλειο 
Έναν νέο μηχανισμό προστασίας από το θερμικό στρες ανακάλυψαν έλληνες ερευνητές του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας & Βιοτεχνολογίας (ΙΜΒΒ) του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ), στην Κρήτη..

Το «νανο-χώμα» των αρχαίων Ελλήνων.Μελετώνται από τη... NASA

Αποκαλύπτεται ότι τα αγγεία της Αττικής είχαν ιδιότητες νανοϋλικού και μελετώνται από τη... NASA!.Υπάρχει τίποτε πιο ταπεινό από το χώμα; Και όμως, ακόμη και τα πιο ταπεινά πράγματα, αν κάποιος τα αξιοποιήσει σωστά, μπορούν να γίνουν όχι μόνο πολύτιμα αλλά και προσοδοφόρα..

Τεστ αίματος προβλέπει τον καρκίνο του μαστού 20 χρόνια νωρίτερα

Μετρά τα επίπεδα τριών ορμονών που συνδέονται με διπλάσιο κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου.Το νέο τεστ αίματος θα μπορεί να προβλέψει τον καρκίνο του μαστού 20 χρόνια πριν την εκδήλωση συμπτωμάτων..

Επιλεκτική η αϋπνία των δελφινιών

Τα ευφυή κήτη επιλέγουν ποιο ημισφαίριο του εγκεφάλου θα... πάει για ύπνο.«Ετοιμοπόλεμα» παρά την αϋπνία τους παραμένουν τα δελφίνια, αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες ενεργοποιούν ένα από τα δύο ημισφαίρια του εγεκφάλου κάθε φορά «κοιμίζοντας» το άλλο..

Δήλωση “βόμβα” Μ.Βορίδη: “Πλειστηριασμός ακόμη και των πρώτων κατοικιών”

Δήλωση "βόμβα" του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη, που είναι θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες..

Σφοδρές μάχες και αεροπορικές επιδρομές στην Συρία

Ο συριακός στρατός βομβάρδισε εκ νέου σήμερα το πρωί το Σάββατο τα προάστια της Μααρέτ αλ-Νούμαν, μιας πόλης στρατηγικής σημασίας που τελεί υπό τον έλεγχο των ανταρτών στη βορειοδυτική Συρία, ενώ μάχες μαίνονται στο δρόμο που συνδέει τη Δαμασκό με το Χαλέπι, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων..

Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού και Κούρδων ανταρτών

Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν στη διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ του τουρκικού στρατού και Κούρδων ανταρτών.
Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν στη νοτιοανατολική Τουρκία..

Υπέβαλε παραίτηση ο πρωθυπουργός του Λιβάνου μετά τη βομβιστική επίθεση στη Βηρυτό

Ο Λιβανέζος πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο, την παραίτησή του, όμως ο πρόεδρος Μισέλ Σουλεϊμάν του ζήτησε να παραμείνει στη θέση του "για ένα διάστημα". 
Η αντιπολίτευση του Λιβάνου είχε ζητήσει χθες Παρασκευή την παραίτηση της κυβέρνησης της χώρας, στην οποία περιλαμβάνονται υπουργοί από το σιιτικό κίνημα Χεζμπολάχ, μετά τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στο κέντρο της Βηρυτού και προκάλεσε τον θάνατο του επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας Ουίσαμ αλ Χάσαν..phgh

Ανέκοψαν τον πλου του «Estelle» προς τη Γάζα οι ισραηλινές δυνάμεις

Επέμβαση στο πλοίο «Estelle-Ένα καράβι για τη Γάζα», πραγματοποίησαν, λίγο μετά τις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας) οι σραηλινές δυνάμεις, την ώρα που αυτό φέρεται να έπλεε σε διεθνή ύδατα, με στόχο να «σπάσει» τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια..

Αυλαία απόψε για τα Πεφταστέρια

Κορυφώνεται απόψε ένα ακόμη φαινόμενο βροχής διαττόντων αστέρων, των Ωριωνίδων, με τους αστρονόμους της NASA να περιμένουν περίπου 20 έως 25 πεφταστέρια ανά ώρα..

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε πως αυτή την στιγμή η ομάδα δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με τους μεγάλους συλλόγους

Για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες συγκυρίες υποστηρίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος, μιλώντας ρεαλιστικά, επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ακόμα μεγάλους συλλόγους λόγω της οικονομικής και αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται..

Ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης μιλάει για την ΑΕΚ και την αποψινή μάχη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Νίκη του ΠΑΟΚ απόψε επί της ΑΕΚ, βλέπει ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης. Ο παλαίμαχος παίκτης και των δύο ομάδων, μίλησε για το αποψινό παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στην Ένωση και πως παρουσιάζεται στο πρωτάθλημα. Ο Μαχαιρίδης, που δεν ασχολείται πλέον επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και έχει μία ιδιωτική επιχείρηση στην Χαλκιδική, μίλησε στο Οnsports, λέγοντας αναλυτικά:

«Παγίδα να υποτιμήσει την ΑΕΚ»

Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ φέτος έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες, αλλά ένα μεταξύ τους παιχνίδι πάντα έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Το aek365 επικοινώνησε με την ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στο site του «Sport103» Βίκυ Τσότσου και ζήτησε την άποψη της για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα σήμερα το απόγευμα..

Ρωσία: Επιτυχημένη η δοκιμή βαλλιστικών πυραύλων

Σε επιτυχημένη δοκιμή πυραύλων στρατηγικής σημασίας προχώρησε την Παρασκευή η Ρωσία , γεγονός που επαναβεβαιώνει τη θέση της ως στρατιωτικής δύναμης, σε μια περίοδο που έχει φουντώσει και πάλι η συζήτηση για την εγκατάσταση αντιπυραυλικής ασπίδας στην Ευρώπη, από το ΝΑΤΟ. Ταυτόχρονα, ενισχύονται οι εντάσεις με αφορμή τη συριακή κρίση.,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

Αντί για μπάλα, οι παίκτες κυνηγούν μια καρύδα, την οποία έχουν βουτήξει σε κηροζίνη τρεις ημέρες πριν την έναρξη του αγώνα..

Έμεινε άστεγος ο Robert De Niro;

Μία πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων διαμέρισμα του Robert De Niro και της συζύγου του στο πολυτελές κτίριο με θέα στο Central Park, της Νέας Υόρκης.

Το τραγούδι της κατακτά τα ιταλικά ραδιόφωνα!

Δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν το "ολοκαύτωμα" Ρία Αντωνίου να συζητά για παρουσίαση εκπομπής σε ιταλικό κανάλι δίπλα σε δύο γνωστούς κωμικούς της γειτονικής χώρας..

Barbara Palvin: Το πιο καυτό «αγγελούδι» της Victoria’s Secret

Είναι το νέο «αγγελούδι» της Victoria’s Secret και -όπως λένε πολλοί- και το πιο καυτό.
Ο λόγος για την 19χρονη Barbara Palvin, με τα χαρακτηριστικά μπλε μάτια την οποία μπορούσε να απολαύσουμε σε μια νέα, αισθησιακή φωτογράφιση εσωρούχων, καταφέρνοντας να μαγνητίσει τα ανδρικά βλέμματα...

Εφές Αναντολού - Ολυμπιακός 98-72 vid

Ο Ολυμπιακός δεν πάτησε… ποτέ το παρκέ του «Αμπντί Ιπεκτσί», καθώς παραδόθηκε από νωρίς στις ορέξεις της Αναντολού Εφές και ηττήθηκε με το βαρύ 98-72, για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας..

Το νέο εντυπωσιακό coupe της Cadillac

Την απόφαση για την παραγωγή του πολυτελούς coupe ELR, το οποίο θα βασίζεται στο εικονιζόμενο πρωτότυπο Converj, ανακοίνωσε η Cadillac. Η κατασκευή του θα αρχίσει στα τέλη του 2013 στο εργοστάσιο στο Χάμτραμκ του Ντιτρόιτ, εκεί όπου κατασκευάζονται τα Chevrolet Volt, Opel Ampera και Holden Volt..

Ανάβει φωτιές η αισθησιακή Χρυσαυγίτισσα«

«Λύσσα!!! Έναν-έναν θα τους ανακαλύπτουν ΣΕ όλους τους χώρους, θα πάθουν ΥΣΤΕΡΙΑ!!!» προειδοποιεί  στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, απαντώντας στα σχόλια των ΜΜΕ για την playmate Χριστίνα Σάμη,  που δηλώνει «περήφανη» Χρυσαυγίτισσα», προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις..