Μπουτάρης: "Η νέα παραλία να περάσει στον δήμο Θεσσαλονίκης"

Να περάσει στον Δήμο Θεσσαλονίκης η νέα παραλία της πόλης ζήτησε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή τις πληροφορίες ότι το ΤΑΙΠΕΔ πρόκειται να προχωρήσει σε αξιοποίηση μέρους της.
«Η ανάπλαση της νέας παραλίας κόστισε στον Δήμο 45.000.000 ευρώ, δηλαδή κάναμε έργο σε ξένο αχυρώνα;», αναρωτήθηκε ο κ. Μπουτάρης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και είπε ότι αύριο θα έχει συνάντηση με το ΤΑΙΠΕΔ για να ξεκαθαριστεί ποιες είναι οι εκτάσεις που σκοπεύει να αξιοποιήσει, ώστε να μεθοδευτεί αναλόγως και η αντίδραση του Δήμου.

Ελεύθεροι με εγγύηση τα αδέλφια Ψωμιάδη

Ελεύθεροι με τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγυοδοσίας ύψους 20.000 ευρώ, ο καθένας, αφέθηκαν οι αδελφοί Παναγιώτης και Διονύσης Ψωμιάδης, οι οποίοι απολογήθηκαν σε ειδική ανακρίτρια για την υπόθεση με τα λεγόμενα «45άρια», τα έργα δηλαδή της πρώην Νομαρχίας Θεσσαλονίκης που κατατμήθηκαν για να ανατεθούν απευθείας σε εργολάβους.

Αυτές είναι οι περιοχές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα και όλες τις Κυριακές -*Παραίτηση Κορκίδη από τη ΝΔ

Θα επαναξιολογηθεί το ζήτημα της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων την άνοιξη του 2015, χωρίς να αποκλείεται η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου σε όλη τη χώρα
Ορίστηκαν οι περιοχές της χώρας στις οποίες θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και τις Κυριακές οι καταναλωτές με βάση την υπουργική απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη υπογραφεί και αναμένεται η δημοσίευσή του στο Φύλλο της Κυβέρνησης. 

Τα τραγούδια της Μελίνας από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη*Στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου

Τα τραγούδια της Μελίνας είναι η ίδια η Μελίνα. Είναι η Στέλλα, η Ίλυα της μεγάλης οθόνης. Η Μπλανς, η Αλεξάνδρα ντε Λάγκο του σανιδιού. Εικόσι χρόνια μετά τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα παρουσιάσει τα τραγούδια που σημάδεψε με τη φωνή της η αξέχαστη Ελληνίδα σταρ, σε μία βραδιά (10 Ιουλίου) στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Chanel Iman: Με ροζ μπικίνι στο Μεξικό Μπάνια και ηλιοθεραπεία

Διακοπές στο Μεξικό βρίσκεται αυτές τις μέρες η καλλονή της Victoria's Secret Chanel Iman, την οποία συνέλαβαν οι παπαράτσι με ένα ροζ μικροσκοπικό μπικίνι σε παραλία παρέα με μια φίλη της.
Η 23χρονη από την Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ στα 13 της χρόνια και το βιογραφικό της μέχρι σήμερα περιλαμβάνει πολύ σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας αλλά και φωτογραφήσεις για editorial γνωστών περιοδικών. Το 2006 η Iman πήρε την τρίτη θέση στο διαγωνισμό “Supermodel of the World” λαμβάνοντας τις καλύτερες κριτικές από τους “New York Times”.

Γιολάντε Καμπάου: Η γυναίκα-«τρόπαιο» του Γουέσλεϊ Σνάιντερ

Με Ισπανό πατέρα και Ολλανδή μητέρα, η εντυπωσιακή καλλονή βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Ολλανδού άσου και ομορφαίνει τις κερκίδες με την εντυπωσιακή της παρουσία
Η Ολλανδία προχωρά στο Παγκόσμιο Κύπελλο (βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά, όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή), ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ ανεβάζει σταδιακά την απόδοσή του και η εντυπωσιακή σύζυγός του, Γιολάντε Καμπάου, θέλει να πανηγυρίσει στο πλευρό του την κατάκτηση του τροπαίου, που μοιάζει σαν να το «χρωστά» στην Ολλανδία η ιστορία.

