Σύζυγος ο Kenan Dogulu, γνωστός από τη Eurovision Παντρεύτηκε η Φατμαγκιούλ στο Λος Αντζελες

Τα πάντα για τον λαμπερό γάμο της αγαπημένης και στη χώρα μας ηθοποιού – Ζει επιτέλους την ευτυχία, μετά την τραγική απώλεια του πρώην αγαπημένου της
Μπορεί στην καριέρα της να έχει βάλει αρκετές φορές νυφικό, για τις ανάγκες των σειρών που κατά καιρούς έχει πρωταγωνιστήσει. Αυτή την φορά όμως το φόρεσε στον... γάμο της.

Υπόθεση Σουμάχερ: Βρέθηκε κρεμασμένος ο ύποπτος για την κλοπή του ιατρικού φακέλου!

Εργαζόταν για ελβετική εταιρεία ελικοπτέρων, που εδρεύει στο καντόνι της Ζυρίχης
Κρεμασμένος μέσα στο κελί του βρέθηκε την Τετάρτη ο ύποπτος για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του Μίκαελ Σουμάχερ!

Οι καλοκαιρινοί έρωτες και οι παγίδες που κρύβουν

Ποιοι είναι οι συναισθηματικοί και σεξουαλικοί κίνδυνοι που ενέχει το καλοκαίρι;
Το καλοκαίρι ενέχει κινδύνους τόσο για την σεξουαλική όσο και για την συναισθηματική υγεία και ισορροπία του ατόμου. Είναι η εποχή που αυξάνονται οι σεξουαλικές προκλήσεις.

Ρωσία: Ψαράς σώθηκε από τα σαγόνια αρκούδας χάρη στον... Τζάστιν Μπίμπερ

Για καλή του τύχη το κινητό του είχε ήχο κλήσης τραγούδι του νεαρού ποπ σταρ - Το μεγάλο θηλαστικό ενοχλήθηκε από τον ήχο και τράπηκε σε φυγή
Έναν ανέλπιστό σωτήρα βρήκε στο πρόσωπο του... Τζάστιν Μπίμπερ ο 42χρονος Ιγκόρ Βοροζμπίτσιν όταν για κακή του τύχη βρέθηκε στα σαγόνια μιας καφέ αρκούδας.

Αυστραλία: Προσλαμβάνονται 20 νοσηλευτές από την Ελλάδα

Την πρόσληψη 20 ατόμων νοσηλευτικού προσωπικού από την Ελλάδα προβλέπει η συμφωνία με διάρκεια 3 χρόνια που υπέγραψε το ίδρυμα για τους ηλικιωμένους ομογενείς της Μελβούρνης "Φροντίδα", με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Αυστραλίας.

Πώς τα ΟΥΚ εκκένωσαν την ελληνική πρεσβεία στη Λιβύη*Ο Αβραμόπουλος ανέβηκε στο «Σαλαμίς»: Μπράβο για την εκκένωση στη Λιβύη

 Εξήρε τον υψηλό επαγγελματισμό και το αξιόμαχο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων - Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας διαβεβαίωσε ότι το εθνικό αμυντικό σύστημα «είναι πάντοτε έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε τι που συμβάλλει στη σταθερότητα, στην ειρήνη και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή»
Στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας βρέθηκε χθες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος,

Η 6η μεγαλύτερη στον κόσμο! Θαλαμηγός-μεγαθήριο έφτασε στην Κεφαλονιά

Ανήκει στον μεγαλομέτοχο της Μάντσεστερ Σίτι, σεϊχη Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν του Άμπου Ντάμπι – Δείτε φωτογραφίες
Κρουαζιέρα στο Ιόνιο πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο σεΐχης Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, του Άμπου Ντάμπι με την οικογένειά του και φίλους του.

Αποφυλακίζεται ο προφυλακισμένος για την υπόθεση των εξοπλιστικών Σωτήρης Εμμανουήλ* Οι Γερμανοί και οι βίλες

 Η προσωρινή κράτησή του θα αντικατασταθεί με την καταβολή εγγύησης 3 εκατ. ευρώ, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την εμφάνιση στο ΑΤ της κατοικίας του
Δεκτή έγινε η προσφυγή του προφυλακισμένου για την υπόθεση των εξοπλιστικών Σωτήρη Εμμανουήλ προκειμένου να αντικατασταθεί η προφυλάκισή του με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Στις 9 Σεπτεμβρίου η «επίσημη πρώτη» του iPhone 6;

Τότε θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο, σύμφωνα με πληροφορίες
Το iPhone της επόμενης γενιάς θα παρουσιαστεί τελικά στις 9 Σεπτεμβρίου, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα τεχνολογικών ειδήσεων Re/code.