JLo-Mark Anthony: "Τα'σπασαν" εξαιτίας του νεαρού χορευτή

Παραιτήθηκε από το ριάλιτι «QViva» ο Mark Anthony καθώς αντάλλαξε πολύ βαριές κουβέντες με την πρώην σύζυγό του Jennifer Lopez..

"Η σύντροφός μου με απάτησε με τον κολλητό μου"

Μία διαφορετική εξομολόγηση έκανε στο περιοδικό PEOPLE o Κώστας Μαρτάκης αποκαλύπτοντας μία από τις πιο απογοητευτικές ερωτικές περιόδους που έζησε, όταν προδόθηκε από δύο ανθρώπους που είχαν ξεχωριστή θέση στη ζωή του..

«Όταν ήμουν μικρή ζήτησα από τον Θεό να μου δώσει στήθος»

«Όταν πήγαινα σχολείο, ήμουν η μικρότερη στην τάξη. Έβλεπα λοιπόν τα κοριτσάκια που άρχισαν να έχουν στήθος και εγώ δεν είχα τίποτα. Είχα τρομοκρατηθεί!»..

Κούκλα και με κοντό μαλλί η Shakira!

Ριζική αλλαγή αποφάσισε να κάνει η τραγουδίστρια Shakira και μετά από πολλά χρόνια έκοψε τα μαλλιά της..

Παιχνίδια στην ξαπλώστρα για Bieber-Gomez

Ζουν τον έρωτα τους αλλά δεν αρραβωνιάζονται. Ο λόγος για τον Justin Bieber και την Selena Gomez, που είναι μες τα μέλια! Το νεαρό ζευγαράκι του Hollywood, περνά καλά και δεν το κρύβει..

Διέρρευσε το γυμνό εξώφυλλο της Lindsay Lohan στο Playboy

Αν και είχε δεσμευθεί να παρουσιάσει αποκλειστικά το εξώφυλλο του Playboy όπου ποζάρει γυμνή στην εκπομπή της Ellen DeGeneres στις 15 Δεκεμβρίου, κάποιοι την πρόλαβαν. Στο Διαδίκτυο ήδη κυκλοφορεί το εξώφυλλο του περιοδικού και η Lindsay Lohan είναι πιο sexy και πιο ανανεωμένη από ποτέ..

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ Το ΝΑΤΟ προσγείωσε τα Σκόπια

Στο κενό η προσπάθεια ανατροπής της απόφασης με «όχημα» την ετυμηγορία του Δικαστηρίου της Χάγης στην οποία πρωτοστάτησε η Τουρκία
Η Χίλαρι Κλίντον, ο Σταύρος Δήμας και ο Πορτογάλος Πάουλο Πόρτας στην..

«ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ» Στην ΕΕ η Κροατία

Υπεγράφη σήμερα στις Βρυξέλλες η Συνθήκη προσχώρησης της Κροατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, από τον πρόεδρο και την πρωθυπουργό της χώρας παρουσία μεγάλου αριθμού αρχηγών..

Μεσαία τάξη και… Χόλιγουντ εγκαταλείπουν τον Ομπάμα

Έντεκα μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές του 2012, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα προς επίλυση.
Από τη μια έχει την μεσαία τάξη που πνέει μένεα εναντίον του, επειδή θεωρεί πως..

Πούτιν: «Αμερικανικός δάκτυλος» στις μετεκλογικές διαδηλώσεις «Εκατομμύρια δολάρια δόθηκαν για να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα»

Την Ουάσινγκτον κατηγόρησε ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι «ενθάρρυνε» τις μετεκλογικές διαδηλώσεις, λέγοντας ότι εκατομμύρια δολάρια δόθηκαν για να..

«Στο Πεκίνο μοιάζει σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου!»

Στο αεροδρόμιο του Πεκίνου έχουν ακυρωθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες εκατοντάδες πτήσεις. Οι αυτοκινητόδρομοι που συνδέουν την πρωτεύουσα με τον κινεζικό Βορρά άλλες φορές κλείνουν και..