Michelle Rodriguez-Zac Efron: Το νέο ζευγάρι του Hollywood

Η Rodriguez έχει δηλώσει στο παρελθόν, σε συνέντευξή της, ότι είναι bisexual και ότι έχει σχέσεις με γυναίκες και άντρες
Μετά τη σύντομη ερωτική της σχέση με την 21χρονη Βρετανίδα καλλονή Cara Delevingne, η 35χρονη Τεξανή ηθοποιός Michelle Rodriguez αποφάσισε να επιστρέψει στους άντρες και να ζήσει το νέο της έρωτα στην αγκαλιά του 26χρονου Καλιφορνέζου ηθοποιού και τραγουδιστή Zac Efron.

Παντελής Παντελίδης: Ακούστε ένα ολοκαίνουργιο ρεμίξ! *«Είχα κάποτε μία αγάπη»

Mετά την μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία που έχει σημειώσει το «Είχα κάποτε μία αγάπη», σας στέλνουμε και ένα remix για να σας κρατάει συντροφιά στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

Απογειωνόμαστε για το «Γύρο του Κόσμου» (Video clip)

Με ελληνικό στίχο, έντονα Ethnic Dance στοιχεία και ένα πρωτότυπο videoclip έρχεται για πολλές ευχάριστες "αναταράξεις"!

Οι Otherview ναυλώνουν τζετ, κάλεσαν αγαπημένους φίλους και απογειώθηκαν για το "Γύρο του κόσμου"!

Στέφανος Δημοσθένους ft. Bo: Σε Θέλω Ξανά (Video clip)

Η φρέσκια αυτή συνεργασία έχει ντυθεί με εικόνα και καλοκαιρινά χρώματα, ολοκληρώνοντας την επιτυχία που γνώρισε το single από την αρχή!

Το "Σε θέλω ξανά", είναι σε σύνθεση του Γιάννη Φατούρου, ενώ στους στίχους συναντούμε τους δύο ερμηνευτές, Στέφανο Δημοσθένους και Βο.

Δρόμος Αγάπης - Το video clip κυκλοφορεί!

Το ολοκαίνουργιο, καλοκαιρινό τραγούδι των DJ Kas, Josephine και OGE ντύθηκε με εικόνες, που ακολουθούν πιστα το πνεύμα της εποχής!
Το νέο single τους "Δρόμος Αγάπης", υπογράφει μουσικά ο Oge, στιχουργικά οι Όλγα Βλαχοπούλου, DJ Kas και Oge, ενώ την παραγωγή υπογράφει ο Alex Leon. Το video clip έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Παπαδάκος.

Καύσωνας σε όλη τη χώρα με τον υδράργυρο στην Αττική να ανεβαίνει στους 35 βαθμούς κελσίου - Σήμερα φωτογραφία από την πανέμορφη Aλόνησσο! (βίντεο)

Μικρή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία την Τρίτη. Αναλυτικά ο καιρός:
Αττική
Με αίθριο καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας μπαίνει η εβδομάδα. Το θερμόμετρο θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 στα 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.

Ηρακλειά, Σύρος, Νάξος, Πάρος και Άνδρος - Ποιες παραλίες βγαίνουν στο σφυρί από το ΤΑΙΠΕΔ! (Φωτό)

Προς πώλησει βγάζει το ΤΑΙΠΕΔ 4 περιοχές υγρότοπων σε Νάξο, Μήλο και Ανδρο που βρίσκονται εντός ορίων περιοχών Natura 2000 (Ειδικές Ζώνες Διατήρησης, από τις οποίες οι 3 και εντός Ζωνών Ειδικής Προστασίας - περιοχών σημαντικών για τα πουλιά), 1 υγρότοπο στη Νάξο που έχει χαρακτηρισθεί καταφύγιο άγριας ζωής, και 3 περιοχές υγρότοπων σε Πάρο-Αντίπαρο που έχουν χαρακτηρισθεί προστατευόμενοι ως μικροί νησιωτικοί υγρότοποι.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Ας έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κακό, τον θέλει ο κόσμος - ο Κ. Καραμανλής & Ανδρέας, οι κύριοι υπεύθυνοι της καταστροφής - Η Γιάννα για όλα 10 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς!

