«Εκοψαν» το μενταγιόν από το «προσβλητικό» βίντεο της Κέιτι Πέρι- ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (Φωτό+Βίντεο)

Επιτυχής ήταν η διαδικτυακή συγκέντρωση υπογραφών για το βίντεο κλιπ της Κέιτι Πέρι, από μουσουλμάνους που ζητούσαν να «κατέβει» από το YouTube ως προσβολή στη θρησκεία τους.

Πάνω από 65.000 άνθρωποι υπέγραψαν δηλώνοντας πως το βίντεο ήταν προσβλητικό για τους Μουσουλμάνους, αφού σε μια ορισμένη σκηνή, η Πέρι, ντυμένη ως άλλη Κλεοπάτρα, μετατρέπει σε σκόνη έναν άνδρα που φορά ένα μενταγιόν με την λέξη «Αλλάχ» γραμμένη επάνω του.

Όσκαρ 2014: Η βροχή «απειλεί» την παρέλαση αστέρων στο κόκκινο χαλί

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την λαμπερή τελετή απονομής των Όσκαρ, ένας απρόσκλητος καλεσμένος όμως έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του.
Η καταρρακτώδης βροχή που πέφτει στο Λος Άντζελες αποτελεί εφιάλτη και την νούμερο ένα απειλή για τις εμφανίσεις των αστέρων του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί.
Οι προετοιμασίες έξω από το Dolby Theater είναι πυρετώδεις.

Θέμα στους New York Times ο θρυλικός ζωγράφος του «Αθήναιον»

Αφιέρωμα στον Βασίλη Δημητρίου, τον 78χρονο ζωγράφο πίσω από τις ιδιαίτερες ταμπέλες των ταινιών του κινηματογράφου «Αθήναιον» φιλοξενεί σε κεντρικό της άρθρο η εφημερίδα «New York Times» προβάλλοντας μια άλλη διάσταση της Αθήνας από εκείνη που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στον διεθνή τύπο.

Βραζιλία- Με «άρωμα» Μουντιάλ το καρναβάλι του Ρίο

«Φωτιά» από τις σαγηνευτικές παρουσίες, αλλά και από τους ξέφρενους χορούς έχει πάρει το σαμπαδρόμιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου το διασημότερο καρναβάλι στον κόσμο βρίσκεται στο αποκορύφωμά του.
Ο δήμαρχος του Ρίο ντε Τζανέιρο κήρυξε την επίσημη έναρξη του Καρναβαλιού και έδωσε το κλειδί της πόλης στον Βασιλιά Καρνάβαλο Μόμο,

Στην έκθεση ITB του Βερολίνου η Ολγα Κεφαλογιάννη

Για το Βερολίνο, αναχωρεί τη Δευτέρα, 3 Μαρτίου υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τη συμμέτοχη της Ελλάδας στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ Βerlin. Η υπουργός Τουρισμού θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου την Τρίτη, 4 Μαρτίου.

Καμίνης: Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι αντίπαλός μου στον δεύτερο γύρο-«ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ»

«Πιστεύω ότι θα είμαι στον δεύτερο γύρο αλλά δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μου», δήλωσε σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνη, ενώ σχολίασε και τη δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής».

Sarah Jessica Parker: Ποιο όνειρο της Carrie Bradshaw θα κάνει πραγματικότητα;

Είναι γεγονός: H Sarah Jessica Parker πραγματοποιεί ένα μεγάλο όνειρο της Carrie Bradshaw καθώς ανοίγει τις πύλες του πρώτου της καταστήματος που περιλαμβάνει, όπως ήταν αναμενόμενο, παπούτσια. Όσο για το πού θα βρίσκεται; Στο πολυκατάστημα Nordstrom της Νέας Υόρκης.

Ποιοι έχουν τα περισσότερα Oscar στην ιστορία του θεσμού;

Ταινίες που έχουν μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου ως αριστουργήματα είναι και αυτές που έχουν τα περισσότερα χρυσά αγαλματίδια - O Walt Disney ο άνθρωπος με τα περισσότερα βραβεία Όσκαρ

Εκτός από τη «Ρομπέρτα», έχει και άλλες «γυναικάρες» η οικογένεια Ντομίνγκες

Η γυναίκα του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ρομπέρτο, είναι ομολογουμένως καλλονή. Αλλά μάλλον σόι πάει το βασίλειο καθώς όλη της η οικογένεια που απαρτίζεται από πέντε γυναίκες και τον πατέρα της Μάρτα, είναι.... μπουκιά και συγχώριο.

Οι νικητές των Oscars... ευχαριστούν πρώτα την Meryl Streep και μετά τον Θεό...

Μπορεί να είναι η βασίλισσα των Oscars, με 18 υποψηφιότητες και με 3 βραβεία μέσα σε τριάντα πέντε χρόνια αλλά όπως φαίνεται από νέα έρευνα είναι και αυτή που θυμούνται όλοι οι νικητές των Όσκαρ.

«Είμαστε ή δεν είμαστε μαζί;» - Μάθε τους σκληρούς κανόνες της «open relationship»

Οι παραδόσεις έχουν καταρριφθεί, το ρομάντζο έχει μπει στη γωνία και εσύ οφείλεις να είσαι προετοιμασμένη για όλα.

Γνωρίζεις κάποιον. Σου αρέσει και προχωράς. Στην πορεία όμως βλέπεις πως το θέμα δεν εξελίσσεται όπως αρχικά περίμενες. Εντάξει, κάνετε σεξ (και είναι γεμάτο πάθος) και ΟΚ, μπορεί να τύχει να φάτε μερικές φορές και

Μόσχα: Χορηγούν ρωσικά διαβατήρια στους Ουκρανούς αστυνομικούς των Μπερκούτ

Οι άντρες των ειδικών δυνάμεων καταστολής του Γιανουκόβιτς που διαλύθηκαν από τη νέα κυβερνηση τίθενται υπό την προστασία της Ρωσίας
Οι ρωσικές αρχές θα χορηγήσουν διαβατήρια στους αστυνομικούς των ουκρανικών ειδικών δυνάμεων για την καταστολή ταραχών, των διαβόητων Μπερκούτ, οι μονάδες των οποίων διαλύθηκε από τη νέα, φιλοευρωπαϊκή ηγεσία της Ουκρανίας.

Δείτε το νέο παλάτι του Leonardo DiCaprio στο Palm Springs - Αξίας 5,2 εκατομ. δολαρίων

Το σπίτι αυτό μεταξύ άλλων διαθέτει 6 υπερπολυτελή δωμάτια με τζάκι, τοίχους από γυαλί για θέα, χώρους με διαφορετικά χρώματα, διακόσμηση από ξύλο και πέτρα, μπαρ, γυμναστήριο,  μεγάλη πισίνα με θέα και γήπεδο τένις
Μετά την πώληση του υπερπολυτελούς σπιτιού του στο παραθαλάσσιο Malibu της Καλιφόρνια, ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Leonardo DiCaprio αποφάσισε να αγοράσει ένα μικρό παλάτι στο Palm Springs της Καλιφόρνια.

Φωτογραφίες: Κροκόδειλος έκανε… σέρφινγκ σε παραλία της Αυστραλίας!

Το μεγάλο ερπετό που εκτιμάται ότι έχει μήκος 3,5 με 4 μέτρα εμφανίστηκε στη δημοφιλή παραλία «Cable Beach» που παραμένει κλειστή μέχρι να εντοπιστεί
Τον τρόμο έσπειρε ένας αρσενικός κροκόδειλος αλμυρού νερού που εμφανίστηκε στη δημοφιλή παραλία «Cable Beach» της δυτικής Αυστραλίας το Σάββατο. 

Στα Caesar η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Γκαγιέ μετά την αποκάλυψη του δεσμού με τον Ολάντ

Η «αντίζηλός» της Βαλερί Τριερβελέρ την ίδια ώρα ήταν σε ντεφιλέ του Ντιορ
Στην τελετή απονομής των βραβείων Caesar, το βράδυ της Παρασκευής έκανε η Ζουλί Γκαγιέ την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Φρανσουά Ολάντ στις αρχές Ιανουαρίου.

Βίντεο: Στον αέρα το μακρύτερο «αερόπλοιο» στον κόσμο - Κατά 7 μέτρα μακρύτερο από το ρωσικό Αντόνοφ

Το βρετανικό Airlander έχει μήκος 91 μέτρα και μπορεί να μείνει εν πτήσει μέχρι και για τρεις εβδομάδες
Στον αέρα βρέθηκε για πρώτη φορά το μήκους 91 μέτρων «αερόπλοιο» της Hybrid Air Vehicles με τον τίτλο Airlander, το οποίο είναι πλέον το μακρύτερο ιπτάμενο σκάφος στον κόσμο.