Με 23 από τα 27 κράτη μέλη της προχωρά στη νέα Συνθήκη η Ευρωπαϊκή Ένωση

Χωρίς Βρετανία, Ουγγαρία, Τσεχία και Σουηδία οδεύουν οι 23 σε νέα Συνθήκη. Κύριος ανασταλτικός..

Έρευνα των αρχών για το φόνο 14 ανθρώπων, στο Μεξικό

Σε μία σειρά δολοφονικών επιθέσεων, κατά τις οποίες, μόνο την περασμένη Τετάρτη, οι νεκροί ανήλθαν στους 14, θέλουν να ρίξουν φως οι μεξικανικές αρχές, κοντά στην..

Η Γαλλία δεν είναι έτοιμη για την ύφεση

Με Pierre Briançon
Ο συγγραφέας είναι ένας Reuters Breakingviews αρθρογράφος. Οι απόψεις που εκφράζονται είναι δικές του..

Δυο νεκροί από πυροβολισμούς στο Virginia Tech στις ΗΠΑ

Τον πανικό σκόρπισε στο Virginia Tech, ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ,  άνδρας ο οποίος άνοιξε πυρ μέσα στο χώρο του ιδρύματος.
Νεκρός έπεσε ένας αστυνομικός στην..

Ιαπωνία: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν τη δυνατότητα να "σβήσουν τη φωτιά

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν τη δυνατότητα να "σβήσουν τη φωτιά" που πυροδοτεί την κρίση χρέους της ευρωζώνης, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ιαπωνίας, Ζουν..

Μονόδρομος ο διάλογος Σερβίας - Κοσόβου

"Ο διάλογος με τη Σερβία είναι ο μόνος και ο καλύτερος τρόπος για την ομαλοποίηση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, ως δύο ανεξάρτητες και..

Ομπάμα: Η κρίση στην Ευρώπη θα λυθεί με πολιτική βούληση

Ο Αμερικανός Πρόεδρος εμφανίστηκε εξαιρετικά ανήσυχος για την κρίση στην ευρωζώνη, ωστόσο τόνισε ότι έχει πίστη στην ηγεσία στους Ευρωπαίους ηγέτες ότι τελικά θα έχουν την πολιτική βούληση να βρουν μια λύση.

Ομπάμα: Η κρίση στην Ευρώπη θα λυθεί με πολιτική βούληση
Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, στο Λευκό Οίκο..

Στρος Καν: Στη φόρα τα βίντεο του Sofitel

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα βίντεο από το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, Sofitel. Ανάμεσα σε όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας είναι και η επίμαχη σκηνή των δυο υπαλλήλων που πανηγυρίζουν και η οποία αναζωπύρωσε τις θεωρίες περί συνωμοσίας κατά του Στρος Καν.

Στρος Καν: Στη φόρα τα βίντεο του Sofitel
Οι σκηνές καταγράφηκαν στις 14 του περασμένου Μαΐου στο Sofitel, το ξενοδοχείο του «καμαριέρα-γκέιτ»..

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΝΤ» ΜΕ 500 ΔΙΣ. € ΤΟ 2012 Ακροβασίε

Ακροβασίες τρόμου στην... κόψη του ευρώ

Μετά από ολονύκτιες σκληρές διαπραγματεύσεις η ευρωπαϊκή ηγεσία τείνει να συμφωνήσει στη θεσμοθέτηση ενός δημοσιονομικού συμφώνου αυστηρής πειθαρχίας και ενός «ευρωπαϊκού ΔΝΤ» με προίκα 500 δισ. ευρώ. Για τους παραβάτες προβλέπονται αυστηρότατες κυρώσεις, που θα επιβάλλονται κατά πλειοψηφία. Με ακροβατικού τύπου κινήσεις οι 27 προσπαθούν να συγκεράσουν τις οξύτατες διαφωνίες.

Α. Μέρκελ και Ν. Σαρκοζί κατά τη χθεσινή κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής
Α. Μέρκελ και Ν. Σαρκοζί κατά τη χθεσινή κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής..