Κακοποιημένη μαθήτρια: Μην με πλησιάζετε για να μην φάω πάλι ξύλο όπως χθες

Μητέρα έστειλε το παιδί της σχολείο μελανιασμένο και με μπλούζα που έγραφε: «Μην με πλησιάζετε για να μην φάω πάλι ξύλο όπως χθες το βράδυ».
Ηταν ένα συνηθισμένο πρωινό σε ένα σχολείο της Φλόριντα, μέχρι που μια μαθήτρια έφτασε έχοντας μώλωπες σε όλο της το κορμί. Αλλά αυτό που πρόδωσε την κόλαση που ζούσε, ήταν η μπλούζα που φορούσε.

Στα 8 δημιούργησε τη δική της επιχείρηση, στα 14 αλλάζει τον κόσμο! (Φωτό+Βίντεο)

Σε ηλικία 3 ετών ήξερε να συναρμολογεί υπολογιστή και να δημιούργεί κινούμενα σχέδια. Στα 8 είχε δική της επιχείρηση και στα 14 λέει ότι θέλει να αλλάξει τον κόσμο!
Η Μάγια Πεν δεν είναι ένα συνηθισμένο 14χρονο κορίτσι. Είναι ήδη σχεδιάστρια μόδας, σκιτσογράφος, και διευθύνει την εταιρεία που η ίδια δημιούργησε ενώ ήταν μόλις 8 ετών. Την ονόμασε «Maya's Ideas».

Η παράνομη μετανάστρια που έγινε αντιπρόεδρος της Goldman Sachs

Γνωρίστε την πρώην αντιπρόεδρο της Goldman Sachs που εργάστηκε στην εταιρεία για σχεδόν 7 χρόνια, ενώ ήταν παράνομη μετανάστρια. Και δεν το ανακάλυψε κανείς!
Ο καθένας έχει τους λόγους του να θέλει να εργαστεί στη Wall Street. Για τη Julissa Arce, μια παράνομη μετανάστρια από το Μεξικό που όχι μόνο εργάστηκε αλλά έφτασε μέχρι τη θέση της αντιπροέδρου στη Goldman Sachs ήταν απλός:

Και άλλο καινούριο τραγούδι από τη Rihanna

Η Rihanna επιστρέφει δυναμικά φέτος καθώς ύστερα από την επική συνεργασία της με τον Kanye West και τον Paul Mc Cartney στο τραγούδι "FourFiveSeconds" θα γράψει μουσική για την καινούρια ταινία της Dreamworks "Home" αλλά θα χαρίσει και τη φωνή της σε έναν από τους χαρακτήρες αυτής.

ΥΓΕΙΑ_ΣΕΞ -Αυτό είναι το σεξ που θέλετε να έχετε στη σχέση σας! 14 μυστικά από ζευγάρια που έχουν τη σεξουαλική ζωή που ονειρεύονται!

1. Κάντε σεξ.
Όσο πιο πολύ σεξ κάνεις, τόσο πιο πολύ το θέλεις. Με λίγα λόγια, τρώγοντας έρχεται η όρεξη.
2. Μην κοροϊδεύεις τις φαντασιώσεις του φίλου σου.
Μπορεί να αισθάνεσαι άνετα και οικεία μαζί του.

Ο Πήτερ Μπουτάκης (Boutakis) δημιούργησε το πιο μικρό αναδιπλούμενο ποδήλατο & είναι χάρμα! (Φωτό)

To εκπληκτικό αυτό ποδήλατο ''διπλώνει'' και γίνεται σε μέγεθος όσο είναι οι ρόδες του!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ''διπλώνει'' έχει ύψος 58 εκατοστά και πλάτος 23. Ο σχεδιαστής ισχυρίζεται ότι είναι το μικρότερο ποδήλατο στον κόσμο ενώ τονίζει ότι έχει σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα την ασφάλεια του ποδηλάτη.

Υγεία -10 εύκολοι τρόποι για να χορταίνετε χωρίς να... παχαίνετε!

Το αδυνάτισμα δε θέλει μόνο εξαντλητική δίαιτα και κόπο. Θέλει τρόπο. Και δεν είναι τόσο δύσκολο τελικά να κερδίσετε τη μάχη με τα κιλά, αρκεί να γνωρίζετε μερικά μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε χωρίς στερήσεις.
1.Θέλετε να φάτε; Ξανασκεφτείτε το 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» απέσπασε το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2014 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

 Σε επιβράβευση της 20ετούς δράσης του για την προστασία των παιδιών «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βραβεύτηκε από την Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Sylvie Guillaume στην τελετή που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015.

Νέος υποδιοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδος ο Θεόδωρος Μητράκος

Tον Θεόδωρο Μητράκο προτείνει το Γενικό Συμβούλιο της Τραπέζης της Ελλάδος για τη θέση του υποδιοικητή, καθώς η θητεία του κ. Ι. Παπαδάκη λήγει στις 2 Μαρτίου. Ο κ. Μητράκος είναι αριστούχος των Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτορας του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Μ.A., PhD in Economics).

Ιρλανδός ΥΠΟΙΚ: Ανοικτό το Δουβλίνο στα συνδεδεμένα με την ανάπτυξη ομόλογα για την Ελλάδα

Η Ιρλανδία δεν έχει πρόβλημα κατ' αρχήν με την ιδέα να ανταλλαγεί το κρατικό χρέος της Ελλάδας με ομόλογα συνδεδεμένα με την ανάπτυξη, αλλά θα πρέπει να δει τις λεπτομέρειες οποιασδήποτε πρότασης, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Μάικλ Νούναν.

