Ολοκληρώθηκε η πορεία με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου

Όταν έφτασε έξω από τη Βουλή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των καταστροφικών πλημμυρών στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο.
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα η πορεία του «μπλοκ» με την αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ.
Το «μπλοκ» απαρτιζόταν από μέλη της ΠΑΣΠ, που έχουν στην κατοχή τους την σημαία μετά τη διάλυση της ΕΦΕΕ. Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν,

Ηλεκτροκίνητα φορτηγά: Το νέο πολύ μεγάλο στοίχημα του Έλον Μασκ

Η Tesla παρουσίασε το πρώτο της μεγάλο όχημα που κινείται με ηλεκτρισμό και δανείζεται πολλά χαρακτηριστικά από το Model 3.

 Το πρώτο της ηλεκτροκίνητο ημι-φορτηγό παρουσίασε η Tesla την Πέμπτη, με τον επικεφαλής της, Έλον Μασκ, να θέτει ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα στο δρόμο για την πλήρη μεταφορά της αυτοκίνησης με ηλεκτρισμό στους δρόμους όλου του κόσμου.


Πάνω από 400 κλήσεις για άντληση υδάτων στην Κεντρική Μακεδονία - Οι 300 στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Συνολικά 434 κλήσεις για άντληση υδάτων δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Από την κακοκαιρία επλήγη περισσότερο η Πιερία, όπου...

Έρευνα: Αυτοί είναι οι 24 νεκροί του Πολυτεχνείου

Διαβάστε τα στοιχεία της έρευνας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Πολυτεχνείο. Δείτε σχεδιάγραμμα με το σημείο όπου έπεσαν νεκροί ή τραυματίστηκαν
Το ζήτημα του ακριβούς αριθμού των νεκρών κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και την επιχείρηση καταστολής της, παραμένει ακόμη και σήμερα ένα δισεπίλυτο πρόβλημα, προκαλώντας συζητήσεις, αλλά και ισχυρισμούς ανιστόρητους και πέρα από κάθε λογική.
Όπως αναφέρει ο κ. Καλλιβρετάκης, Λεωνίδας, συγγραφέας και δημιουργός της έρευνας "Πολυτεχνείο '73: Το ζήτημα των θυμάτων: Νεκροί και τραυματίες" , "η χαώδης και ατεκμηρίωτη πληροφόρηση που υπάρχει γύρω από αυτό το ζήτημα, δεν είναι δυνατόν να απολαμβάνει εσαεί αυτή την ιδιότυπη 'ασυλία', στο όνομα της δήθεν προστασίας της φήμης του Πολυτεχνείου".

Μηχανή του Χρόνου: Η κατάθεση που 'έκαψε' τον Ντερτιλή για τη δολοφονία του 20χρονου έξω απ' το Πολυτεχνείο

«Με παραδέχεσαι ρε; 45 χρονών άνθρωπος και με την πρώτη τον βρήκα στο κεφάλι» φέρεται να καυχήθηκε ο στρατιώτης όταν πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 20χρονο
Από τη mixanitouxronou.gr: Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου συνεχίστηκαν και μετά τη 17η Νοεμβρίου του 1973. Οδομαχίες, επεισόδια και συλλήψεις συνεχίζονταν στο Πολυτεχνείο και τους γύρω δρόμους. Ένα από τα θύματα εκείνης της ημέρας ήταν ο 20χρονος ηλεκτρολόγος από τη Μυτιλήνη, Μιχάλης Μυρογιάννης.

Τέλος στο Ταμείο - Σκάνδαλο του ΥΠΠΟ δίνει η κυβέρνηση- Το 'μαύρο' ταμείο των συνδικαλιστών του ΥΠΠΟ

Το έγγραφο που βγάζει στο φως το News 24/7 συμπυκνώνει την κυβερνητική πολιτική για τις παρεμβάσεις στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων
Να δώσει έμφαση στην αύξηση των εσόδων του ΤΑΠΑ και ταυτόχρονα να ξεμπερδεύει οριστικά με το ταμείο - σκάνδαλο του υπουργείου Πολιτισμού εντός έξι μηνών, αποφάσισε η κυβέρνηση, σύμφωνα με το έγγραφο της επιτροπής που συστάθηκε από τρία υπουργία και δημοσιεύει αποκλειστικά το News 24/7.

Να γιατί 'πνίγηκε' η Μάνδρα

Η ομάδα έρευνας, μελέτης και εξερεύνησης "Γεωμυθική" έδειξε με τέσσερις κινήσεις, τι έγινε στη Μάνδρα. Κατέληξε στο "οι επιλογές μας σκοτώνουν. Ας κάνουμε τις σωστές"
Η "Γεωμυθική" είναι ανεξάρτητη ομάδα έρευνας, μελέτης και εξερεύνησης, που ασχολείται από το 2007 με τις λεγόμενες Γεωεπιστήμες. Στο blog που διατηρεί στο Internet (geomythiki.blogspot.gr) βρήκαμε τον πιο απλό τρόπο από όσους κυκλοφόρησαν, για να σας δείξουμε τι ακριβώς έγινε στη Μάνδρα.