#ΤBT: Όταν η Mιράντα "Snapchat" Κερ ήταν γυμνή στον παράδεισο (NSFW)

Αληθινή ιστορία: Βλέπεις ότι το Ίντερνετ έχει ένα ξαφνικό ενδιαφέρον για τη Μιράντα Κερ. Αναζητάς το γιατί. Διαβάζεις το αναμενόμενο:

H ΒΜW i8 θα γίνει και πλήρως ηλεκτρική


H ΒΜW δεν σκοπεύει να μείνει μόνο στην τρέχουσα υβριδική έκδοση του space super car της i8. Αντίθετα σκέφτεται να εκμεταλλευτεί πλήρως το ρόλο του ως πλατφόρμα εξέλιξης και ανάπτυξης τεχνολογιών και να εμπλουτίσει τη γκάμα και με μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Σε ισχύ 7 μεγάλες αλλαγές στα capital contols

Σε ισχύ 7 μεγάλες αλλαγές στα capital contolsΤην ανάληψη του συνόλου των χρημάτων που θα κατατίθενται στις τράπεζες μετά τις 22 Ιουλίου 2016, την απόσυρση ποσού καταθέσεων έως 840 ευρώ ανά δύο εβδομάδες και την πρόωρη εξόφληση δανείου προβλέπει μεταξύ άλλων

Αυτός είναι ο πιο θελκτικός άνδρας του κόσμου Ο Mr India «κέρδισε» τους κριτές

Αυτός είναι ο πιο θελκτικός άνδρας του κόσμου
Μετά από 12 ημέρες συνεντεύξεων και αυστηρών σωματικών προκλήσεων, ο Mr India κέρδισε τους 46 φιναλίστ για τον τίτλο του πιο «θελκτικού άνδρα στον κόσμο».

Αυτή είναι η ελληνική Ολυμπιακή ομάδα στους αγώνες του Ρίο

Αυτή είναι η ελληνική Ολυμπιακή ομάδα στους αγώνες του Ρίο
Με 92 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Νέο σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό! Ντοπαρισμένοι βρέθηκαν άλλοι 45 αθλητές λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Ρίο

Νέο σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό! Ντοπαρισμένοι βρέθηκαν άλλοι 45 αθλητές λίγο πριν τους Ολυμπιακούς του Ρίο - MediaΝέο σκάνδαλο ντόπινγκ «χτυπά» τον παγκόσμιο αθλητισμό λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Τα «έσπασαν» Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή

Η πρώτη ρήξη στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας» είναι γεγονός. Και δεν είναι άλλη από αυτή στη σχέση των δύο «κολλητών» και πρώην βουλευτών που προέρχονται από δύο αντιμνημονιακά κόμματα.
Όπως γράφει ο «Βηματοδότης», δεν πρόλαβε καλά- καλά να συσταθεί το κόμμα και σημειώθηκε η πρώτη ρήξη.

Καμπουράκης: Βγήκα στη σύνταξη, Τζώνη, χθες κατέθεσα τα χαρτιά μου…

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αποχαιρέτησε ο Δημήτρης Καμπουράκης τους αναγνώστες του Έθνους. Ο δημοσιογράφος δεν θα γράφει πια στη στήλη του ως «ρεπόρτερ Κατάλευκος».
Στο ιδιαίτερο κείμενο του αναφέρει τα εξής:
Πλέον θα κάνω ό,τι κάνουν όλοι οι συνταξιούχοι. Θα λέω ότι απασχολούμαι με πολλά, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα κάνω τίποτα.

Ο επιβλητικός μεγαλοπρεπής πολεμιστής Guan Yu της Κίνας

Την πόλη Jingzhou της Κίνας επιβλέπει εδώ και λίγες ημέρες με το αυστηρό βλέμμα του και το μεγαλοπρεπές ανάστημά του ο θρυλικός πολεμιστής Guan Yu.
Τα αποκαλυπτήρια του γλυπτού έγιναν πριν λίγες μέρες και αναμφίβολα αιχμαλωτίζει το βλέμμα με το τεράστιο μέγεθός του- στέκεται σε ύψος 58 μέτρων- ενώ έχει βάρος που ξεπερνά τους 1320 τόνους.

Ομπάμα: Οι διακρίσεις εναντίον Αμερικανών μουσουλμάνων προσβάλλουν τις αμερικανικές αξίες

Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαιρέτησε χθες τη συνεισφορά των μουσουλμάνων μεταναστών στις Ηνωμένες Πολιτείες, τονίζοντας ότι κάθε προσπάθεια διάκρισης εναντίον της ισλαμικής πίστης καταλήγει προς όφελος των τρομοκρατών.
«Οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι είναι τόσο πατριώτες, τόσο ενσωματωμένοι, τόσο Αμερικανοί, όσο και κάθε άλλα μέλη των Αμερικανικών οικογενειών»,

Η όμορφη κόρη του Τραμπ έκλεψε την παράσταση από τον πατέρα της

Δεν είναι λίγοι αυτοί στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, που συμφωνούν ότι η χθεσινή τελευταία βραδιά της κεντρικής διάσκεψης του κόμματος, ήταν η βραδιά της Ιβάνκα Τραμπ, της μεγαλύτερης κόρης του Ντόναλντ Τραμπ, που φαίνεται ότι έκλεψε την παράσταση με την ομιλία που έκανε για τον πατέρα της.
Στη μηχανή αναζήτησης Google καταγράφηκαν περισσότερες έρευνες για την Ιβάνκα Τραμπ, παρά για τον πατέρα της, ο οποίος αποδέχτηκε επίσημα το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ξεσάλωσε το twitter με την αναφορά Μητσοτάκη ότι ήταν πολιτικός κρατούμενος

Για την ιστορία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1968 και η οικογένεια ήταν ήδη σε κατ' οίκον περιορισμό..
Πολλά γέλια στην βουλή προκάλεσε η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ήταν πολιτικός κρατούμενος. Ο αρχηγός της ΝΔ είπε πως ήταν πολιτικός κρατούμενος 6 μηνών από την Χούντα κι ότι έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην εξορία.

Νόμος του κράτους από σήμερα η απλή αναλογική με 179 ψήφους

Οι… ιδιαίτεροι χειρισμοί του Μαξίμου δεν πέτυχαν το ποθητό αποτέλεσμα. Σε κλίμα πρωτοφανούς πόλωσης, ο νέος εκλογικός νόμος ψηφίστηκε με 179 ψήφους και όχι με 200 που θα επέτρεπαν την ισχύ του από την επόμενη εκλογική αναμέτρηση με την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών.

Οι ζυμώσεις των προηγούμενων ημερών και το «εκλογικό» παζάρι, που ωστόσο οδήγησαν σε πύρρειο νίκη την κυβέρνηση,