Η Ευρώπη υποκλίθηκε στον πάτερ Αντώνιο – Παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη

Συνοδευόμενος από 10 παιδιού της «Κιβωτού του Κόσμου» παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη, ο ιερέας ο π. Αντώνιος Παπανικολάου.
Πρόκειται για έναν θεσμό που θεσπίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2008. Με το βραβείο αυτό επιβραβεύονται δραστηριότητες ή δράσεις πολιτών, ομάδων, σωματείων ή οργανώσεων που έχουν επιδείξει εξαιρετική προσήλωση στην προαγωγή μιας καλύτερης αμοιβαίας κατανόησης και στενότερης ολοκλήρωσης μεταξύ των πολιτών των κρατών-μελών.

Αυτοί είναι οι 20 παίκτες που πάνε στο Nomads – Μαδαγασκάρη

Το Nomads – Μαδαγασκάρη κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, στις 20:45 στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Σάββα Πούμπουρα και τον Γιώργο Λέντζα. Η παραγωγή ανακοίνωσε τους 20 παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να επιβιώσουν στη μακρινή Μαδαγασκάρη και να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ. Αννίτα Ναθαναήλ, 50 ετών. Επιχειρηματίας, Αθήνα Η Αννίτα Ναθαναήλ σπούδασε σχέδιο κοσμήματος και Τέχνη στο Λονδίνο, μιλάει συνολικά πέντε γλώσσες και έχει εργαστεί ως παρουσιάστρια στους τηλεοπτικούς σταθμούς AΝΤ1 και SevenΧ. Το 2000 γνώρισε το σύζυγό της,