Το MS Turanor PlanetSolar * Στο λιμάνι της Κορίνθου το μεγαλύτερο ηλιακό catamaran στον κόσμο

Το MS Turanor PlanetSolar έφτασε στην χώρα μας στο πλαίσιο αρχαιολογικής αποστολής, που αφορά εξερεύνηση και τοπογραφική αποτύπωση προϊστορικού οικισμού, στην περιοχή της Ερμιονίδας
Στο λιμάνι της Κορίνθου έδεσε την Πέμπτη το μεγαλύτερο Catamaran στον κόσμο, που κινείται αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια.

Συνετρίβη το αεροσκάφος της Air Algerie με τους 119 επιβάτες *Το μοιραίο αεροσκάφος ήταν η «σαΐτα» της Ρεάλ Μαδρίτης

Η πτήση AH5017 εξαφανίστηκε τα ξημερώματα μετά την απογείωσή της - Γάλλοι οι περισσότεροι επιβαίνοντες - Πάνω από το Μάλι χάθηκε το στίγμα - Πληροφορίες ότι συνετρίβη στο Νίγηρα - Καταιγίδα ή αμμοθύελλα η αιτία της συντριβής;
Μια νέα αεροπορική τραγωδία με αεροσκάφος της εταιρείας Air Algerie σημειώθηκε την Πέμπτη, λίγες μόνο ώρες έπειτα από το δυστύχημα με το αεροσκάφος της TransΑsia Αirways και μια εβδομάδα μετά την κατάρριψη του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία.

Στέλιος Λεγάκης - Καρδιές από αστέρια (video clip)!

Το νέο τραγούδι του Στέλιου Λεγάκη, "Καρδιές Από Αστέρια" κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records, σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου. 
Ήδη ανεβαίνει με ταχύτατους ρυθμούς στο ελληνικό airplay, ενώ οι το φανατικό fan club του Στέλιου ή αλλιώς οι λεγόμενες "Λεγάκιερς" έμαθαν το τραγούδι από τα πρώτα κιόλας λεπτά της κυκλοφορίας του!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για μια συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο | Καλοκαίρι 2014

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επανέρχεται δυναμικά ύστερα από μία πολύ δημιουργική καλλιτεχνική περίοδο: αφού έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κοινού και κριτικών στον πρώτο και πρωταγωνιστικό του ρόλο στο μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ , το οποίο θα επαναληφθεί τη θεατρική σαιζόν 2014-15 στο Θέατρον, Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος,

Ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι - Ζω! (video clip)

Ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι από την PLATINUM RECORDS.
Ο μεγάλος ερμηνευτής και τραγουδοποιός με το χαρακτηριστικό αιχμηρό στίχο και τη μοναδική rock διάθεση, μας παρουσιάζει το νέο τραγούδι του "ΖΩ"  
Στο τραγούδι κάνουν φιλική συμμετοχή ο Μηδενιστής και ο Δημήτρης Ρόκκος.

Νικόλας Λειβαδίτης & Πάνος Μουζουράκης - Πυγολαμπίδες! (video clip)

Μουσική με πρόζα και τον ίδιο τον τραγουδοποιό να συμμετέχει για πρώτη φορά ως ερμηνευτής σε δικό του κομμάτι. "Η αλήθεια, δεν θέλει φτιασιδώματα. Θέλει μόνο το είναι σου."
Μ' αυτή του τη φράση οδηγό εγκαινιάζει μια νέα, μουσική περίοδο για τον ίδιο με μόνο του μέλημα την -όσο πιο άμεση- έκθεση των στίχων στο ακροατήριο και τη μουσική να ολοκληρώνει αρμονικά το μήνυμά του.

Διονύσης Σχοινάς - Ομορφαίνεις τη ζωή μου (video clip)!

Μετά την εντυπωσιακή και πολυσυζητημένη εμφάνιση του Διονύση Σχοινά στη μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή που έγινε ποτέ, στην συναυλία «20 χρόνια Φοίβος, 20 χρόνια επιτυχίες» η συνεργασία του Διονύση με τον Φοίβο ήταν δεδομένη και στην αναμονή μέχρι οι προϋποθέσεις να είναι σωστές και να οδηγήσουν σε έναν προορισμό… την επιτυχία!

Άλκηστης Πρωτοψάλτη - Η γιορτή που μου χρωστάς (video clip)!

To νέο τραγούδι «Η γιορτή που μου χρωστάς», σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Νίκου Μωραϊτη, που έχει ξεχωρίσει από την πρόσφατη δισκογραφική δουλειά «Θέα παραδείσου», οπτικοποίησε πρόσφατα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. 

Mεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών

595 καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών αγωνίζονται για το αυτονόητο, υπερασπίζονται το δικαίωμα στη δουλειά τους.

Με ποιους κινητήρες θα έρθει το Adam Rocks;

Δεν πρόκειται για ένα 4×4 τσέπης, αλλά για ένα στιλάτο αυτοκίνητο πόλης με δυνατότητα παρουσίας και εκτός των… τειχών αυτής. Το Opel Adam Rocks διατίθεται ήδη προς παραγγελία σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης, με τις πρώτες παραγγελίες να προγραμματίζονται για το φθινόπωρο.

Planet stars Είδήσεις * Πάνω από 700 οι νεκροί Παλαιστίνιοι, 34 οι νεκροί οι Ισραηλινοί

Έξι Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων δύο μικρά παιδιά της ίδιας οικογένειας σκοτώθηκαν τις πρωινές ώρες της Πέμπτης κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού δυτικά της Χαν Γιούνις στη νότια Λωρίδα της Γάζας, δήλωσαν οι παλαιστινιακές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. «Έξι μέλη της οικογένειας αλ Αφτάλ μεταξύ των οποίων ήταν ένα πεντάχρονο κοριτσάκι και ένα τρίχρονο αγοράκι σκοτώθηκαν», είπε ο αλ-Ασράφ Κούντρα εκπρόσωπος των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών στη Λωρίδα της Γάζας.

Planet stars Είδήσεις * ΔΝΤ: Το τσεκούρι στους μισθούς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα

Παρά τη μείωση του κόστους εργασίας λόγω μεγάλων περικοπών στους μισθούς, η ανταγωνιστικότητα στην Ελλάδα δεν βελτιώθηκε, αντιθέτως καταγράφηκε πτώση της παραγωγικότητας αναφέρει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναφορικά με την προσαρμογή στις χώρες της ευρωζώνης.