Κυρίαρχα πρωταθλητής Vettel Στό Grand Prix Ινδίας

Lewis Hamilton και Felipe Massa και πάλι βρέθηκαν σήμερα σε πόλεμο τόσο εντός όσο και εκτός τροχιάς σε μια διαφορά που έχει επισκιάσει την ινδική Grand Prix.
Για έκτη φορά στην εποχή σύρραξη τους το δίδυμο συγκρούστηκαν, και στον απόηχο μετά τον αγώνα που πρόσφεραν τότε διαφορετικές εκδοχές των γεγονότων σχετικά με μια απόπειρα συμφιλίωσης  ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ..

Σαΐφ Καντάφι «προσλαμβάνει μισθοφόρους της Νοτίου Αφρικής.

Ο μεγαλύτερος γιος του συνταγματάρχη Καντάφι φέρεται να κρύβεται με νομάδες Τουαρέγκ στην έρημο κοντά στα σύνορα Νίγηρα
Πρωτότοκος γιος του συνταγματάρχη Σαΐφ Καντάφι έχει προσλάβει μια ομάδα της Νοτίου Αφρικής μισθοφόρους για να τον περάσει λαθραία από τη Λιβύη και σε μια φιλική αφρικανική χώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που λαμβάνει από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
Το Δικαστήριο, που εδρεύει στη..

«Υπήρξε περισσότερο από μια σχέση πατέρα-κόρης»: Elisabetta Canalis, πρώην George Clooney

Μπορούν να έχουν έμοιαζε με την εικόνα του amore κατά τα δύο χρόνια που ήταν μαζί.
Bu Elisabetta Canalis, λέει τώρα ο πρώην σούπερ σταρ George Clooney ήταν περισσότερο σαν μια πατρική φιγούρα.
Η ιταλική προσωπικότητα TV, του οποίου η σχέση με το 50-year-old νικητής Όσκαρ έληξε τον περασμένο Ιούνιο, είναι, τέλος, μιλώντας για το..

Ντέιβιντ Μπέκαμ,δοκάρια,κούνιες ,μωρό.Victoria,ρολόγια,kαί,αγόρια.

Η σύζυγός του Βικτώρια και η μητέρα του πρέπει να προέρχονται αρκετά ψηλά στη λίστα ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι από τα αγαπημένα των γυναικών του, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία Harper κόρη του είναι σταθερά στην κορυφή.
Ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, 37, ανέλαβε ευτυχώς επιβάρυνση της..

Τι συνέβη στην Madonna και στά άλλα αδέλφια του Anthony


Madonna (κέντρο) με τα αδέλφια της (από αριστερά προς τα δεξιά): Anthony (ο οποίος τώρα ζει κάτω από μια γέφυρα), Jennifer, Paula, Christopher, Mario, Melanie και Marty..

Madonna δεν ενδιαφέρεται αν πεθάνω:

Η τελευταία φορά που ο Anthony Ciccone είδε την αδελφή του, Madonna, ήταν να βγαίνει από μια λιμουζίνα πολυτελείας, σπάζοντας την ησυχία του μια ειρηνική αμερικανική πόλη Midwest που αναβοσβήνει λάμπες κάμερα και ουρλιάζοντας οπαδούς..