Δέκα χρόνια μετά τον αμφιλεγόμενο κατά πολλούς θρίαμβο των Ολυμπιακών Αγώνων, που έφερε πρωτίστως τη δική της σφραγίδα, η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου δείχνει διψασμένη και ορμητική όσο ποτέ να επιστρέψει στα πολιτικά πράγματα της χώρας, υποδηλώνοντας με αιχμηρό τρόπο την παρουσία της στη δημόσια ζωή.

Mαθητές του Πρότυπου Βαρβακείου Σχολείου κέρδισαν σε διεθνή διαγωνισμό του CERN για τα 60ά γενέθλια του - Μεγάλη επιτυχία! (φωτό)‏

Επιβιβάστηκαν στο καράβι της γνώσης με στόχο το ταξίδι και όχι την Ιθάκη. Για το θάρρος τους, αλλά και την επιμέλειά τους, επιβραβεύτηκαν. Ο λόγος για τους φερέλπιδες επιστήμονες, μέλη του Ομίλου Φυσικής του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου της Βαρβακείου Σχολής, που μαζί με ένα σχολείο από την Ολλανδία κέρδισαν σε διεθνή διαγωνισμό που διεξήγαγε το CERN με αφορμή τα 60ά γενέθλιά του.

Επιστρέφει η Iberia στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 17 δρομολόγια τον Ιούλιο & Αύγουστο

Με 17 συνολικά δρομολόγια τους δύο τελευταίους μήνες του καλοκαιριού εγκαινιάζει την επιστροφή της στην ελληνική πρωτεύουσα η ισπανική αεροπορική εταιρεία Iberia.

10.000 αρχαία, κλοπιμαία των ναζί, πίσω στην Αθήνα την Πέμπτη ύστερα από 70 χρόνια

Το φορτηγό της μεταφορικής «Ο Ηρακλής», που είχε μισθώσει το γερμανικό κράτος, έφτασε την Πέμπτη το μεσημέρι στην οδό Τοσίτσα στα Εξάρχεια. Το μακρύ ταξίδι που είχε ξεκινήσει επτά ημέρες νωρίτερα από το μουσείο «Πφάλμπαουτεν» στη λίμνη της Κωνσταντίας στη νότια Γερμανία μόλις ολοκληρωνόταν στην πλαϊνή είσοδο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. «Καλώς τα δεχτήκαμε» φώναξε ο διευθυντής του Μουσείου και υπέγραψε το χαρτί παραλαβής των 23 μικρών κιβωτίων.

O Έλληνας ζωγράφος Νίκος Παπαδόπουλος επελέγη από το CERN για να περάσει έναν μήνα στον επιταχυντή του Μποζονίου του Χιγκς και να τον ζωγραφίσει!

Η ερώτηση μοιάζει προφανής: είναι δυνατόν να έχει κάτι κοινό η Τέχνη με την Επιστήμη; Για τους επιστήμονες του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος CERN, που συνδέεται με την ανακάλυψη χάρις στον γιγαντιαίο πυρηνικό επιταχυντή του Μποζονίου του Χιγκς (ή αλλοιώς του 'σωματιδίου του Θεού' για τη γέννηση του Σύμπαντος) η απάντηση είναι καταφατική.

Η Huffington Post διαφημίζει και πάλι την Ελλάδα κι εξηγεί πως τα «Μετέωρα, το φυσικό σκηνικό του Games of Thrones» θα γίνουν παγκόσμιος ταξιδιωτικός προορισμός για τους fans της σειράς!

Οι βραχώδεις όγκοι που ξεπροβάλλουν στα Μετέωρα έχουν υπάρξει έμπνευση για διάφορα άλλα σκηνικά, βιβλία και φανταστικές ιστορίες και μύθους. Και η Huffington θεωρεί ότι τα Μετέωρα δεν πρέπει να λείπουν από την λίστα των απόλυτων διακοπών.

Ραδιόφωνο, αγάπη μου! Ερευνα Focus Εννιά στους δέκα επιμένουν σε καθημερινή ακρόαση

Το θέλει ο Ελληνας το ραδιοφωνάκι του! Μπορεί να επιμένουν οι ειδικοί ότι είμαστε άπαντες σκλάβοι της μικρής οθόνης, αλλά το μικρό, μαγικό κουτί εξακολουθεί να μας θέλγει. Βλέπε τα αποτελέσματα της Ερευνας Ακροαματικότητας Ραδιοφώνου της Focus (νομός Αττικής, περίοδος από 17 Φεβρουαρίου ώς 25 Μαΐου) που μας δείχνουν τα εξής:

Πώς μαστουρώνει ο πλανήτης Γη -*Antonio Maria Costa, αποκάλυψε ότι τα παράνομα κεφάλαια ...έσωσαν τον τραπεζικό κλάδο από την κατάρρευση, όταν υπήρχε πρόβλημα ρευστότητας.

Το εμπόριο ναρκωτικών είναι μια παγκόσμια μαύρη αγορά, που αντιπροσωπεύει το 1% του παγκόσμιου εμπορίου. Ηδη από το 19ο αιώνα προκάλεσε δύο πολέμους του οπίου (1839 και 1856) μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και της Κίνας, που είχαν απαγορεύσει το όπιο.

ΔΕΗ-ENERGA (και Θεοί πείθονται...) Μέγα σκάνδαλο ή μέγα φιάσκο; *Η ιστορία της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα

Η «Κ.Ε.» αποκαλύπτει όσα βρήκαν οι δικαστικές αρχές στο σκάνδαλο λεηλασίας δημοσίου χρήματος μέσω ΔΕΗ-Energa-Aegean (Hellas) Power.- Ο μίτος οδηγεί στο σκάνδαλο της Ελληνικής Βιομηχανίας Οπλων 30 χρόνια πριν...-«Βόμβες» από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο μέσω της «Κ.Ε.». Εταιρείες: Δεν υπάρχει αδίκημα. Μας χρωστάτε, δεν χρωστάμε!

Κύπρια ευρωβουλευτής: Η Ελλάς και το έθνος δεν είναι ο Βενιζέλος *Η Κύπρια ευρωβουλευτής χαρακτήρισε ανήθικη τη δήλωση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ.

«Στις ανακοινώσεις που εξέδωσαν τόσο το ΥΠΕΞ της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναφορικά με την ομιλία μου στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενώπιον των κυρίων Σαμαρά και Μπαρόζο δεν αναφέρεται ότι η οργίλη αντίδραση του κυρίου Βενιζέλου εναντίον μου...»

Χάρης Δαυίδ ο «Mr Coca-Cola- Λάνα Ντιμπιέρ: Γάμος και χλιδή για τον πρίγκιπα της 3Ε στην Πάτμο

Oλη η υψηλή κοινωνία της Αθήνας -και όχι μόνο- είναι προσκεκλημένη στην Πάτμο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο: ο «Mr Coca-Cola 3E», Χάρης Δαυίδ, νυμφεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Λάνα Ντιμπιέρ - και ένα ολόκληρο νησί βρίσκεται ήδη σε πυρετώδεις προετοιμασίες
Για τον γάμο ενός Δαυίδ, δηλαδή του γιου ενός από τους Γολιάθ του ελληνικού επιχειρείν όπως ο Γιώργος Δαυίδ, ο χρόνος προετοιμασίας δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετός.

Παραλίγο πλαγιομετωπική σύγκρουση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης Βίντεο

Η μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του αεροδρομίου αποφεύχθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή
Τα τρομακτικά λεπτά που παρολίγο να οδηγήσουν στην μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία στην ιστορία του αεροδρομίου της Βαρκελώνης κατέγραψε πολίτης με την κάμερά του την Κυριακή.