ΟΣΥ Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην ενοικίαση των διώροφων λεωφορείων - ΣΥΡΙΖΑ: Επιχειρείται "ξεπούλημα" των 4 διώροφων λεωφορείων της ΟΣΥ

Τις αντιδράσεις των εργαζομένων της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) προκαλεί η νέα προσπάθεια της διοίκησής της να νοικιάσει σε ιδιώτη τρία από τα τέσσερα διώροφα τουριστικά λεωφορεία που διαθέτει.

Τα συγκεκριμένα λεωφορεία είχαν αγοραστεί το 2007, έναντι 1,6 εκατ. ευρώ, προκειμένου να εκτελούν την τουριστική γραμμή «400» για τα αξιοθέατα της Αθήνας με εισιτήριο 5 ευρώ, ανά δρομολόγιο.

7η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία: Εκαναν το ποδήλατο... ζωή τους και το χάρηκαν!

Χιλιάδες ποδηλάτες όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής στο Πεδίον του 'Αρεως, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 7η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε περισσότερες από 35 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Ελλάδα Χίο: Ποδοσφαιρικός αγώνας ολοκληρώθηκε μετά από 84 χρόνια διακοπής!

Αυτός ο ποδοσφαιρικός αγώνας ολοκληρώθηκε μετά από 84 χρόνια διακοπής… Το παιχνίδι που ξεκίνησε στις 7 Δεκεμβρίου 1930, μόλις οκτώ χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, μεταξύ της τουρκικής ομάδας Karsiyaka S.K. από τη Σμύρνη και της ελληνικής «Λαίλαπας» από τη Χίο, ολοκληρώθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο νησί του Βορείου Αιγαίου, καθώς είχε τότε διακοπεί στο τρίτο λεπτό λόγω σφοδρής καταιγίδας…

Πολυχρόνης Μπακόμητρος Ενας εικοσάρης για σύμβουλος στην Πάτρα που στηρίζει η Ελιά.

Ο Πολυχρόνης Μπακόμητρος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Πρωτοβουλία για την Πάτρα μίλησε στο TheTOC.gr για την Πάτρα, τα προβλήματά της και το όραμα του για την πόλη του.

 Ο Πολυχρόνης Μπακόμητρος είναι φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της ΕΠ της Δυναμικής Ελλάδας.

Κρατούν στο Α.Τ ρεπόρτερ του ΘΕΜΑτος γιατί κατέγραψαν τροχαίο σε βάρος της Έβερτ-Ενώ οι μπράβοι του εφοπλιστή Πετράκη αλωνίζουν στο τμήμα χωρίς να έχουν αφοπλιστεί

Η Ferrari του γιου του εφοπλιστή Πετράκη συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της κυρίας Έβερτ και οι μπράβοι του την προπηλάκισαν – Το επεισόδιο κατέγραψε ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης και ο φωτορεπόρτερ William Faithful που δέχθηκαν επίσης ύβρεις και απειλές
Επίθεση μπράβων δέχθηκαν, στις 10:30 το βράδυ της Κυριακής, στη συμβολή των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου στο Κολωνάκι, ο δημοσιογράφος του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑτος Φρίξος Δρακοντίδης και ο φωτορεπόρτερ της εφημερίδας William Faithful.