Κρήτη: Συνεχίζεται η δίκη για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας από αλκοόλ

Διεκόπη στις 3:30 το μεσημέρι της Τετάρτης, η δίκη για την υπόθεση του θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη (δείτε εδώ)που θα συνεχιστεί στις 12 σήμερα το μεσημέρι, με καταθέσεις γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Φραντσέσκο Τότι: «Να λάβουν μέτρα ανάλογα με αυτά της Ελλάδας, ή να επιβληθούν πρόστιμα στις ομάδες»

Στις καταστροφές που προκάλεσαν οι χούλιγκανς της ομάδας Φέγιενορντ την περασμένη Πέμπτη στην Ρώμη και στην βία στο ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ομάδας της Ρόμα, Φραντσέσκο Τόττι.

Επέστρεψε στην κερδοφορία η μεγαλύτερη αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas

H μεγαλύτερη αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas ανακοίνωσε κέρδη για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους.

Το 2013-14 η Qantas παρουσίασε παθητικό 2,8 δισ. δολάρια Αυστραλίας, αλλά φέτος στο πρώτο εξάμηνο τα κέρδη της ανήλθαν στα 203 εκατομμύρια.

Γερμανία: Η πλειοψηφία των συντηρητικών της Μέρκελ υπέρ της παράτασης της δανειακής σύμβασης με την Ελλάδα

Η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών της Χριστιανοδημοκρατικής και της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CDU/CSU) ψήφισαν υπέρ της παράτασης της δανειακής σύμβασης με την Ελλάδα, σήμερα, παραμονή της ψηφοφορίας στη γερμανική κάτω Βουλή (Bundestag) για το θέμα.

Η συντηρητική Ευρώπη δεν έχει λόγο να αφήσει τον Τσίπρα να πετύχει λέει ο Κώστας Γαβράς

Την εκτίμηση πως για ιδεολογικούς λόγους η συντηρητική Ευρώπη δεν έχει κανέναν λόγο να αφήσει τον Τσίπρα να πετύχει διατυπώνει ο Κώστας Γαβράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα L' Humanite.

Στοπ μια εβδομάδα και βλέπουμε στους αγώνες της Souper League

Την αναβολή των αγώνων της Σούπερ Λιγκ αυτή την Κυριακή και την επανεξέταση της κατάστασης σε συνεργασία με την αρμόδια διοργανώτρια αρχή, την επόμενη εβδομάδα αποφάσισε η κυβέρνηση. «Η απόφαση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για να πατάξουν τη βία είναι οριστική και αμετάκλητη», δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα

FBI: Επικήρυξε Ρώσο χάκερ έναντι 3 εκατ. δολαρίων

Αμοιβή τριών εκατομμυρίων δολαρίων για πληροφορίες οι οποίες θα οδηγήσουν στη σύλληψη ή την καταδίκη του Ρώσου Εβγκένι Μπογκάτσεφ προσφέρουν το FBI και το Στέιτ Ντιπάρτμεν, καθώς κατηγορείται ότι διηύθυνε ένα δίκτυο ονόματι GameOver Zeus το οποίο διεξήγαγε επιθέσεις και έκλεψε πάνω από 100 εκατ. δολάρια από τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω Διαδικτύου.

Δημοσιογράφοι του Αλ Τζαζίρα συνελήφθησαν με τηλεκατευθυνόμενο αεροπλανάκι στο Παρίσι

  Τρεις δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού δικτύου του Κατάρ αλ Τζαζίρα συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμα αφού πέταξαν ένα τηλεχειριζόμενο αεροσκάφος σε ένα πάρκο του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από πηγές που πρόσκεινται στην έρευνα.

Κυβερνητικοί "κοριοί" σε δημοσιογράφους και ιδιοκτήτες ΜΜΕ στα Σκόπια

Νέα «βόμβα» στα Σκόπια με την αποκάλυψη ότι οι μυστικές υπηρεσίες του πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα- και υπέκλεπταν συνομιλίες- τουλάχιστον 100 δημοσιογράφων και ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης που ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση.
Κυβερνητικοί κοριοί σε δημοσιογράφους και ιδιοκτήτες ΜΜΕ στα Σκόπια

Σούλμαϊστερ: Για πρώτη φορά ένας λαός είπε ξεκάθαρα "όχι" στην πολιτική λιτότητας

«Για πρώτη φορά ένας λαός, ο ελληνικός, είπε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει την πολιτική λιτότητας, ενώ είναι πολύ πιθανό να έλθει ένα παρόμοιο μήνυμα από την Ισπανία και μπορεί τώρα να έχει δρομολογηθεί μια σταδιακή αλλαγή» επισημαίνει ο Αυστριακός οικονομολόγος Στέφαν Σούλμαϊστερ στην αυστριακή εφημερίδα «Βίνερ Τσάιτουνγκ».

Υπερψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τη συμφωνία με τους δανειστές

Ενστάσεις Λαφαζάνη: Η συμφωνία με τους δανειστές δεν είναι καλή και δεν βγάζει πουθενά - Κριτική και από άλλους βουλευτές που κάνουν λόγο για υποχωρήσεις και επώδυνο συμβιβασμό - Τσίπρας: Αντικαταστήσαμε τις απαιτήσεις με μια σειρά μεταρρυθμίσεις - Η μαραθώνια συνεδρίαση ολοκληρώθηκε μετά από 9 ώρες