Αποκλειστικό: Κατατίθεται η τροπολογία για την πρώτη κατοικία

Προστασία πρώτης κατοικίας: Με εντολή Τσίπρα το νομοσχέδιο στη Βουλή
Με μια κίνηση ειδικού πολιτικού βάρους, ο πρωθυπουργός, βλέποντας πως οι συζητήσεις με τους δανειστές δεν θα ολοκληρωθούν σύντομα, αποφάσισε να προχωρήσει στη σχετική νομοθέτηση – Ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί στις επαφές με τους θεσμούς.

Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε για μια ακόμη φορά το… όπλο του σε ό,τι αφορά στο νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας. Κατόπιν διαβουλεύσεων και συσκέψεων με τους αρμόδιους υπουργούς,

Αυτή είναι η 32χρονη καλλονή που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον φίλο της από το μπαλκόνι (photos)

Γνωστή στον χώρο της σόου μπιζ είναι η 32χρονη που φέρεται να έριξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι στη Γλυφάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος έκανε «βουτιά»  στο κενό και κατάφερε να συρθεί λίγα μέτρα και από εκεί να τον παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο σύντροφός της νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα ενώ εκείνη αφέθηκε ελεύθερη πριν από λίγο με περιοριστικούς όρους. Δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε δικαστική διαμάχη.

Ο πάντα χαλαρός Μπαράκ Ομπάμα εξηγεί πώς καταφέρνει να παραμένει ατάραχος

«Νo drama Obama» αποκαλούσε χαρακτηριστικά ο αμερικανικός Τύπος τον πρώην πρόεδρο και τη θητεία του και όχι πάντα με καλό τρόπο.

Τίποτα δεν φαινόταν να μπορεί να του χαλάσει τη ζαχαρένια, μένοντας πάντα ήρεμος, ακόμα και κατά τη διάρκεια κρίσεων και θερμών επεισοδίων.


Πολύ πρόσφατα, σε συνέδριο τεχνολογίας στο Σολτ Λέικ Σίτι, ο Μπαράκ αποκάλυψε πως είχε κρυμμένους άσους στο μανίκι του για να μοιάζει χαλαρός!

Αεροσκάφος της British Airways προσγειώθηκε στο Εδιμβούργο… κατά λάθος

Ενώ νόμιζαν ότι είχαν μόλις προσγειωθεί στο Ντίσελντορφ, στη Γερμανία, οι επιβάτες ενός αεροσκάφους της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας British Airways βρέθηκαν σήμερα στο… Εδιμβούργο, στη Σκωτία, σε απόσταση 800 και πλέον χλμ από τον προορισμό τους.

Οι Κούρδοι ζητούν ειδικό διεθνές δικαστήριο για τους τζιχαντιστές

Οι Κούρδοι της Συρίας ζήτησαν χθες Δευτέρα τη δημιουργία ενός ειδικού διεθνούς δικαστηρίου με βάση το βορειοανατολικό τμήμα της χώρας προκειμένου να εκδικαστούν τα εγκλήματα που έχει διαπράξει το Ισλαμικό Κράτος στις περιοχές που έλεγχε επί τέσσερα χρόνια.

Η τζιχαντιστική οργάνωση κατηγορείται ότι διέπραξε πολλά εγκλήματα --ομαδικές εκτελέσεις, βιασμούς, απαγωγές-- σε όλες τις περιοχές που έλεγχε στο Ιράκ και στη Συρία από το 2014 έως το 2019. Επίσης έχει αναλάβει την ευθύνη για πολλές επιθέσεις σε άλλες χώρες.

«Έλληνες Ριζοσπάστες», το νέο κόμμα του Σάββα Τσιτουρίδη για τις ευρωεκλογές 2019

Την ίδρυση κόμματος με το όνομα «Έλληνες Ριζοσπάστες» ανακοίνωσε εισερχόμενος του Αρείου Πάγου ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης.

«Σήμερα είμαστε εδώ για να προσχωρήσουμε στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος "Έλληνες Ριζοσπάστες" έχοντας βαθειά πίστη και σχέδιο για τον τόπο μας, μέσα σε μια ανοικτή Ευρώπη και έναν ανοικτό κόσμο. Οι "Έλληνες Ριζοσπάστες" είναι το αποτέλεσμα προγραμματικής και ουσιαστικής δουλειάς πολλών ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα και έξω από την Ελλάδα και η προγραμματική μας διακήρυξη για τον πρώτο στόχο μας, που είναι οι Ευρωπαϊκές εκλογές, είναι μία πλήρης πρόταση για την Ευρώπη των ονείρων μας»

«Οι τράπεζες της ευρωζώνης δεν αντιμετωπίζουν άμεσους κινδύνους από ένα Brexit χωρίς συμφωνία»

Οι τράπεζες της ευρωζώνης δεν αντιμετωπίζουν άμεσους κινδύνους από ένα Brexit χωρίς συμφωνία, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της ευρωπαϊκής αρχής που είναι αρμόδια για την εξυγίανση των προβληματικών τραπεζών.

Το καθησυχαστικό μήνυμα ήρθε ενώ η Βρετανία προσπαθεί να διαχειριστεί τη χειρότερη πολιτική της κρίση εδώ και δεκαετίες ενόψει της προθεσμίας της 12ης Απριλίου προκειμένου να διασφαλιστεί μια συμφωνία για την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Περιουσιακά στοιχεία 1 τρισ. λιρών μεταφέρουν οι εταιρίες εκτός Λονδίνου

Εκτός Λονδίνου μεταφέρονται περιουσιακά στοιχεία αξίας ύψους περίπου 1 τρισεκατομμυρίου λιρών, ενόψει του Brexit, από εταιρίες σε κέντρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την παράλληλη μετακίνηση θέσεων εργασίας να ξεπερνά πιθανόν τις 7.000, σύμφωνα με την εταιρία συμβούλων EY.

Τράπεζες, εταιρίες διαχείρισης κεφαλαίων και ασφαλιστικές εταιρίες στο Λονδίνο ανοίγουν ή επεκτείνουν τα γραφεία τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου να αποφύγουν τα προβλήματα από την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε. Το Brexit θεωρητικά είναι να γίνει την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο η βρετανική κυβέρνηση ζητά από τις Βρυξέλλες να καθυστερήσει το «διαζύγιο».