Το Κρεμλίνο δεν επιβεβαιώνει τα περι ρωσοτουρκικής πρότασης για εκεχειρία στη Συρία

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν είναι σε θέση να σχολιάσει το ρεπορτάζ του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της Τουρκίας Anadolu, σύμφωνα με το οποίο η Άγκυρα και η Μόσχα έχουν συμφωνήσει σε μία πρόταση για γενική εκεχειρία στη Συρία την ώρα που ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου επιβεβαίωνε ότι η χώρα του έχει προετοιμάσει μία τέτοια πρόταση.

Ταϊβάν: Παγκόσμια κατακραυγή για την παρέλαση μαθητών ντυμένων Ναζί

"Χαιρετίστε τον Χίτλερ αλλιώς το τανκ θα σας συνθλίψει ή θα οδηγηθείτε στον θάλαμο αερίων", ακούγεται να λέει ένας εκφωνητής καθώς οι μαθητές παρελαύνουν
Ο διευθυντής ενός σχολείου στην Ταϊβάν υπέβαλε την παραίτηση του έπειτα από την διεξαγωγή μιας παρέλασης με θέμα τους Ναζί στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές του σχολείου την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία προκάλεσε κατακραυγή.

Ομπάμα και Άμπε τίμησαν τους νεκρούς του Περλ Χάρμπορ. Άμπε: Έμπιστος ηγέτης ο Τραμπ

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε επισκέφθηκαν μαζί στο Περλ Χάρμπορ, στις νήσους της Χαβάης, σε μια συμβολική κίνηση που σκόπευε να τονίσει την ισχύ της αμερικανοϊαπωνικής συμμαχίας χθες, Τρίτη, λίγες εβδομάδες προτού αναλάβει την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών ο Ρεπουμπλικανός Ντόναλντ Τραμπ.

«Τα πτερύγια ρε γ***». Τα τελευταία λόγια των πιλότων του μοιραίου Τουπόλεφ BINTEO

Τα πτερύγια ρε γ***», φώναξε για τελευταία φορά ο κυβερνήτης του ρωσικού αεροσκάφους Tu-154 που συνετρίβη στην Μαύρη Θάλασσα, με τον συγκυβερνήτη να λέει: «κυβερνήτα πέφτουμε!». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια των δύο πιλότων σύμφωνα με όσα κατέγραψε

Εξαντλήθηκε η ενδιάμεση χρηματοδότηση της Μαρινόπουλος

Στον 'αέρα' η διάσωση της εταιρείας Μαρινόπουλος ΑΕ. Μετά την καταβολή του δώρου εξαντλήθηκε η ενδιάμεση χρηματοδότηση. Αγωνία για 10.800 εργαζόμενους. Ανησυχία στους προμηθευτές
Εξαντλήθηκε η ενδιάμεση χρηματοδότηση της εταιρείας Μαρινόπουλος ΑΕ,

Στο άρθρο 106 του πτωχευτικού Κώδικα ο Ελεύθερος Τύπος;

Στην κατάθεση αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού Κώδικα φέρεται να προσανατολίζεται στις αρχές του 2017 η ιδιοκτησία της Εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος σύμφωνα με τις typologies.gr.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να ενταχθεί είναι η σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων, στους οποίους οφείλονται οι μισθοί μηνών.

Ο «πρωινός καφές» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης – Ποιοι θα συμμετέχουν

Όλα τα είχαν, μόνο ο «πρωινός καφές» έλειπε από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Όχι για πολύ ακόμα όμως, καθώς αυτό το οργανωτικό «κενό» αναμένεται να καλυφθεί μετά τις γιορτές, ώστε να συμφωνηθεί ο «οδικός χάρτης» και να οδηγηθεί σταδιακά ο φορέας προς το συνέδριο.

Handelsblatt: Καλά νέα για την Ελλάδα – Πιθανότητες ελάφρυνσης του χρέους

«Τα νέα για την Ελλάδα είναι καλά: υπάρχουν πιθανότητες ελάφρυνσης του χρέους». Αυτό σημειώνει η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt στα χρηματιστηριακά νέα της ημέρας.

Ο Φερνάντο Σάντος καλύτερος προπονητής εθνικής ομάδας για το 2016

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) ανακοίνωσε σήμερα τη λίστα με τους καλύτερους προπονητές εθνικών ομάδων για τη χρονιά που φεύγει και, σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Φερνάντο Σάντος.
Ειδικοί του αθλήματος από 56 χώρες «χάρισαν» 199 βαθμούς στον τεχνικό που οδήγησε το καλοκαίρι την εθνική Πορτογαλίας στην κορυφή της Ευρώπης,