ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ 80-90 Ντράγκιτς και... με το δεξί οι Σλοβένοι!

Η πρώτη ελληνική παρουσία του Παγκοσμίου Κυπέλλου στέφθηκε με επιτυχία καθώς η Σλοβενία, που έχει στον πάγκο της ως συνεργάτη του Ζντοβτς τον Στέφανο Δέδα, επικράτησε με 80-90 της Αυστραλίας για τον Δ' όμιλο.

Με ηγέτη τον Γκόραν Ντράγκιτς οι Σλοβένοι κατάφεραν να βρουν απαντήσεις στη δυνατή ρακέτα των Αυστραλών και επί της ουσίας να μην κινδυνέψουν σε κανένα σημείο.

ΓΑΛΛΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ 63-65 Νίκησαν τους πρωταθλητές Ευρώπης οι Βραζιλιάνοι

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η Βραζιλία έκανε ποδαρικό με το δεξί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επικρατώντας της πρωταθλήτριας Ευρώπης Γαλλίας με 65-63 στο δεύτερο παιχνίδι του Α' ομίλου για σήμερα.

Παρά το γεγονός πως οι Γάλλοι άρχισαν δυναμικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 18-11 στο τέλος της πρώτης περιόδου, η Βραζιλία βρήκε την αυτοκυριαρχία της και με πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέτρεψε τα δεδομένα.

ΜΕΞΙΚΟ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 74-87 * Ο Ματσιούλις έδωσε το σύνθημα νίκης των Λιθουανών


Με τον Γιόνας Ματσιούλις να παίρνει το όπλο του και να πυροβολεί έξω από τη γραμμή των 6.75μ. η Λιθουνία έκανε με ποδαρικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο, επικρατώντας του Μεξικού με 87-74 στο παιχνίδι που έκλεισε την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου, που φιλοξενείται στο Λας Πάλμας.

Σούπερ Λίγκα Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (1-1, Τελικό) Ενας Κασάμι, δεν φέρνει την άνοιξη!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε σε ρηχά νερά στο Αγρίνιο και αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Παναιτωλικό (1-1) κάνοντας έτσι την πρώτη του φετινή γκέλα.

Κακός στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε στο δεύτερο με την είσοδο του σκόρερ Κασάμι (47'), αλλά δεν αξιοποίησε δυο τετ α τετ (Διαμαντάκος, Μποτία) με τον Μπρακάλι να αποκρούει αμφότερες τις προσπάθειες και το πλήρωσε με τον Κούσα να σκοράρει με κεφαλιά στο 78'.

Mundobasket 2014: H Εθνική Ελλάδας συνέτριψε τη Σενεγάλη με 87-64

Σε… πάρτι με επίσημη καλεσμένη τη Σενεγάλη μετέτρεψε την πρεμιέρα της στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας η Εθνική! Σαρωτικό ήταν το σύνολο του Φώτη Κατσικάρη που συνέτριψε 87-64 τους Αφρικανούς. 
Αυτό δεν ήταν απλά μία πρεμιέρα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ήταν ένα πάρτι για… ζέσταμα.

Τα καλύτερα μπoυγελώματα από το χώρο της μόδας: Βερσάτσε, Τομ Φορντ, Κέιτ Μος Ντι Κάπριο Justin Bieber, Selena Gomez, C. Ronaldo, Oprah, The Rock..) και άλλοι...

Μπορεί να αντιπροσωπεύουν την επιτομή του στυλ και της κομψότητας, όμως δέχθηκαν να τσαλακώσουν δημοσίως την ομορφιά τους για χάρη ενός καλού σκοπού
Η Ντονατέλα Βερσάτσε πρώτη και καλύτερη, ο Τομ Φορντ, η Βικτώρια Μπέκαμ, η Κέιτ Μος, η Ναόμι Κάμπελ και εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι της μόδας, συμμετείχαν στην παγκόσμια καμπάνια με τα δημόσια μπουγελώματα για τη συγκέντρωση χρημάτων για το ALS.

Αεροπλανάκια της Google θα σου φέρνουν τα προϊόντα σπίτι (βίντεο)

Το νέο βήμα στη μεταφορά προϊόντων έκανε η Google με τα νέα μοναδικά drones. Τα drones είναι μικρά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται πολύ τελευταία.
Τα drones χρησιμοποιούνται για τη φωτογράφιση τοποθεσιών αλλά και τουριστικών θεαμάτων, στο στρατό για κατασκοπεία ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν και για μεταφορά προϊόντων.

Η πτυσσόμενη high tech γόβα είναι ελληνική *Ομάδα φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Το όνειρο των περισσότερων γυναικών που θέλουν να συνδυάσουν το στυλ με την άνεση πραγματοποίησε, έστω και σε πειραματικό στάδιο, μια ομάδα φοιτητών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ): ένα ψηλοτάκουνο παπούτσι που από τη μία στιγμή στην άλλη μετατρέπεται σε... φλατ και τούμπαλιν.

Έτσι ρίχνει τις γυναίκες και κάνει το ίντερνετ να γελάει (η επιστροφή)

Ο Vitaly Zdorovetskiy μας έχει συνηθίσει σε φάρσες που δείχνουν ότι καμιά φορά οι γυναίκες κοιτάνε μόνο το αυτοκίνητο και όχι την ουσία.
Αυτή τη φορά ο κωμικός αποφάσισε να αποδείξει ότι μπορεί να ρίξει μια γυναίκα μόνο με το αυτοκίνητό του αλλά δεν έμεινε εκεί.
Αφού κατάφερε να πείσει την κοπέλα να έρθει μαζί του, στη συνέχεια πρόσθεσε μια έκπληξη που ανέτρεψε όλο το σκηνικό.

Τα πιο αστεία μπουγελώματα του διαδικτύου (βίντεο)

Τα μπουγελώματα συνεχίζονται στο διαδίκτυο όμως πολλά από αυτά έχουν απρόοπτα.
Τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει φωτιά η πρωτότυπη εκστρατεία στήριξης του ιδρύματος αντιμετώπισης της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση) με πολλούς διάσημους και ανθρώπους της τεχνολογίας να λούζονται με με παγωμένο νερό, δωρίζοντας παράλληλα τουλάχιστον εκατό δολάρια για τον φιλανθρωπικό σκοπό.

Το πιο εντυπωσιακό βίντεο από τη F1 (βίντεο)

Ένα βίντεο που δείχνει ένα αυτοκίνητο της F1 με θερμική κάμερα εντυπωσιάζει το διαδίκτυο και γίνετια viral.
Οι ισχυρές δυνάμεις που προέρχονται από τις μηχανές του αυτοκινήτου βάζουν φωτιά στα λάστιχα ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες στο κατακόρυφο.

Ο πιο τρελός πιλότος του διαδικτύου (βίντεο)

Η ομάδα της Go Pro σε συνεργασία με την Red Bull εγγυούνται ότι δεν θα βαρεθούμε ποτέ με μοναδικά βίντεο που γίνονται viral.
Αυτή τη φορά η ομάδα που δημιουργεί τις μοναδικές extreme κάμερες Go Pro σε συνεργασία με τον πιλότο Hannes Arch δημιούργησαν ένα μοναδικό βίντεο στις Αυστραικές Άλπεις.

Spiegel: Βόμβα 160 δισ. ευρώ απειλεί την ανάκαμψη της Ελλάδας

«Η επιβολή της λιτότητας στην Ελλάδα γίνεται εμφανής: πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν τους φόρους τους. Τα χρέη αυξάνονται μαζικά». Αυτά αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Spiegel σε δημοσίευμά του στην ηλεκτρονική του έκδοση.