ΝΒΑ Κόμπι Μπράιαντ: Η μεγάλη επιστροφή του Black Mamba

Ο φυσικός ηγέτης των Λέικερς κάνει απόψε την επανεμφάνισή του απέναντι στους Ράπτορς μετά από 8 μήνες Ήρθε η ώρα του Κόμπι. Ο κορυφαίος -για πολλούς- παίκτης που ανέδειξε το ΝΒΑ θα φορέσει και πάλι απόψε την φανέλα με το «24» μετά από απουσία 8 μηνών.

euronews- 700.000 € για την ηλεκτρική κιθάρα του Μπομπ Ντίλαν

Το ποσό-ρεκόρ των 700.000 € έδωσε άγνωστος αγοραστής για την Fender Stratocaster ηλεκτρική κιθάρα του Μπομπ Ντίλαν. Η αρχική εκτίμηση του οίκου Κρίστις κυμαινόταν μεταξύ 200.000 και 350.000 €. Πρόκειται για την κιθάρα, που χρησιμοποίησε στο παραδοσιακό φεστιβάλ του Νιούπορτ το 1965 κι έφερε την επανάσταση στ’ ακούσματα της εποχής.

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-4 Αυτός είναι Παναθηναϊκός!

Με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και καλή αντίδραση στην πίεση της Καλλονής στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» στο... δικό του ΟΑΚΑ με 4-0 (σ.σ. η πιο ευρεία φετινή του νίκη) και διατηρήθηκε μόνος 4ος στη βαθμολογία.
Μετά την εμφάνιση για... κλάματα στη Ριζούπολη και την γκέλα του 1-1, οι «πράσινοι» σήμερα ήταν για... φίλημα. Η πεντάδα Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέιντ, Καρέλη και Μπεργκ έκανε ό,τι ήθελε απέναντι σε μια αδύναμη Καλλονή, που στο πρώτο ημίχρονο δεν κράτησε καθόλου μπάλα και με το ζόρι περνούσε τη σέντρα.

euronews:Οι μικροί Ούγγροι στο εργοστάσιο του Άη Βασίλη

Εδώ και 9 χρόνια, στη Βουδαπέστη λειτουργεί το εργοστάσιο του Άη Βασίλη.

Σε αυτό, οι κάτοικοι της πόλης, αφήνουν αντικείμενα που δεν χρειάζονται, όπως ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια.

Στη συνέχεια τα πράγματα αυτά, μοιράζονται σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Βρετανία: Οι πολίτες λιτότητα, οι βουλευτές αύξησεις 11%!

Παρά την αντίθεση τόσο του πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, όσο και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Εντ Μίλιμπαντ Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τις δημόσιες ανακοινώσεις του υπουργού Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν, ότι η πολιτική λιτότητας

Τσεχία: Δεν έχει καμία όρεξη να πάει στην κηδεία του Μαντέλα ο πρωθυπουργός!-Ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε

Σε ιδιωτική συνομιλία στο τσεχικό κοινοβούλιο ο Γίρι Ρουσνόκ εμπιστέυτηκε στον διπλανό του ότι δεν θέλει να πάει στη Ν. Αφρική, όμως τα λεγόμενά του καταγράφηκαν Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Τσεχικής Δημοκρατίας Γίρι Ρουσνόκ εμπιστεύθηκε στον διπλανό του στο τσεχικό κοινοβούλιο ότι ελπίζει πως θα "γλιτώσει" την κηδεία του Νέλσον Μαντέλα,

ertsocialnetworks:Βραδυνό Δελτίο Ειδήσεων ΕΡΤ 07-12-2013


...

EUROLEAGUE BASKETBALL-Weekly Show 07/12/13-Video

In the show: Chevon Troutman and Matt Lojeski talked to us before their Game of the Week, which also produced the bwin MVP of Round 8, Vassilis Spanoulis.

Πολωνία- Νεκροί, τραυματίες και ζημιές από τη θύελλα Ξάβερ

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη θύελλα Ξάβερ, που πλήττει την κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Εξ αυτών οι πέντε άνθρωποι βρίσκονταν στην Πολωνία, που επλήγη περισσότερο θα τη θεομηνία. Εκατοντάδες οχήματα παγιδεύτηκαν στους δρόμους και ματαιώθηκαν πτήσεις σε πολλά αεροδρόμια της χώρας.

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ- «Σφύριξε έναρξη» των Χριστουγέννων ο Ομπάμα

Συνοδευόμενος απο τη σύζυγό του Μισέλ και τις κόρες τους, Μαλία και Σάσα ο Αμερικανός πρόεδρος, ακολουθώντας την παράδοση, φωταγώγησε το Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, στο πάρκο έξω από το Λευκό Οίκο δίνοντας και επίσημα το σύνθημα για την έναρξη των εορτών.

Η άσημη Δε Σάτιβα σταμάτησε τη Ρεάλ (vds)-ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ «32» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Η πόλη της Σάτιβα των 30.000 κατοίκων στην επαρχία της Βαλένθια, είχε φορέσει τα καλά της για να υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, με το καμάρι τους την Ολίμπικ στο πιο μεγάλο παιχνίδι της ογδόντα ενός ετών ιστορία της να κρατά τη «βασίλισσα» στο ισόπαλο 0-0 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ: Ποια προϊόντα βιλογικής καλλιέργειας και τυποποίηση επιχορηγούνται ως 50%

Δέκα κλάδοι παραγωγής και μεταποίησης βιολογικών προϊόντων έχουν δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω του επενδυτικού νόμου, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες σε όσους θέλουν να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις τους ή και να στήσουν νέες μονάδες με κατώτατο προϋπολογισμό τις 100.000 ευρώ.

Δώρο Χριστουγέννων 2013: Πότε και σε ποιούς θα δοθεί

Δώρο Χριστουγέννων για το 2013 παίρνουν οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα. Ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί του Δημοσίου και συνταξιούχοι όλων των ταμείων δεν λαμβάνουν πλέον δώρο Χριστουγέννων. Εξαίρεση αποτελούν οι άνεργοι που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ, οι οποίοι θα λάβουν το δώρο μεταξύ 16 και 23 Δεκεμβρίου. Το δώρο καταβάλλεται μεταξύ 1ης Δεκεμβρίου και 21ης Δεκεμβρίου, ανάλογα με τον προγραμματισμό και τη ρευστότητα της επιχείρησης.

Νέα βόμβα: «Μπλόκο» του ΙΚΑ στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις - Μέχρι και 12 χρόνια περισσότερη δουλειά

«Μπλόκο» στην πρόωρη (από 5 έως και 12 χρόνια) συνταξιοδότηση από το ΙΚΑ 150.000 ασφαλισμένων που υπολογίζεται ότι έχουν ασφαλιστεί διαδοχικά στον ΟΑΕΕ και σε άλλα ταμεία, βάζει η διοίκηση του Ταμείου με εγκύκλιο η οποία εκδόθηκε και θα εφαρμοστεί ακόμη και για συνταξιοδοτικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί!