Αυτές είναι οι «καυτές» σύντροφοι των παικτών του Μουντιάλ

Ετοιμάζουν βαλίτσες για Βραζιλία και θα ανεβάσουν στα ύψη τη θερμοκρασία στις κερκίδες
Είναι οι γυναίκες δίπλα στους πιο γνωστούς παίχτες του Μουντιάλ. Την ώρα που οι σύντροφοί τους θα δίνουν τον αγώνα τους μέσα στο γήπεδο, εκείνες θα τραβούν τα βλέμματα του κόσμου καθισμένες στις κερκίδες. Δεκατέσσερις καυτές WAGS ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τη Βραζιλία και φυσικά, όπως γίνεται πάντα, θα κλέψουν με την παρουσία τους την παράσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-



Γιούνκερ: Δεν θα πέσω στα γόνατα των Βρετανών

Αποφασισμένος να μην παρακαλέσει τους Βρετανούς να στηρίξουν την υποψήφιότητά του για την προεδρία της Κομισιών δήλωσε πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, όπως...

Η 25χρονη καλόγρια νικήτρια του ιταλικού «The Voice»

Η 25χρονη καθολική καλόγρια Κριστίνα Σκούτσια είναι η νέα «Φωνή» της Ιταλίας, καθώς ήταν η φετινή μεγάλη νικήτρια του «τάλεντ σόου» του ιταλικού τηλεοπτικού καναλιού Rai Due, «The Voice».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος «Μας είχαν για τελειωμένους, υπάρχει συνέχεια»

Μία ημέρα μετά από την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός παρέθεσε δείπνο στην ομάδα ώστε να γιορταστεί και πάλι (και) το φετινό νταμπλ των «πράσινων».
Εκεί ήταν όλοι παρόντες από το αθλητικό τμήμα και βέβαια οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλά και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Cameron Diaz: Μόνο με το κόκκινο εσώρουχό της στο δικό της… Sex Tape ( picture+video )

Μπορεί η ταινία να είναι αστεία, αλλά η Diaz είναι πιο σέξι από ποτέ...
Το πολυαναμενόμενο sex tape της Cameron Diaz κυκλοφόρησε ήδη και στο τρέιλερ του η ξανθιά ηθοποιός τουHollywood εμφανίζεται μπροστά από τις κάμερες μόνο με το κόκκινο εσώρουχό της και ένα λευκό t-shirt, λίγο πριν… μαγνητοσκοπήσει τις πιο προσωπικές της στιγμές με τον σύντροφό της.

Η Irina Shayk προκαλεί αίσθη�η στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο -Hercules Dwayne Johnson, Ian McShane Movie .( picture+video )

Θα πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη οθόνη μαζί με μεγάλα ονόματα της υποκριτικής, όπως τους Dwayne Johnson, Ian McShane και John Hurt Το μοντέλο Irina Shayk κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία φαντασίας «Ηρακλής»,

«Vogue» Magdalena Frackwiack: Η Πολωνέζα με τα πανύψηλα πόδια

Από το 2010 η Frackwiack βρίσκεται στην ομάδα των καυτών αγγέλων της Victoria’s Secret, κάτι που έχει εκτοξεύσει το κασέ της στα ύψη
Δεν προλαβαίνει να ποζάρει στα περιοδικά η εντυπωσιακή Magdalena Frackwiack, η οποία φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού μόδας «Vogue» της τουρκικής έκδοσης του Ιουνίου φορώντας μαγιό και ρούχα παραλίας από τους οίκους Michael Kors, Chanel, Helen Ficalora, Stella McCartney και άλλους.

Beyonce: Ποστάριζε φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη την ώρα που υποτίθεται ότι ήταν στο Σκορπιό

Η Beyonce, το βράδυ της Τετάρτης, δεν ήρθε τελικά στο Σκορπιό αλλά παρέμεινε στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες, και βγήκε για φαγητό με το σύζυγό της σε γνωστό εστιατόριο, φορώντας ένα σούπερ σέξι φούξια σύνολο που άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της .

Jennifer Lopez: Γυρίζει στο... 2000 και προκαλεί επί σκηνής

Σέξι και αποκαλυπτική η J.Lo μοιάζει να μην έχει επηρεαστεί στο ελάχιστο από το σκάνδαλο και χωρισμό της από τον Casper Smart
Με τη σχέση της να κλυδωνίζεται από ένα μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Jennifer Lopez μοιάζει να το έχει ρίξει στη δουλειά – ειδικά το βράδυ της Τετάρτης που βρέθηκε σε γνώριμα για εκείνη μέρη.

Ισπανία, η πιο ακριβή εθνική ομάδα από τις 32 του Μουντιάλ

Η χρηματιστηριακή αξία των παικτών της αγγίζει τα 622 εκατ. ευρώ - Μόλις 24η η Εθνική Ελλάδας με αξία 79,9 εκατ. ευρώ - Τελευταία η Ονδούρα
Μπορεί αν μην ξέρουμε εκ των προτέρων ποια ομάδα θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια κόσμου στο ερχόμενο Μουντιάλ, αλλά αν ο τίτλος κρινόταν από την χρηματιστηριακή αξία κάθε ομάδας η Ισπανία θα το είχε σηκώσει ήδη!

Μπλουζάκια για καλό σκοπό μοίρασε στο Παρίσι η Ριάνα

Μια πιο σεμνή από τις συνηθισμένες της εμφανίσεις έκανε στο Παρίσι η Ριάνα. H διάσημη τραγουδίστρια της R&B παρουσιασε μια συλλογή από μπλουζάκια με το πρόσωπό της, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό και τα έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό της ίδρυμα "Clara Lionel".

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ξεμπροστιάζει τη Βικτόρια

Μεταξύ σοβαρού και αστείου την "έδωσε στεγνά" τη σύζυγο ο διάσημος ποδοσφαιριστής.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) πέρασε 12 μέρες στον Αμαζόνιο γυρίζοντας ένα ντοκιμαντέρ φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το BBC ONE με πολλές κακουχίες, αλλά και άπειρες χαρές τις οποίες και θα δούμε στην οθόνη. Ιδού και μερικές φωτογραφίες που μοιράστηκε ο ίδιος με τους φίλους του στο Facebook.